Jakou odsávačku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1009
25.8.05 13:56

Jakou odsávačku?

Zdravím všechny maminky!
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s odsávačkami mléka. nemám chuť dávat hodně peněz za tu od Aventu, byť na ni slyším stále chválu. Jaké jsou jiné možnosti? Kterou byste mi doporučily? Moc díky,
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
25.8.05 14:13

Od Chicca je prý hodně podobná a je i levnější -asi o polovinu.
Vím to z doslechu, takže praxí nemůžu sloužit - mám tu Avenťáckou a je supr - zachránila mi kojení při zánětu..
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
25.8.05 14:38

Tu od Chicca mám například já :) a spokojenost; nemusela jsem pumpovat jako vzteklá, podtlak sám vytáhnul mlíčko do odměrky a je k tomu i dudlík, takže by se to rovnou dalo dávat miminku.
Pro příští kolo ovšem volím ruce, ruce a zase ruce - těm se podle mne žádná odsávačka nevyrovná! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.8.05 14:55

Ahoj, ja osobne pouzivala obycejnou odsavacku.. Myslim ze to byla znacka BABY NOVA… Da se koupit v lekarne a pouzivaji ji i v porodnicich… Mne nedelala zadne problemy a myslim ze jde i koupit na ni vicko pro uskladneni v lednicce nebo mrazaku…
Hodne stesti s vyberem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
25.8.05 15:51

Ahoj,
já mam tu od Aventu, ale je vážně dobrá, naštěstí jsem jí zdědila po švagrové, jinak je vážně drahá. Můžu srovnávat pouze s elektrickou od zn. Medela a ten rozdíl…od Aventu je šetrná a nebolí to s ní.
Jinak jsem viděla podobnou od Chicca, ale nevím, kolik stojí. Ty balonkové jsou prý na prd.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
25.8.05 16:17

Ahoj, ja taky obcas pouzivala Baby Nova. Da se na ni po odsati dat rovnou dudlik a podavat mimi. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
25.8.05 17:19

Já občas používám taky tu úplné obyčejnou a jednoduchou pístovou od BabyNova, měli ji i v porodnici a jsem s ní spokojená. Ale naštěstí nepotřebuji odsávat denně, používala jsem jí hlavně po příchodu z porodnice, kdy se mi děsně nalévala prsa, a pak jen asi 10×, když malý vydržel v noci dlouho spát a já myslela, že mi prsa už prasknou:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
25.8.05 17:55

Ja mam odsavacku od Aventu a jsem s ni maximalne spokojena. Koupila jsem ji pres inzerat temer novou, jeste v zaruce za 950,– Kc. Pouzivam ji nekolikrat tydne, takze se ivestice vyplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
25.8.05 18:39

Ahoj, já měla odsávačku od Medely, byla fakt suprová. Také jsem ji koupila přes inzerát, normálně stojí asi 1800Kč. Myslím že tahle a Chicco jsou u nás nejlepší.

Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.8.05 21:39

Ahojky, ja mam Aventku, taky me zachranila prsa. Dortor mi dokonce vyhrozoval, kdyz jsem mela zanet, ze pokud se to nezlepsi, tak bude rezat. Manzel ji koupil v lekarne, neco kolem 1600,– (jojo, velky peniz). Nakonec vse dobre dopadlo. Ale muzu rict, ze je naprosto nejlepsi a setri bradavky!! V porodnici jsem mela dve, obe jsou zde zminovane, ale ani jedna mi nepomohla, moc me to odsavani u nich bolelo.

Stastnou volbu a hodne pevne nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.8.05 10:53

Ahoj Hani!!!

Ja pouzivala dvoufazovou odsavacku HARMONY od MEDELY(stoji kolem 1000) a nedam na ni dopustit..Vazne uuuuzasna a na uuuplne stejnem principu jako Avent.
Ted ji doporucuje a take ma k dispozici velky pocet porodnic.

Muzu vrele doporucit!!!!A nejsem jedina:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí