Kdy na KO?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9053
7.3.09 19:18

Kdy na KO?

Ahoj maminky a těhulky.
Mám dotaz, v kterém TT jste byly na 1.kontrole a co všechno už bylo vidět? Podělte se prosím, ta doba do KO se mi zdá nekonečná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2753
7.3.09 19:22

bezne (od prvniho potvrzeni u mudr.) se chodi po 4 tydnech, pokud nejsou komplikace. ja jdu 13.3. po 3. tydnech a uz by melo byt videt srdicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.3.09 19:24

Ahoj, já jsem byla v 7.tt, páč jsem nechtěla působit jako hysterka :lol: (Šla bych teda už v 6.tt, ale zrovna jsme jeli na dovču, tak jsem to nechala na pak, než tam letět v 5.tt)

Na UTZ byla vidět černá bublina a možná nějaký malý bílý flíček vzhledem k tomu, že dr. říkal „to je vaše dítě“, ale já jsem to moc neviděla… Možná měla ta bublina jeden okraj takový ožižlaný :lol:

Průkazku jsem ale dostala stejně až v 9.tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
7.3.09 19:30

Tak na prvnim utz jsem byla v 8 tydnu a byla videt mala fazolka, ale uz jsem rozeznala hlavu a nohy.:D a slo videt i srdicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
7.3.09 19:32

Panebože jak jste to vydržely? Smekám! Já jsem si po krevních testech zavolala a objednali mě na 12.3 a to budu teprve podle MS 5+2tt, tak snad alespoň něco uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.3.09 19:53

já byla teď až v 8+0tt, jinak jsem v předchozích těhu vždy byla ta hysterka :lol: :lol: U prvního 4+2tt a u druhýho 5+6tt. U prvního nebylo sama vidět nic, jen tmavý flek a za 14 dní pak srdíčko. U druhýho jsem už viděla srdeční akci a teď už jsem viděla krásného mimozemšťana. Já myslím že to doktorům nevadí když přijdete brzo. Aspoň máte jasno jestli je to děložní nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
7.3.09 20:03

Ahoj, já byla na prvním KO od objevení // taky ve 4+něco málo. Že jsem těhu už na UTZ vidět bylo (gestační váček) jinak zatím nic :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.3.09 20:06

Ahoj holky, tak já vedu :? . Na mě Dr. nespěchala, řikala že to stejnak pozná až po nějaký době, pak mě jednou přeobjednala a když jsem tam přišla ve třetím měsíci a ona řikala, že mi napíše jiný datum a kdy byla naposledy menstruace, tak se zhrozila a vzala mě hned :? :lol: .
Asi to mělo být dřív, co?

A nejvíc mě dostala hláška na začátku - chovejte se jako těhotná :lol:

Myslela jsem, že ta doba bude nekonečná. Naštěstí těhu bylo úplně v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.09 21:32

Ahojky, já jdu ted v úterý na UTZ poprvé. Vůbec ani nevím, ve kterém jsem. PM jsem měla 8.1., pak jsem si dělala 2× test a nic. Tak jsem šla 23.2. na vyšetření (vždycky jsem měla hodně nepravidelnou menstruaci), doktorka mi raděj udělala UTZ a řekla, že mi nefungují vaječníky. Dala mi vyvolávačku a ono nic… :))) A tento čtvrtek jsem si dělala opět test a byl pozitivní. Tak jsem si udělala ještě jeden a byly tam //. Paní doktorka mi ani nechtěla věřit :))) Takže mě hned objednala na nejbližší termín.
Jsem strašně zvědavá, ve kterým vlastně jsem.

• Citovat
  • Upravit
24837
7.3.09 22:42

Ahoj Betty, tak nejprve velikáááánská gratulace k těhotenství!!!!!!!!!
Já byla při prvním těhu na první KO ve 4.tt, jelikož mi bylo mizerně a já si naordinovala zánět dělohy :lol: A jelikož jsme se u delší dobu snažili, klusala jsem k doktorovi… Ten mě vzal hned na UZ a jen prohodil:„Vidíte tu bílou tečku?“ Zamačkávám slzu v oku, no jo, poprvé je holt poprvé. Ještě jednou gratuluju a přeju pohodové těhotenství. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.3.09 22:57
BettyB. píše:
Panebože jak jste to vydržely? Smekám! Já jsem si po krevních testech zavolala a objednali mě na 12.3 a to budu teprve podle MS 5+2tt, tak snad alespoň něco uvidím…

Tak u mě to bylo jednoduché, neměla jsem zas až tak bachraté čárky, tak jsem se bála zklamání - že tam půjdu a nebude to těhu… Tak jsem furt vyčkávala, jestli tloustnou a nemohla tomu věřit, že by se to povedlo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
8.3.09 08:19

tak já byla na potvrzení těhu v 5tt a na utz byl vidět jen malinký bobek..ještě ani srdíčko nebylo slyšet/vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
8.3.09 08:54

U nás objednává sestřička - zeptá se na poslední MS a objedná tak na 7tt, pokud nejsou bolesti atd. U mě to stejně jako minule k ničemu nebylo, v tom 7tt (podle MS 6+4) jsem měla vidět jen žloutkový váček a to už má spoustu těhulí vidět i srdíčko. Na další ko za 10 dnů (8+1) už tam byl zárodek i se srdíčkem a odpovídal zhruba termínu. Takže ve třetím těhu (pokud nějaké bude a snad se konečně povede ta holčička :wink: ) půjdu až tak v 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
8.3.09 09:05

Milli,a byla jsi OK? Já jsem skoroprovotěhulka a pěkně vyplašená. Dorazila jsem na potvrzení v 6 plus 5 tt, celá natěšená, vidět byl jen váček a prý je mimi o týden - 14 dní mladší, což mi připradá dost nepravděpodobné. A co mě napadlo, když mám za sebou zamlklé těhotenství? No, že se plod nevyvíjí. Můžeš mě nějak uklidnit?

Jinak se cítím dobře a jdu na UTZ za 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
8.3.09 09:13

Markoš- u někoho je to prý prostě vidět později…to je přesně to, čeho se bojím…navíc od výsledku krve už uběhl týden a já mám teď pocit, jako bych si těhu snad jen vymyslela…

Prostě to čekání je hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky