Palanda?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
570
2.11.09 11:37

Palanda?

Chtěla bych poprosit o váš názor… Asi nejsem přihlášená, takže metřík není, nicméně máme 2 děti s věkovým rozdílem 18 měsíců. Obě doteď spí v klasických dětských postýlkách. Už mi ale přijde, že je Lindě postýlka tak akorát, ačkoli ona je v ní spokojená. Mysleli jsme, že bychom jí koupili klasickou postel (tu kratší), ale protože víme, že za nějakou dobu bude aktuální přestěhovat z postýlky i bráchu, nevíme, jestli by nebylo lepší koupit rovnou palandu. Bohužel naše prostory neumožňují pořízení dvou postelí pro děti (resp., vejdou se, ale pak bude ložnice noclehárna jako dosud a nehrozí, že by tam mohli mít nějaký stolek a prostor na hraní…). Teď uvažujeme, že bychom jí výhledově v prosinci, lednu, to jí budou akorát dva a půl roku, koupili dětskou postel. Bráchovi v tu dobu bude 9 měsíců. Kdybychom bráchu za rok (tedy v roce a 3/4) chtěli přestěhovat taky do normální postýlky, myslíte, že může tří a půl leté dítě spát nahoře na palandě? Samozřejmě jsem si vědoma nepohodlí v případě nemoci atd., nejsem nijak velký zastánce paland, ale jiná možnost u nás s dvěma dětmi mimo dětskou miminkovskou postýlku asi nepřipadá v úvahu… Uf, to jsem se do toho zamotala, doufám, že jste to pochopily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
2.11.09 11:58

Marti,
u nas ditko zatim jen jedno a v male postylce, ale jednou to budu resit podobne jako ty. Mame sice pro deti vlastni pokojicek, ale je malickatej a za predpokladu, ze se jim tam maji taky vejit jeste i jiny veci nez postele, o mistu na hrani ani nemluve, budeme to taky muset resit palandou.
Zatim se mi nejvic libi tohle
http://www.gazel.cz/index.asp?…
s tim ze se to da poridit vsechno zvlast. Pro vas by zatim prichazela v uvahu ta jedna postel, a pozdeji druha plus ten nastavec a schudky.
Prijde mi totiz dost zbytecny porizovat malou detskou postel. Sice jako mezistupen pekny /napr. v Ikee se vzdycky pokocham/, ale dost vyhozeny penize.
Pro vas teda asi i kousek usetrenyho mista,
ale i tak dalsi matrace atd.
Tot jen me postrehy, rada si poctu i v nazorech lidicek, kteri uz maji konkretni zkusenosti :wink:

A 3.5lete ditko uz si myslim ze by mohlo horni palandu zvladnout v pohode, jen jak ja se znam asi bych nechavala dodelat nejakou zachytnou sit smerem ke stropu /vedoma si toho jaky je nase ditko nocni cestovatel _ coz ma mmch po me :-D :oops: /…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
2.11.09 12:07

No není taky tříapůl leté dítě jako tříapůl leté dítě, že jo… :lol: Tak zvaž sama, jak spí, jestli se při spaní mele, nebo spí v klidu, jestli spí celou noc nebo chodí spát k vám - jako naše dcerka… 8-)

Máme taky palandy, hodně bytelné, a nahoru jsme ještě pořídili tohle
tuhle zábranu

Tak, teď jsme zvědavá, zda jsem zvládla poslat odkazu :-D :-D

Hodně to bočnici zvedlo a postel je ještě bezpečnější. Navíc, my máme takový tip, který má dole ještě třetí příležitostnou zasouvací postel, takže kdybych měla pocit, že jsou holky moc divoké, vytáhnu ji a v případě pádu by padaly do měkkého. Ale nevytahuju ji, na spaní si zvykly v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
3.11.09 13:59

Quinny, ten tvůj odkaz nefunguje, můžeš ho prosím zkusit znovu? dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
5.11.09 13:19

palandy

tak ještě jeden pokus, ono to nebylo jako odkaz, ale když se to okopíruje do adresního řádku, tak by to normálně fungovat mělo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí