Male mnozstvi plodove vody ve 39tt.

18
10.3.09 19:35

Male mnozstvi plodove vody ve 39tt.

Ahoj tehulky a maminky :-)

rada bych vas poprosila o radu/nazor:

Myslite, ze male mnozstvi plodove vody ve 39tt znamena, ze me v porodnici nenechaji prenaset a pokud neporodim do terminu, porod vyvolaji??? Malo plodove vody mam jiz asi 4 tydny.
Ve zprave z UTZ je toto: mnozstvi plodove vody je na dolni hranici normy, zralost placenty grannum stupen 3!

Mate nektera podobnou zkusenost? Co delali doktori ve Vasem pripade?

A jeste bych se rada zeptala, zda by to pro miminko mohlo byt nebezpecne pokud bych prenasela. Jak dlouho je mozne/bezpecne prenaset v takovemto pripade?

Dekuji moc za odpovedi, porad na to myslim, vrta mi to hlavou..
Pekny vecer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21725
10.3.09 19:51

sarko, ja myslím, že tě moc dlouho nebudou nechávat přenášet. já jsem také měla podobný nález, ale třeba jeden doktor psal, že mám méně plodové vody a jinému se to zdálo v normě :roll: mě by teda nenechávali přenášet stejně, protože jsem měla těhu cukrovku a tam se v datum termínu vyvolává… nakonec jsem stejně rodila 38+3tt. ale podle mého názoru pokud máš nález na spodní hranici normy, tak to nebezpečné nebude. a co ti na to řekli doktoři? patal jsi se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.3.09 22:44

hoj.tak já také měla od 39 týdne málo plodové vody,ale bylo mi řečeno že mimi jí už ani nák nepotřebuje :roll: nechali mě přenášet 14 dní od druhého termínu takže jsem místo 29 června rodila až 15 srpna :roll: .Držím pllce at tě nenechaj přenášet,je to pak už fakt hruza.
Při prasknutí plodové vody už ze mě skoro nic neteklo,tak malá sklenka vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
11.3.09 08:08

Ahojky,
ja mam snizene mnozstvi plodove vody od 20tt ted jsme ve 37tt a nikdo o vyvolani nemluvil…
Na UTZ jsem byla ve 30tt,tak Dr. naznal,ze to nevypada s vodou dobre,byla jsem za ve 33tt na kontrole a tam mi jiny Dr. rekl,ze se mu nezda malo vody :twisted:
a uz chodit nemusim,coz me nastvalo,protoze me cele tehu stresovali,ze je Dominik maly a neroste a kdesi cosi a ze predcasne porodim…
Vidis-strasim tady do dnes a na porod to nevypada…a kdyby se mu darilo jur,tak se to nezjisti,protoze az do porodu uz na zadny UTZ nepujdu…
Ted jsem byla na monitoru a maly si vedl spatne,srdicko a tepy mu moc skakaly a byly vysoke,tak doufam,ze mu nic neni :(
Podle me se Dr. neda verit :(
Ale v 39tt je normalni,ze je malo plodovky,posledny tydny pred porodem ji ubyva.
A pokud jsi ve 39tt tak mas jeste dost casu porodit sama a prenaset…nevim,tezko rict,nemeli by Te nechat,ale v nasem zdravotnictvi je to sazka do loterie na koho narzis,atd…
Tak hodne stesti

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí