Mala zacala prelezat postylku-co s tim?

13503
26.9.09 19:00

Mala zacala prelezat postylku-co s tim?

Ahoj holky

poradte mi prosim..

Male jsme dnes dali rost v postylce uplne dolu potom co se vysplhala na horni roh ohradky.
No rost jsme snizili a za minutu se vysplhala na vrch postylky a kdybych nepriskocila tak by spadla na zem.
Ma necelych 16 mesicu a postylku velkou-140×70.

Co s tim?To uz ji mame koupit normalni postel nebo jak na to?

Moc dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7461
26.9.09 19:23

V tento moment jsme koupili velke postele, mela jsem strach, aby nespadly na hlavu. Maji zabrany, aby nepadaly a je to OK. Jen nam tehdy spatne usinaly odpoledne, porad utikaly. Ale holky uz mely 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
26.9.09 19:37

Zábranu otevřít a dát nějaký schůdek, aby mohla sama vylézt… A naučit jí to. Nebo vyndat pár šprušlí, aby mohla vylézt, ale ve spánku nevypadla. Naše malá ještě nevylézá, ale už to zkouší, jednou jsem jí pozorovala. Starší, když začal vylézat, tak se mu prostě postýlka otevřela a je přiražená u postele, takže vylezl na postel a slezl dolů, když se vyspal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.9.09 20:07

my dávali velkou postel teď.. ale můžete nechat snížený bok nebo vyndat šprušle..ono to vyjde nastejno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.9.09 20:09

holky asi ted budu za uplneho vola ale ty sprusle jdou vyndat u vsech postylek?
U nasi postylky bok snizit nejde takze by v uvahu slo pouze vyndani sprusli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.9.09 20:22

nam jde dolu ten bok a i vysunout spricle.zkus s nima pootacet a podle toho poznas jestli jsou rozhybane a pujdou ven.jinak mala nam spi ve velke asi od 15 mesicu a v pohode,a v maly teda nejdriv taky prelejzala za snizenyho boku k nam do postele:)Z.

• Citovat
  • Upravit
2069
26.9.09 21:01

u nasi postylky to bohuzel neslo, tak manzel dve sprusle vyrizl a Emca vylejzala dirou, pod kterou mela velky polstar. Takze mohla odchazet jak chtela, ale stejne uz bysme ji je tam zpatky nedali, protoze hrozilo to prelejzani. Postylka holt znicena, ale pouzit se jeste da. Ale naucit ji, aby z ni nezdrhala a usnula byla taky pekna prace… :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
26.9.09 21:07

Odmontuj bočnici a přimontuj místo ní prkno tak, aby ti nevypadávala matrace (pokud sis nekoupila postýlku, kde s tím už výrobce počítá. šprušle budeš pak mít jen ze 3 stran a postýlka nebude nijak zničená. Podívej se třeba jak to má ikea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.9.09 21:19

tak jsem zkusila sprusle tocit a tri jdou tak to zitra vyzkousim jestli pujdou oddelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
26.9.09 21:27

My sundali celou jednu šprušlostranu, jak píše Tulenice a koupili zábranu v Ikea. Vznikl tam průlez tak cca 40cm, máme postýlku dlouhou 120cm. Jinak u nás se vyplatila moje lenost, máme doma dlouhochlupé psisko (irského setra) a chlupy z koberce v obýváku jsou téměř neodstranitelné. Takže místo abych vybírala chlupy z postýlky, jsem raději Vítkovi zakázala slézat z gauče, když už byl okoupaný a v pyžamu. Prostě NESMÍ!!!! Už od malička a chudák si to nějak přehaklíkoval a platí to pro něho i na postýlku. Takže nechodí :D - a to ani v poledne.
Třeba to bude nějaká rada pro brzský nácvik pro další maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
26.9.09 21:27

Přesně z tohoto důvodu putovala první do velké postele v 16m, druhá v 18m. Problémy s tím nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.9.09 21:36

no a s tema co jde tocit, zkus zahybat i jako nahoru a dolu,a pak uz jen vysunes.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
27.9.09 08:34

Já jsem odmontovala tu postranici úplně a jára spal bez ní :). Než riskovat že si natluše, popř něco zlomí při přelézání, vyřešila jsem to takhle :).

• Citovat
  • Upravit
10482
27.9.09 10:38

Taminko, kupovali jsme novou postel…

teda, v okamžiku, když ho tchýně při hlídání našla jak visí přes posttýlku, dali jsme pryč jednu bočnici (u naší to jde) a Vojta si zvykl na to, že z postýlky se dá vylézt… bylo to super, protože postýlka je nízku o země a nebála jsem se pádu. zároveň jsme (ale shodou okolností) kupovali dětskou postel v Ikea (160×70)se zábranou a začali ho na ní zvykat… a pak jsme malou postýlku složili…

byl starší, postýlka je složená asi týden, přelézat začal někdy v srpnu (tedy, přesně 17.8. - byli jsme s mužem večer venku…)

ale on svojí postýlku miluje, neb jen tam smí mít dudlík :D :wink:

jo a nezdrhal, krásně usínal, až do dovolené, kde spal s námi, předtím byl navíc nemocný a od té doby je to v čudu… většinou kolem 4-5 si přijde k nám, vyleze si do postele a spí dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.9.09 12:33

Lukáš šel do velké postele v 17 měsících,manžel vyrobil zábranu a je klid.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510