Agios georgios Pagon - Korfu

574
29.5.07 08:47

Agios georgios Pagon - Korfu

Ahoj holky,

zanedlouho letíme do Agios Georgios Pagon, chtěla jsem se zeptat zda jste tam některá byla a jaké je tam koupání a tak. Letíme tam s 3 letou holčičkou, tak aby to tam bylo taky hlavně pro ní. V cestovce nám řekli, že je to pro rodiny, ale znáte to ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
29.5.07 08:50

Ahoj, přesunula jsem diskusi do dovolených - a přeji příjemný pobyt u moře ;)
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
29.5.07 08:56

Ahoj Veru, já na Korfu byla, ale na jiném místě. S přítelem jsme objeli celý ostrov a je to nádhera. Myslím, že pro rodiny ideální. Já tam tenkrát byla jako svobodná a bezdětná :wink: , ale rodin kolem nás bylo spousta i s malými dětmi a paráda. Vstup do vody je tam pozvolný, opravdu jsme si nemohli stěžovat. Je to tam krásný. Kdybychom nechtěli příští rok začít stavět, letěli bychom tam taky :wink: . Tak vám přeju krásnou dovolenou!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
29.5.07 09:03

My už jsme tam taky jednou byli, ale v Agios Georgios Argirades a byla to nádhera, taky jsme tam právě byli bezdětní.

Už se tam těšíme, ale mám obavy z letadla, bude to můj první let. Prý si do letadla nesmím vzít skoro nic. Nechápu proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
29.5.07 09:12

ahoj
já byla na Korfu v AG asi před pěti lety a přišlo mi to tam pro rodiny s dětmi ideální, pozvolné písečné pláže, čisté moře a klid - v té době pro mě klidu až moc :) no snad se tam za tu dobu nic nezměnilo…také uvažujeme o dovolené, ale s malou se nějak bojím, pokud to zkusíme, tak v září a taky dáme nějakej řeckej ostrov, pravděpodobně Zakynthos, tam se nám taky moc líbilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
29.5.07 09:14

Tak to taky nechápu proč, nikdy jsem ještě neletěla, ale možná to jsou nějaké preventivní opatření. Ale na prcka si myslím do letadla snad můžeš vzít pár věcí ne??

My jsem tam tenkrát jeli busem do Itálie, potom trajektem. Byla to pakárna, ale dalo se to. Myslím, že vás čeká nádherná dovolená, tak se těš a užijte si to. No jo, kdybychom neplánovali příští rok takové výdaje, fakt bych tam chtěla ještě jednou :wink: :roll: :P . Pak napiš, jak jste si to užili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.5.07 11:01

Omlouvám se,nejsem přihlášená-chystám se na to, jen jsem ti Verun chtěla napsat,že jste vybrali opravdu dobře.My tam byli loni a toto letovisko patří k těm nejlepším i když celý ostrov je nádherný,taky jsme ho celý objeli.Toto letovisko je celé postavené tak,že z žádného apartmánu,nebo hotelu to nemáš daleko k moři-nanejvýš pár desítek metrů.My byli v hotelu Alkyon Beach a měli jsme to k moři 30 metrů.A jak už tady psaly holky,tak je tam pozvolný vstup do moře,takže pro malé špunty úplně ideální.My tam byli také s malou dcerou,i když ta se stejně nejradši koupala v bazénu u hotelu,takže jí tatínek žertem říkal-že to je pěkně drahá dovolená-letět letadlem k bazénu.A jak nám říkala naše delegátka,tak pláž v tomto letovisku patří v hodnocení na první místo v Evropě a mezi deset nejlepších na světě.Takže krásnou dovču.Dita

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.5.07 11:19

Jo a ještě něco-taky jsem letěla prvně-je to super zážitek-navíc,když doběhneš do letadla opravdu v poslední minutě,jako se to stalo nám.Ale byla to jen naše blbost.A do letadla si můžeš vzít to co potřebuješ-krom tekutých věcí-teda myslím na palubu,takže vaší princezně dej napít kdyžtak ještě v odletové hale.Pak dostanete až během letu k občerstvení.Děti ty maj žízen pořád.Jo a ještě jsem si doma vyndavala z kabelky před odjezdem nůžky a pilník,které pořád nosím u sebe.Jinač by to vyhodili u odbavení.Dita

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.5.07 16:44

Jen k tomu letadlu - můžeš si vzít vše kromě tekutiny, gelu, zbraní, výbušnin a ostrych předmětů a jiných věcí, které snad normalní lidi u sebe nenosej - např. plynová bomba :D . S tím pitím je to tak, že si můžeš vzít lahvičku (může jich byt i víc) o objemu max. 10ml (tu jsem v životě neviděla) a oni ti ji daji do specialního pytlíku. Nicméně i v odletové hale po pasové prohlídce mužeš mít vlastní pití, to musíš bud vypít nebo vyhodit než prochazíš takovymi detektory. Pak se jde již do letadla a tam ti pití daj. Pro dítě můžeš mít kojeneckou lahvičku s tekutinou dle chuti (asi se moc nedoporucuje mix s Antraxem :D ) a velikosti, ale musí to být láhev kojenecká, nebo kojenecká strava. Muže se stat, že tě nechají to ochutnat. Jídlo můžeš mít dle libosti - klidně řízek se salátem, hlavně aby se ti to vešlo do příručního zavazadla.

Takže nebojte děti vám žízní neumřou - já jela s 4 letou a 1,5 letou do egypta a bylo to v poho.

Bubina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí