Spí mezi nožkama

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
26.10.09 15:28

Spí mezi nožkama

Ahojky , náš roční Kubíček má teď zvyk, že se v noci ze spaní probudí ,sedne si a hned usne ale nelehne si na záda ale mezi nožičky.Stává se to i při spaní přes den a pokud ho nehlídám a nevrátím ho z5, tak je po vyspání strašně rozmrzelý.Taky mám obavu jak leží s hlavičkou v peřině aby se mu něco nestalo.Jsme jediní nebo je nás více? :o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
26.10.09 15:33

snazim se to pochopit, jakoze se sklati dopredu mezi sve roztazene nozicky? hehe, to musi byt pohled :-)

hele neslysela jsem, ze by se udusilo dite, ktere si samo v noci zmenilo polohu. SIDS hrozi u nepohyblivych miminek, ktere jejich matky ulozi na brisko. resila bych jen, aby byl na noc dost obleceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
26.10.09 15:40

Taky to moc nechápu… Spíš bych myslela, že spi na kolenou a na hlavě, jak když se klaníš k Mecce. Jestli jo, tak to je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.10.09 16:03

Re: Spí mezi nožkama

venbu píše:
Ahojky , náš roční Kubíček má teď zvyk, že se v noci ze spaní probudí ,sedne si a hned usne ale nelehne si na záda ale mezi nožičky.Stává se to i při spaní přes den a pokud ho nehlídám a nevrátím ho z5, tak je po vyspání strašně rozmrzelý.Taky mám obavu jak leží s hlavičkou v peřině aby se mu něco nestalo.Jsme jediní nebo je nás více? :o

Znám, řešila jsem když jsem šla spát tak, že jsem položila (dělaly to obě mladší holky). Do pěti minut byly zas vsedě a to jsem to už neřešila. A koukám, že i Adli:

http://rodina.cz/…271384_1.jpg

Je to možné, že tohle sladké miminko chodí už do školy?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.10.09 16:04

A další oblíbená spací pozice:

http://rodina.cz/…291390_2.jpg

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
26.10.09 16:17

Jojo, tak v jógové pozici zajíce (kolena pod sebou, zadek vystrčený) spal Matyáš kolem roku poměrně často. A já odkud ty jogíni ty ásány berou :D
Myslím, že pokud se tvůj Kubík skládá do nepohodlné polohy, tak je pak rozmrzelý, protože si možná přeleží nohy a třeba ho i tlačí bříško. Asi ti poradím jenom - vydržet, přejde to a on se začne postupně skládat do pohodlnějších pozic.

Děti mají můj obdiv, já bych se do tý pozice nejen že nenasoukala, ale rozhodně bych v ní neusnula :-D

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
26.10.09 16:51

Tak u nás Marťa taky spí s nohama pod sebou a zadkem nahoru…Vypadá to teda děsně srandovně…On stejně nevydrží ležet na jednom místě..Neustále celou noc někam cestuje… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
26.10.09 18:25

hele ja videla jedno home video, kde dítě spalo z nohama a zadečkem na gauči, v pase zlomené, hrudníček a hlava byly na zemi zvracene zase na druhou stranu. Bylo to tak 4-5 leté dítě.

Lesi ty polohy jsou luxusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.10.09 19:13

jj je to ta poloha v první fotečce jak leží na nožkách :lol: jako tušila jsem že nejsme sami a stejnak poslední dobou dělá v posltýlce při usínání hrozné artistické kousky až se jeden divý jak to dokáže :wink:

• Citovat
  • Upravit
23847
26.10.09 23:19

jé a spí tady nějaké miminko na boku, prohnutý s hlavou dozadu jakoby dělalo kobru? Ať v tom taky nejsme sami a neotravujem zbytečně doktorku blbými dotazy :wink: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
27.10.09 10:12

No zatím ne, ale asi brzo bude, začíná se tak totiž přetáčet na bok. hroznej pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.10.09 10:17
Gina108 píše:
jé a spí tady nějaké miminko na boku, prohnutý s hlavou dozadu jakoby dělalo kobru? Ať v tom taky nejsme sami a neotravujem zbytečně doktorku blbými dotazy :wink: :oops: :oops:

Teď už moc ne, ale dřív běžně. Ve spaní je to normální.

Při čtení nadpisu jsem myslela, že spí dítě NĚKOMU mezi nožkama :nevim: :lol: . Mi spí totiž kolikrát přes obličej (můj), tak mezi nožkama bych si polepšila :lol: .
Tak jenom dotaz - ony vám ty děti nejdou přendat? Fakt ne? Mi jdou. Akorát jestli se stejně za chvilku přešoupnou do původní pozice, tak je to jedno. Některé polohy ale nevydržím s nervama :lol: (skokan na lyžích před výskokem je v pohodě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
27.10.09 10:22

Gino,já se hlásím malej taky tak spinká… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie