Odkdy dětem dospělácké peřiny?

1938
3.11.09 19:46

Odkdy dětem dospělácké peřiny?

Ahoj, Tom zatím spinká v pytli, ale co nevidět bude mít svou velkou postel, tam dostane dětskou peřinu. Máme zděděná povlečení, tak jsem si říkala, že bych mu koupila jedno hezké, ale napadlo mě, do kdy pod touto peřinkou vlastně bude spát? Odkdy jste dětem dali tu velkou? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3585
3.11.09 21:10

ahoj, v dceřinných dvou letech jsme se stěhovali do většího bytu, dostala svůj pokoj, velkou postel a velké peřiny. měla jsem sice pocit, že se v nich ztrácí, ona je navíc dost drobná, ale jsou jí pohodlné, pamatuju si, že z nich byla nadšená a že se jí v nich líbilo,,,, navíc ona v noci trošku cestuje a vrtí se, takže dík té velké přikrývce nebyla hned odkrytá. No prostě si myslím, že pokud teď děláte nějaké změny, tak už rovnou kupte velké. Koupila jsem kvalitní, i dobrou matraci, ať už to stojí za to :)
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.11.09 21:29

No my peřiny máme také zděděné. Pokojík bude až na jaře, no tak že by aspoň využil tu peřinu teď v postýlce, dosud měl pytel. Přesně tak si myslím, že na té velké posteli by ta menší peřina byla fakt malá a hned by z ní vylezl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
3.11.09 21:31

Ahojky, my velkou peřinu řešíme teď - Adámek si ji přeje od Ježíška :wink:
Po peřince v postýlce jsem mu koupila dětskou deku - je větší, ale ne tak veliká jako dospělácká - pro prcka fajn. Ale už se cítí jako chlap, tak si přeje velikou :lol:
Takže řešíme jakou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
3.11.09 22:48

Tak u nás - na velký posteli spí od 15ti měsíců, ale velký peřiny dostala až ve 2 letech. Dřív sme se nějak nedokopali to pořídit. Dostala k narozkám povlečení krepový od Matějovskýho(mají krásný pohádkový) a naprostá spokojenost. Klidně bych dala dítě do velkejch peřin i dřív, je to podle mě uplně jedno. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
3.11.09 23:49

Ahoj,
syn dostal velké peřiny při přechodu do velké postele, tj. asi v 2 a půl letech. Má z dutého vlákna kvůli pratelnosti při případném počůrání. Na rozdíl od dětské peřiny tam vydrží být přikrytý a sám se i přikryje. Koupila jsem mu hezké povlečení od Matějovského s jeho oblíbenými motivy a je velice spokojen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
4.11.09 08:19

Julka dostala velkou postel ke 2. narozeninám, asi 3 měsíce měla ještě svou dětskou peřinu, ale byla pořád odkopaná, tak jsme jí koupili velkou. A byla pohoda. Se Sašou to uděláme taky tak. Plánujeme, že dětem k Sašíkovým 2. narozeninám koupíme patrovou postel a rovnou dostane Saša taky velkou peřinu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
4.11.09 08:20

Ahoj,

Sára dostala velkou peřinu a velký polštář s novou velkou postelí ( čekali jsme holky, tak jsme jí vysvětlovali, že je velká holka a nebude spát pod malou dekou, že ) a byli jí 2 roky a asi měsíc. Taky byla nadšená. Ta malá, klasický dětský rozměr je do velký postele fakt malá, to vidím teď, když jí tam na návštěvu dám holky a dám jim tam jejich malou deku a Sáruš si jí půjčuje, čouhají jí nohy a kope, že se ani nepřikryje. Má taky povlečení od Matějovského, má Amálku, měla malýho Krtka ( toho mají teď holky na chalupě ) a má svýho Nema ( a pak Ikeácký ), to má nejraději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
4.11.09 08:22

Jo a peřinu má Julka z Ikei z dutých vláken - teplou zimní :wink: - ona je zmrzlík a my doma moc netopíme :-D Julinka si ji nemůže vynachválit. V létě převleču podle potřeby lehčí :-D
Povlečení taky od Matějovského - Večerníček a Maxipes Fík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4856
4.11.09 09:21

Ahoj, tak Baru už spí taky ve velký posteli (jsou jí 2 roky 2 měsíce) a s velkou postelí taky přišla velká peřina. Ona se ta malá v tý posteli nějak ztrácela :lol: Navíc Bára je hrozná odkopávačka a s velkou peřinou se mi aspoň částečně daří ji trochu „utemopvat“, aby aspoň chvíli spala přikrytá :wink:

Příspěvek upraven 25.11.09 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
4.11.09 19:33

syn šel do velké postele v necelých dvou letech a rovnou dostal velký polštář i peřiny - vůbec mě nenapadlo ještě používat malý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
6.11.09 09:27

Ahoj,velký polštář a peřiny jsem dala když Ila přešla na velkou postel,ty malé by tam vypadali divně :-D

• Citovat
  • Upravit
44194
6.11.09 21:35

Ahoj.Adámek má 3 roky a 5 měsíců.Spí od 2 let v normální posteli,velké peřiny má,ale stejně zatím používáme ty malé.Je mu to prostě příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
11.11.09 21:38

Ahoj, Zuzanka má velkou deku cca od 2 a čtvrt roku. Byla sice ještě v dětské posteli (té větší, 140 cm), ovšem chodila si brát peřinu moji a já jsem pak nic neměla :twisted:, takže nebylo zbytí. A před měsícem jsme ji prostě se vším všudy přestěhovali do velké postele. Na rozdíl od dětské deky je tou velkou přikrytá celou noc, tak není ráno jako rampouch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.4.13 18:16

Chtěla bych se zeptat, je i na klasické dospělácké peřiny dětské povlečení :oops: :think: nebo dáváte klasické jak pro vás? Malý bude mít 2 roky a už mu vadí polštář dětský z IKEY, je placatý, takové nic. :cert: spíme spolu a cpe se pořád na můj velkej polštář :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí