Jakou matraci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
9.6.18 07:52

Výběr matrace ?

Ahoj, můžu se zeptat, jak to dopadlo s tou koupí? Řešíme to teď, na starých postelích z Ikey už nás fakt začínají bolet záda. Musíme pořídit něco nového, ne za moc peněz. Asi polyuretan? Ten kontakt na manžela, co pracuje v prodejně s postelemi a matracemi by byl super. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.23 20:40

Ahoj, koupila jsem si matraci v Ikea, tastickove pružiny (doteď jsem spala na penove). Po 3 nocích mě šílené bolí zadá a cely tělo.. mate někdo stejnou zkušenost? Jsou tastickove matrace kvalitní? Přemýšlím o vracení

• Citovat
  • Upravit
5837
16.2.23 20:57
@Anonymní píše:
Ahoj, koupila jsem si matraci v Ikea, tastickove pružiny (doteď jsem spala na penove). Po 3 nocích mě šílené bolí zadá a cely tělo.. mate někdo stejnou zkušenost? Jsou tastickove matrace kvalitní? Přemýšlím o vracení
…matrace a spaní je individuální.
Já nedám dopustit na IKEA latexovou a manžela taky rozmazlila. Dříve by se vyspal i na koberci a neřešil. Ted už rozdíl pozná… :nevim: jak si na něco zvykneš, není dobré uplně měnit styl (z pěny na péra)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
16.2.23 22:30
@Anonymní píše:

Dala bych tomu minimálně 14 dní. Dřív těžko s jistotou soudit.
Mně nejvíc vyhovují tvrdší matrace s měkkou vrstvou na povrchu (aby člověk nebyl otlaceny). Teď mám takovou pruzinovou a jsem spokojená. Moje nejhorší matrace byla tvrdá pěnová. Měla jsem šílené otlaceniny. Latexová mi taky nepřišla nic moc, latex je dost měkký. Alespoň ten 100% přírodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
17.2.23 12:21

Mám matraci s paměťovou pěnu Tempur a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.23 08:21
@Simon85 píše:
Mám matraci s paměťovou pěnu Tempur a je super.

A co je to paměťová pěna? Netvoří se na ni prolezeniny?

• Citovat
  • Upravit
1
27.8.23 17:42

Ahoj lidi prosím potřebuji pomoct.Moje malá 16ti měsíční dcera když si hraje ve své postýlce a začne se nudit tak začne ohýbat matraci začíná mě to rozčilovat. Jakou matraci vybrat aby jí neohýbala??Budu ráda za každou radu děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí