Monitor dechu NANY

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
806
11.10.09 11:46

Monitor dechu NANY

Ahoj všem.
Mám jedenáctidenní miminko.Mám monitor dechu NANY novější typ.Asi před hodinou začal alarmovat,že se něco děje!Letěla jsem k postýlce a kluka vytáhla.Pološílená jsem zjistila,že se nic nestalo.KLuk byl rozespalej a protahoval se.Můžete mi někdo poradit,co to bylo??Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
11.10.09 12:25

stavalo se nam to opakovane,asi chyba podlozky,nebo spal na kraji,kde to hure bere pohyb,nebo kdyz spi dost tvrde,tak dycha pomalu a melce…zalezi taky na matraci,neni vhodna tvrda celokokosova,kterou jsme meli.....neporadim,ale je to normalni,pozdeji uz jsme ho nevytahovala,jen letela a koukala,zda dycha…Ela

• Citovat
  • Upravit
5000
11.10.09 12:36

Nam se to stalo prvni den 2× a pak uz ne, ale kamaradce jo a tak dala monitor pod prosteradlo, stejne mela malou v zavinovacce. Prislo ji, ze je hodne malinka a lehka a pres tu matraci to neni asi znat… uvidis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.10.09 12:54

nam se to stavalo take,bylo to tim ze mame velkou postylku a mala se proste odkoulela z monitoru a ten zacal jecet.
zalezi take na typu matrace a take na tom kde monitor mas..nam bylo doporuceno dat podlozku pod prosteradlo,prislo mi to tvrde tak byl az pod matraci,obcas zahoukal,dala jsem ho pod prosteradlo a nehoukal vubec,mala byla v zavinovacce takze nic tvrdeho necitila.
pokud je maly v poradku,nebyl namodraly atd tak se zrejme nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
11.10.09 12:59

holky díky.Asi to dám taky pod prostěradlo.Malej je taky v zavinovačce.Ať mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.10.09 13:57

Samíkovi to nainstalovali v porodnici pod prostěradlo a vůbec na tom nechtěl spát - ani v zavinovačce (bodejť, já bych taky nechtěla spát na plastové desce). Dávala jsem mu na to ještě polštář, než přišla jiná sestřička a říká „proboha, jak vám to dali?“ :roll: :lol:

Ale třeba na tom malý spát bude. My jsme si monitor dechu (Babysense) půjčovali s tím, že zkusíme a vrátíme, kdyby nešel pod polokokosovou matrací, protože než ho nechávat spát na tvrdém plastu, říkala jsem, že se radši obejdeme. Ale funguje dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.10.09 16:13

Nedávala bych to jen pod prostěradlo.Také bych nechtěla spát na tvrdé desce,to nemuže bejt nic příjemného.Monitor reagoval a to že jednou zahoukal je přece lepší než kdyby nehoukal :wink: ,takle se prostě nemuže nic stát.Nech to pod matrací,zkontroluj baterie a mylím že to houkalo proto že miminko je malé a postýlka velká.Já měla malého v koši a tam neměl kam odkutálet takže falešnej jsme neměli ,jednou byl nefalešnej poplach a neboj kdyby to nebylo falešný tak to poznáš. řikoupila bych ještě jednu desku Nany,také jsem měla do velké 2× :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.10.09 18:21

jo distributor nany pro CR nam poradil ze pokud to mame pod matraci tak je dobre aby matrace dobre prilehala k postylce a nikde nebyla zvednuta.Ze pak ma spatny kontakt.
Jinak potom jsme dokoupili jeste jednu podlozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
12.10.09 20:13

Tak mi jsme taky měly nanny prodložku( měli jsme ji pujčenou) a když asi po půl hodině zahoukala, tak jsem dostala málem hysterák, že se mi dusí dítě. Pak to houkalo asi ještě 3 během noci. Malá byla malinkatý mimi, takže se rozhodně po postýlce nepohybovala. Nakonec jsme to vrátili. A půjčili si baby sence – a ten fungoval naprosto bezvadně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.10.09 21:24

To mi připomnělo, že mi Nanny spustila ještě v porodnici, zrovna jsem šla na záchod, když to začlo vřeštět, málem mě kleplo. Samo falešný poplach :roll: Ten Babysense je fajn - i když nemá tak elegantní tu krabičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.10.09 21:28

tak ja mela babysence v porodnici a hodne mi vadilo ze kdyz jsem malou zvedla a zapomnela vypnout-nebyla jsem na to zvykla tak to zacalo hned houkat a mala mi sokem malem vypadla z rukou kdezto nany aspon parkrat pipla nez zacala vriskat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.10.09 21:30

Nám Babysense klepe - tak 4× ťukne a pak začne teprve vřeštět. I když je pravda, že párkrát už neťuknul nebo jsem to přeslechla…

Jo a líbí se mi na něm, že když ho zapínám, tak taky jenom ťukne, Nanny pískne a to je podle mě hlasitější a rušivější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
12.10.09 21:42

Ahojky, omlouvám se,že sem lezu,ale my máme tento monitor dechu a maximální spokojenost.
http://www.rajmaminek.cz/…se-novy-typ/
Výhoda je ta,že je přenosný kamkoliv a výbornej do kočárku.zatím jsme neměli žádný planý poplach(používáme 4 měsíce).Občas ho má malej mimo plínku.Třeba na zádech nebo jako tuhle na stehýnku 8O a monitor stále fungoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
12.10.09 21:45

já mám taky Nanny - u prvního syna houkal dvakrát - jednou falešný poplach, to bylo přesně hned nějak ze začátku - taky jsem se klepala jak osika s malym v naruci nad postylkou a sledovala jak se drobek nastavane protahuje… Podruhé si myslím,že to tak falešný poplach nebyl…Mám ho pod matrací.
Jako težko bych teď měnila přístroj,když vím kolik stojí…když tak si kup novou podložku, ta stojí „jen“ 800 Kč

Přímo pán u výrobce mi radil, jak provést domácí test:
1. zapoj přístroj jakoby byl v postýlce
2. hod na něj ručník a zatěž ho cca 4 kg knížek nebo sáčky s moukou…
3. mávej nad ním časopisem a sleduj jestli zelená kontrolka bliká
4. vytáhni konektor a stopuj jestli do těch cca 20 s začne řvát a blikat červeně - jestli je vše proběhne, přístroj je OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenyo
10.11.09 13:03

???

Milé ženy, já bych se na všechny monitory vyprdla. Musí to být pro miminka naprostý šok, když to začne řvát. Je to mnohem škodlivější, než to vypadá.Je to jen marketing, jak tahat z lidí peníze. Mám dvě děti a věřte mi, zvládli jsem to i bez toho. Výrobci a reklama vyvolávají v maminkách zbytečnou histerii. Vezměte rozum do hrsti a hlídejte si svá děťátka raději sami a nebudete se muset stresovat!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510