dovolená u vody x plavky (plíny)?

10.6.07 21:12

dovolená u vody x plavky (plíny)?

Ahoj. Dcera má ještě plíny, tak by mě zajímalo, jak se s takovými dětmi řeší pobyt u moře ( u vody).. Mám samozřejmě koupené plavky. Takže.. Pobíhají takové děti v plínách? Nebo se dávají plíny do plavek? A jak se to řeší, když si hrají na písku v moři? Ta plína musí být během vteřiny nasáklá vodou.. Díky moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7678
10.6.07 21:21

Ahoj,
mi řešili loni to samé.
Plínky do vody nám ale celkem vyhovovali,a v druhé polovině pobytu už naší maličké stačily normální plavečky a nehoda se stala pouze jednou,ale ubrousky a plínka do vody to zachránila.
Akorát bacha na opruzeninky z vody je nutné nenechat dlouho bez ošetření.
Hezkou dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
10.6.07 21:38

https://www.emimino.cz/modules.php?…

už tu byla stejná diskuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.6.07 23:45

Ahoj, diskusi přesunu do dovolených a kristain, moc děkuji za vyhledání stejné diskuse, už jsem se po ní také sama dívala. Obě sloučím dohromady, ano?

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
11.6.07 07:32

Ahoj, my jsme se pred par dny vratili od more, Standovi je devet mesicu, takze kakani a curani do vody se resit muselo, mel specialni plavecky pro male deticky a kdyz se nahodou pokakal (taky se nam to stalo) tak to ty plavecky zachytili a nikdo nic nevedel (jen my) ;) a pak stacilo premachnout a nechat uschnout :) (to bylo do bazenu) do more chodil vetsinou nahaty jen v kruhu a s klobouckem si satkem na hlave ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.6.07 11:56

Plavky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie