Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj holky,prosím nemáte někdo tu postel? potřeboval bych vědět z jakého materiálu je a jak jsou hrubé ty desky. na netu jsem toho moc nenašla a jet se mi tam nechce, bydlíme trochu daleko. postel se mi líbí tak doufám že pomůžete. a taky napište jak jste s ní spokojení. moc díky renča
Ahoj,
nechci, aby to vyznívalo špatně, protože „v civilu“ pracuji jako nákupčí v IKEA a vůbec jsem zamilovaná do spousty (ne všech!!!) našich výrobků.
My jsme postýlku Kritter koupili před cca dvěma měsíci, protože jsem potřebovala přestěhovat malou dřív, než se nám narodil Šíma. Postýlka je super! Je z masivního dřeva - teda ta přírodní verze a zvířátka jsou plastová. Rošt je řešený jako hromada latí, které se položí do smontované postýlky. Jak už jsem psala v jiné diskuzi - dostala jsem se ve Švédsku do laboratoří, kde jsou postýlky a postele pro děti testované a neznám nic bezpečnějšího! Je 165 cm dlouhá, ale má perfektní nosnost a tak na ní s oblibou spává po obědě můj dvoumetrový manžel ![]()
Nelíbí se mi malý výběr prostěradel, ale objednala jsem nakonec na http://www.povleceni-plus.cz/, kde mají neskutečný výběr barev i na tento atypický rozměr.
Ne, ty nejsou.
Na internetu píší: Rám postele/zábradlí/Čelo postele/ Podnožka/ Bočnice/ Vodící lišta: sololit, Akrylová barva
Plastová část: nárazuvzdorný polystyrenový plast
Laťkový rošt postele:
masivní borovice, 100% polyester
Julka má postel Kritter od dvou let a zatím je moc spokojená, nebyl jediný problém. Postel je pořád jak nová a Julince se v ní dobře spí. Důkazem je i to, že když spí někde jinde (u babičky, na chatě, na dovolené), tak pak to komentuje, že by ale raději chtěla svoji postel, že je nejlepší ![]()
Jo a Julka má tu z borovice http://www.ikea.com/…ts/S39836495
další milovník Ikea---
naštěstí jí máme za rohem ![]()
Vojta má z Ikei snad všechno…
(a já v kuchyni) i tuhle postýlku, máme modrou.. (měl z Ikea i tu první, Henskvik). ty borovicové jsou z masivu, ty barevné z plastu. vzhledem k dalšímu nábytku v pokojíčku jsem brala tu plastovou, nechtěla jsem další dřevo ![]()
máme ji od července, spokojenost maximální… Vojta ji miluje, postel drží (ještě aby ne, ale on naní dělá takové věci… )
taky mi vadí, že mají jen bílá prostěradla na tuhle velikost postele,,, na malé měli celkem dost barev, …asi si budu muset počkat. v roce 07 taky byly jen bílé na 120×60 a teď je jich víc…
Ahoj, taky máme tu přírodní a jsme moc spokojení, teda až na ty prostěradla, díky za tip ![]()
odkaz funguje ale dej to bez té čárky a pomlčky na konci, pak to snad půjde, teda mi to šlo
Ahoj, my máme tu červenou,, zvířátka mi připadají jako vyřezaná ze sololitu nebo překližky a natřená. Kluk v ní spal do cca 4 let, pak ji zdědila dcera
Je prima, myslím, že do 6 let je ideální. Jen mám pocit, že je to masiv natřený načerveno?
Rozhodně to není plast…
Máme červenou (lamino) a přírodní (masiv). Obě fungují spolehlivě, občas v ní odpočívá i babi při hlídání. Červenou máme skoro tři roky, neviklá se, není potlučená (i hrany drží). Zábrana (nasazovací jako na červené, na masivní je už optimalizovaný tip napevno) je skvělá.
Já můžu doporučit.
Ty barevné jsou plastové, ale do plastu se dá přidávat jako plnivo i dřevo - což je myslím tento případ ![]()
My máme už 2. rokem tu masivní s těmi modrocernymi zviratky a maximalni spokojenost, akorat jsem už kupovala podruhé matrace a chtěla jsem takový ten kryt proti počůrávání, poradíte mi kde jste koupili? v ikea je nemají. Díky moc a omlouvám se že jsem sem takhle vtrhla ale dost mě to překvapilo, počůravají matrace přece hlavně děti ne
![]()
Martino, něco mají…
(dřív měli na malé postýlky bezvadný tenký chránič, takže já používám dva tyhle vedle sebe… )
tady: http://www.ikea.com/…eries/16627/
bohužel, už jsou to takové kalsické, jak pro dospělé… ![]()