Monitor dechu NANY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
10.11.09 19:37

No Lenyo už vidím jak si takhle hezky uštěpačně povzdechneš někomu, komu umřelo dítě( náhlé úmrtí, zvratky apod).Jistě ocení tvůj zdravý selský rozum a řekne si: Nu co, budu mít další děti, tak jako dříve naše prabáby..
respektuji tvůj názor ale je na něm hodně vidět, že osobní zkušenost s podobnými událostmi nemáš zřejmě žádnou a proto si můžeš dovolit tvůj rádoby „nadhled“.
Také si myslím, že na 99,9% se to mého dítěte netýká, ale pokud to mohu ovlivnit nehodlám riskovat ani 0,01%.
Ps. Auto nemáme, supermarket vidím jedou za rok, chůvičky nepoužívám, nekupuji hotovky pro prcky… jo a ještě neházím všechny do jednoho pytle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
30.11.09 02:33

Lenyo, nečtu dopodrobna celou diskuzy, ale tvé názory :-( Asi jsi neviděla ani monitor používat když nevíš, že se dává pod madraci, takže na tvré desce dítě neleží.Pokud něco říkáš o vřískání desky, když spustí, tak jsi ho asi ani neslyšela. Není to nic hrozného a plyný poplach se mi spustil za těch 15 měsíců asi 5× max a to malý ležel mimo dosah. To co ty tu píšeš, to mi připadá, že ty ani nemůžeš mít dítě / opravdu jsme všechny příspěvky nečetla /. Protože takové názory by jsi mít nemohla. Mám jedno dítě, těhu bez komplikací, porod také atd. Jsem matka a jsem na to hrdá. Své dítě miluji nadevše, kdybych neměla co do huby, tak malej bude jedinej, kterej se bude mít dobře. Je to zlato a to nejlepší, co mě vždy potkalo. Ráda si život ulehčím a děkuji za ten vynález NANNY. Že jsou vzácné případy??? I kdyby byl jeden případ za rok, tak je to velice zdrcující přijít o dítě a pokud tomu dokáže Nanny zabránit, tak je to super. Já rozhodně o nic nepřicházím. Nemám čas si zajít ani ke kadeřníkovi aj. , protože nemám ani hlídání. Ale nevadí mi to. Spousta moderních vymožeností mi ulehčí život a čas a já ho věnuji malýmu. ON MI ZA TO VŠE STOJÍ. Chodíme na procházky apod. Jseš divná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
19.12.09 21:52

Monitor dechu Nanny má náš kluk v postýlce doteď (13m), alarmů nespočítaně, NIKDY ho to nevzbudilo, i když to řve pořádně. Probrala jsem ho k dechu až já nebo manžel,když jsme s ním pohnuli, v horším případě ho zvedli a „nahodili“ zpět. Po x týdnech se zjistilo, že se náš brouček tak přepíjel ( ale nikdy nezvracel), až se mu to vracelo zpět všude možně a plíce se takto bránily samy.Laicky řečeno, než vdechnout mlíko, raději nedýchat. :roll: Bohužel se to opakovalo i teď, když byl nemocný a silně zahleněný.
Nechce se mi na to ani myslet, co by bylo, kdyby jsme monitor neměli. U prvního kluka jsme ho pořídili právě proto, že měl silný reflux a zvracel obloukem ve dne ,v noci, no… a alarm ani 1×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí