Jakou postel?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
28.10.09 09:51

Jakou postel?

Ahoj, prosím o radu, malého chci dát do velké postele,ale nevím, jakou koupit, nejdříve jsem chtěla dětskou postýlku z Ikea, to mi bylo rozmluveno, ze je to zbytečná investice, že mám koupit buď klasickou nebo prodlužovací..ale ty prodlužovací se mi nelíbí..Jak jste to řešily vy? A co jste koupily? Díky Květka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20656
28.10.09 10:19

máme prodlužovací z Ikea a spokojenost veliká!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
28.10.09 10:56

ahojky,

my koupili malé rovnou normální postel 200× 60 a k tomu zábranu z IKEA aby nepadala. taky mi přišla tam mezivelikost jako zbytečná investice. koupili jsme obyč. dřevěnou. stěhovala se tam když jí bylo 2,5 roku a jednou vzteky přelezla a přepadla z dětské postýlky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.10.09 12:12

Sajo, a kde jste tu postýlku kupovali?

• Citovat
  • Upravit
2977
28.10.09 12:51

My jsme kupovali minulý týden pro naší dvouletou dcerku klasickou velikost 200×90 v Maxi Orion, jen nevím výrobce, bych musela mrknout na doklad, ale teď malá spí,tak jí tam nepolezu. Je to z masivu smrk, tloušťka desek je 3cm takže celkem bytelná. Šířka 60 by byla podle mě zbytečně úzká i tak po posteli cestuje.
Zábranu budeme vlastnoručně dodělávat, prozatím k tomu má přiraženou postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
28.10.09 13:51

Starší syn šel do velké postele, když mu bylo asi 2 a 3/4. Šel rovnou do klasické velké, zábranu jsme nikdy neměli. Zpočátku jsme dávali na zem vedle postele peřinu a polštáře. Spadl asi 3 x, pak už dobrý.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
28.10.09 13:57

My jsme kupovali ve třech letech klasickou od Domestavu se zábranou, je to teda ta zvýšená, asi metr nad zemí a nikdy nespadla.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.10.09 19:40

Ahoj, my máme tuhle:
http://shop.grossmann-matrace.cz/?…

Jsou tam k prodeji i matrace - zdravotní. Vzali jsme to „jedním vrzem“. Naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
28.10.09 20:33

My teda koupili tu menší ikeáckou (bílou holčičí), délka 1,6m a jsem moc spokojená kvůli zábraně ze všech stran, dcerka je „padavá“ :lol: a nemusím obkládat zem peřinama, až poporoste tak, že jí bude postel malá, tak je to stejně čas na změnu matrace, tak změníme rovnou pokojík včetně postele. Vzhledem k ceně ikeácké postele mi to neva, každá postel za těch pár let dostane zabrat, tak pak koupíme už bytelnou velkou, aby vydržela studentská léta. 8)
Matraci má ze studia zdravého spaní.
Nad postelí máme baldachýn list z ikei, je tam takové příjemné intimčo. :D
Malýmu jsme nedávno koupili tu samou ale modrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.10.09 21:40

Ahoj, budeme kupovat tuto, pro maleho, do vetsi postylky pujde v dubnu. Bude mit tuto 160 cm, protoze tak za 3 roky dostanou uplne novy pokojicek v jine mistnosti, takze ted jen tuto postel, ktera nam staci.

http://www.babynabytek.cz/…a-lozko1.jpg

Zalezi asi, na jak dlouho to chces :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.10.09 10:43

mame rostouci z Ikea a zbytecna investice to nebyla. V prvni delce byla od dvou do ctyrech let. TEd je ji sest a ma delku od nohou stale od tech ctyr let. Ja merim 160 cm a je mi akorat, takze pohoda.
Navic ji casem podedi mladsi segra, ktera se postehuje do skolackeho pokojicku, takze u nas investice vic nez vyhodna. Hanka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510