Jakou měnu do Bulharska?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11530
12.6.07 20:16

Vemte si eura. Směnárny jsou tam v každém malém městě a říká se, že kurz je výhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85
12.6.07 20:35

Ahoj Alfie , byli jsme tam předloni a doporučuju eura. K tomu je totiž nejvýhodnější kurz. Jinak směnárny tam bývají na každým kroku. A snad nejvýhodnější je vybrat prímo tam z bankomatu, sice zaplatís nějaký poplatek bance, ale oproti poplatku za vyměnu Kč na Euro bys měla ušetřit. A zbytečně nemusís tahat větší množství peněz s sebou. Jo a ještě rada - půlka letadla si měnila v euforii peníze hned na letišti po příletu. Radím vyčkat, v letoviscích bývají mnohem příznivější kurzy. Hezkou dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.6.07 23:42

Ahoj, přejmenovala jsem diskusi :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
13.6.07 08:11

Alfie , rozhodně Eura! Mám dojem, že leva u nás stejně nejsou k sehnání. Byli jsme v Bulharsku předloni a směnárny byly opravdu na každém kroku. Našli jsme dokonce i jednu, kde měnili bez poplatku a kurs byl nejlepší v celém městěčku. Nevím jak je to teď, ale kurs byl přibližně 1 Euro = 2 leva, ale museli jsme dávat pozor, protože některé směnárny měly kurs 1 euro=1,9 leva a některé 1 euro=1,19 leva.

Můžu se zeptat kam jedete? Jela bych hbed znovu, byla jsem strašně spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
13.6.07 08:57

Ahoj,
u nas jdou ve smenarne koupit i leva cca+-17kc
pred 2roky jsem byla v Bulh. a byl vyhodnejsi kurz na dolary. Ale delalo to malo.
Jinak bych jela takiii....... moc se nam tam libilo a byla to super dovca i s malym ditetem bych doporucovala.
Uzijte si to tam
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
14.6.07 08:19

ALFIE, S TĚMA CESTOVKAMA JE TO VŠUDE STEJNÉ, JE SEZÓNA A ONI TO POKRÝVAJÍ CHARTEROVÝMI LETY, TAKŽE SE LÍTÁ HLAVNĚ V NOCI, KDY JE NEBE VOLNĚJŠÍ.
TAKY JSME MĚLI POBYT OD NEDĚLE, ALE ODLÉTALI JSME AŽ V 1,30 HODIN V PONDĚLÍ A UBYTOVÁNI JSME BYLI V 6 HODIN RÁNO, TAKŽE SNÍDANI JSME CHYTLI. A ODLÉTALI JSME OPĚT V NEDĚLI VE 21,30 HOD, A POKOJ JSME MUSELI UVOLNIT DO 12 HODIN. MĚLI JSME DCERU 14 MĚSÍCŮ, TAK JSEM SI VYDUPALA POKOJ, KDY NÁS NECHALI DO ODJEZDU TRANSFERU NA LETIŠTĚ. TRVALA JSEM NA TOM, A DELEGÁT TO ZAJISTIL. PŘECE NEBUDU ČEKAT 7 HODIN NA 35 °C NĚKDE U BAZÉNU, VŽDYŤ BY MI TO DĚCKO CHYTLO ÚPAL. HLAVNĚ SE NENECH ODBÝT A TRVEJ NA SVÉM. JO A MY JSME JELI S ALEXANDRIÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
14.6.07 12:14

Se službami jsme byli spokojeni a delegát mluvící česky byl taky super. Ale na letišti když jsme čekali na odlet jsem se dozvěděla, že ne všude to bylo tak idylické. jedna paní si stěžovala na plíseň na pokoji, jedni zase museli zaplatit 30 euro za to, že je nechají na pokoji až do odjezdu na letiště.
jak říkám, důležité je tlačit co nejvíce na delegáta a trvat si na svých požadavcích. A spíše počítej, že na letišti strávíte více času, protože celé léto jsou ucpané letové cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zita krybuska
11.6.13 20:56

Ahoj taky jsme před 2 roky byli v Bulharsku, vezli jsme eura a tam měnili na leva, bylo to výhodnější. Letíme znova a znovu od cestovky takto porazeno. :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix