Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Dcera má ještě plíny, tak by mě zajímalo, jak se s takovými dětmi řeší pobyt u moře ( u vody).. Mám samozřejmě koupené plavky. Takže.. Pobíhají takové děti v plínách? Nebo se dávají plíny do plavek? A jak se to řeší, když si hrají na písku v moři? Ta plína musí být během vteřiny nasáklá vodou.. Díky moc za odpovědi.
Ahoj,
mi řešili loni to samé.
Plínky do vody nám ale celkem vyhovovali,a v druhé polovině pobytu už naší maličké stačily normální plavečky a nehoda se stala pouze jednou,ale ubrousky a plínka do vody to zachránila.
Akorát bacha na opruzeninky z vody je nutné nenechat dlouho bez ošetření.
Hezkou dovolenou
https://www.emimino.cz/modules.php?…
už tu byla stejná diskuse…
Ahoj, diskusi přesunu do dovolených a kristain, moc děkuji za vyhledání stejné diskuse, už jsem se po ní také sama dívala. Obě sloučím dohromady, ano?
Lesina
Ahoj, my jsme se pred par dny vratili od more, Standovi je devet mesicu, takze kakani a curani do vody se resit muselo, mel specialni plavecky pro male deticky a kdyz se nahodou pokakal (taky se nam to stalo) tak to ty plavecky zachytili a nikdo nic nevedel (jen my)
a pak stacilo premachnout a nechat uschnout
(to bylo do bazenu) do more chodil vetsinou nahaty jen v kruhu a s klobouckem si satkem na hlave ![]()