Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj holky, uvazuju že Naty koupím postel jsou jí dva roky. nechci masiv ale uvazuji o posteli co vypadá jako auto nebo jako vylryba. líbí se mi ta velryba ale chtěla bych poradit jak se v tom dětem spinká. a jak se líbí vám a nebo uvazuji o rostoucí posteli z ikei. pořád se nějak nemohu rozkout tak prosím o názory a rady. díky renča
Ahoj Diggy,
nahodou jsem narazila na tvuj dotaz, moc ti neporadim, protoze taky budeme malemu kupovat vetsi postel (teda az v breznu, ale uz ted to resime
abychom to dobre vybrali).
Hledala jsem na strankach Ikei, Kika, Domestavu a nebo Inteny, ale kamoska mi vcera nahodou poslala stranku s nabytkem (kvuli tapetam
). Jsou tam nejaka auta, barbiny i Sponge bob - postele, ale jsou tam i pekne drevene se zabranami.
Tak se treba mrkni, at mas z ceho vybirat ![]()
Je to tady:
www.babynabytek.cz
Mně se ty postele moc nelíbí, ale na to jsi se neptala.
Spíš bych zjistila, jaká se do té postele dá pořídit matrace a jestli to má vůbec nějaký rošt, podle toho bych se rozhodla.
Ahojky, tak mi máme tuto už asi 2 měsíce a naprostá spokojenost i proto, že má tu vytahovací přistýlku a unesla i 60 kilovou návštěvu ![]()
Tak jsem se teď marně snažila najít nějakou webovku, kde by jí prodávali a kde nic tu nic a fotku mi sem nějak nejde hodit, ale fakt je ta postel super.
Ahoj, oživuji. Máme vybranou tuto postel
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Máte někdo postel auto? Nejsou nebezpečné ty hrany - ty boční strany? A jaký má postel úspěch?