Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máme tuto postel už přes rok a jsme spokojeni. Prostěradla do ní používám normální jako na velkou postel, jen tu gumu prostě víc shrnu pod matraci. Kryt proti pročůrání mají podle mě v každém větším obchodě s dětskými věcmi, já jsem ten náš koupila v Dětském ráji (teď jsou nově ve Vysočanech) - nabízeli mi ten tenkrát asi 4 druhy.
a můžu se zeptat jakou matraci jste tam koupili? jestli pěnovou, kokosovou nebo jakou. nějak se s manželem nemůžeme shodnout. díky r.
Ahoj.
S touto postelí neporadím, ale nedávno jsem narazila na hezké stránky a zalíbila se mi tam tato postel http://www.babynabytek.cz/…paul-160x70/. Takže jen pro inspiraci.
Reed
My jsme po poradě s prodavačem koupili přímo na místě http://www.ikea.com/…cts/10155100.
Matracím moc nerozumím a upřímně ani nemám moc chuť nějak hlouběji zabředávat do této problematiky, abych nezblbla ![]()
Diggy píše:
a můžu se zeptat jakou matraci jste tam koupili? jestli pěnovou, kokosovou nebo jakou. nějak se s manželem nemůžeme shodnout. díky r.
S první postelí jsme koupili molitanovou za 600 Kč, dcera do ní několikrát načůrala (bez plíny spí od cca 2 let). Prala jsem otah, čistila matraci, neprodyšné „chrániče“ nepoužíváme. S druhou postelí jsme koupili další molitanovou, starší matraci dali mladší dceři pro stejný účel - naučit se spát bez plíny. Starší dcera (4,5 roku, 20 kg) používá molitanovku stále (není proleželá, má letní a zimní povrch, skvěle větrá a udržuje se), ale počítám, že brzo koupíme tvrdší pružinovou, opět v IKEA.
Tenhle typ postele máme v bílém provedení a malý v ní spí od 20měsíců a úplně v pohodě
Nespadl ani jednou a matraci máme také z ikei - VYSA SKONT za 1499kč a super. Za sebe můžu doporučit!
A ted sháním druhou pro mladšího syna, protože už od roka a půl se do ní staršímu stěhuje
a tomu se to nějako nezamlouvá
Takže kdyby jste prosím náhodou věděli o někom kdo jí prodává budu ráda když písnete…
všude je jen ta přírodní
…a my potřebujeme bílou aby se naši raubíři nehádali.
Děkuji! ![]()
Jelikož taky hledám postel pro malého otevřela jsem tuhle diskuzi, otevřu odkaz z postelí a říkám si… včera jsem někde četla že upozorňují, že může být nebezpečná… nedalo mi to a hledala na netu, našla jsem http://ekonomika.idnes.cz/…koakcie.aspx?…
@Vrtul jj, také jsem to četla ale my máme postýlku se zábranou, tu bílou. Lištu má borovice.
@zuzik215 píši to jen proto že je to dobré vědět, a když se tady někdo bude chtít zjistit info tak snadno najde i tento můj odkaz
jinak nemám zkušenost
Holky, rada bych poprosila o zkusenost s touto postylkou, chtela bych ji poridit synovi, 3,5roku..doted spal porad semnou, ale.uz bych klistaka rada presunula do vlastní. Myslite, ze by v ni vzhledem k rozmerum mohl vydrzet do tech 6ti let? pak bych mu chtela poridit patrovou postel.
Diky za info
Určitě tam vydrží, dcera tam byla tak do těch 6-ti let. Byla super, jen když jsem si chtěla k ní lehnout tak jsem se tam málem nevešla
Chtěla jsem pro malého tuhle postýlku, ale když koukám na stránky IKEA, tak už je tam jenom bílá, která je z dřevovláknité desky. Ony už se nedělají z masivu?