Neustálé budění se v noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
20.9.09 08:35

Neustálé budění se v noci

Ahoj, mám problém. Malá teď začala mít problémy se spaním. Přes den spí maximálně odpoledne hodinu a večer usíná kolem sedmé. Spí tak do deseti, pak jí nakojím a usne. Jenže pak se budí po hodině a půl s brekem, hází sebou, nemůže znova usnout. Chvíli kouká, převaluje se a když nemůže usnout tak začne řvát. Vezmu si jí k sobě do postele a někdy jí uklidním hlazením a usne, někdy musím nakojit, aby usnula. A tohle se pak opakuje po hodině, po hodině a půl. Pak je přes den nevyspalá /já taky/, ale stejně neusne. Nevíte čím by to mohlo být? Dělá to posledních 14 dní. Předtím spala v pohodě přes den i v noci. Zuby ještě nemá, ale nevypadá to, že by se klubaly. Díky za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
20.9.09 08:51

A jak je stará? Naše Anežka takhle spala od narození až do svých osmi měsíců (a to přes den nespala skoro vůbec) a i dnes je to velký nespavec (po tatínkovi), takže jí stačí spát míň hodin než mně.. U vás to ale klidně můžou být zoubky nebo projev růstového spurtu nebo období nějaké změny (mám na mysli třeba nějaký skok v psychomotorickém vývoji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
20.9.09 10:39

Ahoj,tak naše malá(4měsíce) spí přesně tak stejně,usne kolem 7,sama hezky v postýlce a už kolem 10 je vzhůru a pak přesně jak popisuješ,co hoďku a půl u prsa,kroutí se apod.,ale přijde mi,že jí pořád ještě trápí prdíky,protože se kroutí,pak se vyprdí a je právě na tu hodku až 2 pokoj,pak nanovo.Přes den spí tak 3krát po půl hodině,takže taky slabota.No už jsem si nějak zvykla,i když jsem strašně vyčerpaná,pořád věřím,že bude brzo líp! :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.9.09 10:44

Zapomněla jsem na věk, malé už je skoro 11 měsíců, takže prdíky to nebudou.

• Citovat
  • Upravit
4762
20.9.09 13:29

Ahoj,nechci nějak znepokojovat,ale můj kluk 2 roky,takto nespal od 9 měsíce po dobu,kdy mu bylo hrubo přes rok a půl,nevím dodnes proč tomu tak bylo,byly tam dny se zubami,dny s nemocemi,ale ostatní dny,kdy byl zcela v pořádku to bylo pořád dokola,vztával tak 10× za noc,chodil v 10 večer spát!Nyní se to uklidnilo a spí jako beránek.Možná to bylo nějakým tím obdobím,kdy prostě děti nemůžou spát.Pokud malá není nějak nemocná a je zcela zdravá,věř,že to chce jen vydržet!! :) Dá to zabrat,ale hold některé děti nespí stále jako beránci…i když by tomu mělo být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
20.9.09 14:51

Nechci strašit, ale mladší syn s tímhle začal v cca 7-mi měsících a doposud nepřestal (teď má 19 měsíců). Od 8-mi měsíců nekojím, takže kojením to není. Nic ho nebolí, hlad nemá, přesto se pořád budí. Řešíme to i homeopaticky, výsledek zatím veškerý žádný … Po obědě ale spí dobře.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
20.9.09 21:14

A ja Te pro zmenu strasit nebudu :wink: Takovou fazi jsme uz meli vicekrat, presne jak popisujes, a nakonec z toho byl pokazde novy zub :wink: Takze tak u nas :D Pokud mi prislo, ze se moc trapi, dostal Nurofen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
20.9.09 21:55

U nás to začalo také + - v tomhle období a většinou jsou to zuby, ikdyž to také někdy nevypadá. Ikdyž malý ještě nikdy (17 měs) nespal celou noc, ale budí se tak 1, 2×. Když to byl fakt extrém tak i 10 za noc. První 3, 4 hodiny spal tvrdě a pak to začalo. S tím, že se přesunul k nám do postele.
Jinak ale přes den spí úplně v pohodě - teda doteď v kočárku, jinak trvá i hodinu a půl než usne a na to já nemám nervy. V kořáru je tuhý do deseti minut.
Jinak nezabíralo nic, jen přetrpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
20.9.09 22:59

Ahoj vítej do klubu, naše straší, takhle spala od narození :roll: a pořádně spát začala až ve dvou letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
21.9.09 13:20

Tak já také patřím mezi matky, které už nespaly několik let celou noc v kuse. Od narození to je katastrofa. Teď je Ellče 1,5 roku a pořád špatné… A do toho moje těhotenství… Nebýt manžela, tak to nezvládnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
1.10.09 22:38

Tak já se bohužel taky přidávám, naše treperenda nespí cca. od 10 měsíců celou noc. Teď je jí 20 měs a nejpozději do dvou hodin od uložení se vzbudí, poté klidně i každou hodinu a to když byla mimi, budila se jen dvakrát v noci na kojo. Tak už se taky těším, jestli jí tohle buzení někdy přejde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí