Postel auto

1894
20.10.09 20:59

postel auto

ahoj holky, uvazuju že Naty koupím postel jsou jí dva roky. nechci masiv ale uvazuji o posteli co vypadá jako auto nebo jako vylryba. líbí se mi ta velryba ale chtěla bych poradit jak se v tom dětem spinká. a jak se líbí vám a nebo uvazuji o rostoucí posteli z ikei. pořád se nějak nemohu rozkout tak prosím o názory a rady. díky renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4242
20.10.09 21:24

Ahoj Diggy,
nahodou jsem narazila na tvuj dotaz, moc ti neporadim, protoze taky budeme malemu kupovat vetsi postel (teda az v breznu, ale uz ted to resime :oops: abychom to dobre vybrali).
Hledala jsem na strankach Ikei, Kika, Domestavu a nebo Inteny, ale kamoska mi vcera nahodou poslala stranku s nabytkem (kvuli tapetam :wink: ). Jsou tam nejaka auta, barbiny i Sponge bob - postele, ale jsou tam i pekne drevene se zabranami.
Tak se treba mrkni, at mas z ceho vybirat :wink:
Je to tady:
 www.babynabytek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
21.10.09 12:54

Mně se ty postele moc nelíbí, ale na to jsi se neptala. 8) Spíš bych zjistila, jaká se do té postele dá pořídit matrace a jestli to má vůbec nějaký rošt, podle toho bych se rozhodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
22.10.09 11:28

Ahojky, tak mi máme tuto už asi 2 měsíce a naprostá spokojenost i proto, že má tu vytahovací přistýlku a unesla i 60 kilovou návštěvu :D
Tak jsem se teď marně snažila najít nějakou webovku, kde by jí prodávali a kde nic tu nic a fotku mi sem nějak nejde hodit, ale fakt je ta postel super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.3.12 07:42

Ahoj, oživuji. Máme vybranou tuto postel

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Máte někdo postel auto? Nejsou nebezpečné ty hrany - ty boční strany? A jaký má postel úspěch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí