špatný monitor miminka ve 37tt???Měl jste taky někdo???

Nikynka86
9.3.09 15:30

špatný monitor miminka ve 37tt???Měl jste taky někdo???

Holky,
je mezi vami nejaka,co mela taky spatny monitor miminka a „divnou“ krivku???
Dnes jsme 37+1tt a Dr. me poprve poslal na monitoring,ale krivka kterou jsem mu donesla se mu vubec nelibila,to same sestra,co mi ji natacela.Porad tam neco pipalo a upozornovalo…
Rikala,ze je vysoko a moc se nemeni…
Kdyz jsem se na ni divala,maly mel nekdy tep i 180 ale tech 160 bylo porad…potom treba propad az na 100,atd…
V patek musim jit znovu,aby se pry nic nezanedbalo…
Ale i tak me tim znervoznil…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
9.3.09 15:38

v těhotenství s Anetou každý druhý. Vždycky jeden špatně, tak jsem musela druhý den. To byl OK tak za 2 dny znovu, to byl zas špatný, tak zas drhý den…a takhle to šlo až do konce. Chodila jsem od 35tt. Dost opruz.

Po prvním špatném monitoru mě honili po ultrazvuku a dalším monitoru. Ten byl taky špatnej. Tak pak mudra řekla druhý den a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.09 16:17

Ahoj, od 37 tt jsem chodila monitor opakovat obden. Malá v břiše buď spala, nebo jančila, takže jednou moc, jindy málo. A to se táhlo už od gynekologa, přes kontroly v porodnici až do porodu ve 41tt. Vše bylo OK.

• Citovat
  • Upravit
6545
9.3.09 16:46

Jo a ještě zkus příště, jestli nemůžou natočit monitor v jiné poloze. Nemusí vyhovovat jen poloha. Mi se vleže dělalo špatně, ale vsedě jsem měla blbé monitory a vleže na zádech taky Na boku většinou lepčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
9.3.09 17:03

Ahojky Nikynko,
tak já měla taky monitor špatný od 38 tt, taky jednou nahoře jednou dole, furt se jim to nelíbilo a já nedělala nic jiného než lítala do nemocnice kde to vždy bylo dobré, jednou malá spala tak ji probouzeli stoucháním do břicha a pak zas byla moc akční, takže asi tak.

přeji zdravého chlapečka
Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
9.3.09 17:14

Holky,
moc diky hned je mi lip…bala jsem se aby nemel maly nejakou vadu treba na srdicku,nebo tak…
Polohu jsme menili,z leze na zadech na boka moc to nepomohlo…uvidime priste…

deni77
moc dekuji,snad bude vsechno v poradku! :-)

• Citovat
  • Upravit
1752
9.3.09 21:19

To chce klid. Adam na monitoru zá:,–(ně spal. Nepomáhalo vůbec nic - změna polohy, šťouchání, masírování. Měla jsem furt skoro rovnou čáru. Zato při UTZ se mydlil, že jsme do 32t nevěděli, jestli kluk nebo holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí