Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím všechny maminky!
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s odsávačkami mléka. nemám chuť dávat hodně peněz za tu od Aventu, byť na ni slyším stále chválu. Jaké jsou jiné možnosti? Kterou byste mi doporučily? Moc díky,
Hanka
Od Chicca je prý hodně podobná a je i levnější -asi o polovinu.
Vím to z doslechu, takže praxí nemůžu sloužit - mám tu Avenťáckou a je supr - zachránila mi kojení při zánětu..
NiKi
Tu od Chicca mám například já
a spokojenost; nemusela jsem pumpovat jako vzteklá, podtlak sám vytáhnul mlíčko do odměrky a je k tomu i dudlík, takže by se to rovnou dalo dávat miminku.
Pro příští kolo ovšem volím ruce, ruce a zase ruce - těm se podle mne žádná odsávačka nevyrovná! ![]()
Ahoj, ja osobne pouzivala obycejnou odsavacku.. Myslim ze to byla znacka BABY NOVA… Da se koupit v lekarne a pouzivaji ji i v porodnicich… Mne nedelala zadne problemy a myslim ze jde i koupit na ni vicko pro uskladneni v lednicce nebo mrazaku…
Hodne stesti s vyberem…
Ahoj,
já mam tu od Aventu, ale je vážně dobrá, naštěstí jsem jí zdědila po švagrové, jinak je vážně drahá. Můžu srovnávat pouze s elektrickou od zn. Medela a ten rozdíl…od Aventu je šetrná a nebolí to s ní.
Jinak jsem viděla podobnou od Chicca, ale nevím, kolik stojí. Ty balonkové jsou prý na prd.
Radka
Ahoj, ja taky obcas pouzivala Baby Nova. Da se na ni po odsati dat rovnou dudlik a podavat mimi. Sany.
Já občas používám taky tu úplné obyčejnou a jednoduchou pístovou od BabyNova, měli ji i v porodnici a jsem s ní spokojená. Ale naštěstí nepotřebuji odsávat denně, používala jsem jí hlavně po příchodu z porodnice, kdy se mi děsně nalévala prsa, a pak jen asi 10×, když malý vydržel v noci dlouho spát a já myslela, že mi prsa už prasknou:-))
Ja mam odsavacku od Aventu a jsem s ni maximalne spokojena. Koupila jsem ji pres inzerat temer novou, jeste v zaruce za 950,– Kc. Pouzivam ji nekolikrat tydne, takze se ivestice vyplatila.
Ahoj, já měla odsávačku od Medely, byla fakt suprová. Také jsem ji koupila přes inzerát, normálně stojí asi 1800Kč. Myslím že tahle a Chicco jsou u nás nejlepší.
Ája
Ahojky, ja mam Aventku, taky me zachranila prsa. Dortor mi dokonce vyhrozoval, kdyz jsem mela zanet, ze pokud se to nezlepsi, tak bude rezat. Manzel ji koupil v lekarne, neco kolem 1600,– (jojo, velky peniz). Nakonec vse dobre dopadlo. Ale muzu rict, ze je naprosto nejlepsi a setri bradavky!! V porodnici jsem mela dve, obe jsou zde zminovane, ale ani jedna mi nepomohla, moc me to odsavani u nich bolelo.
Stastnou volbu a hodne pevne nervy ![]()
Ahoj Hani!!!
Ja pouzivala dvoufazovou odsavacku HARMONY od MEDELY(stoji kolem 1000) a nedam na ni dopustit..Vazne uuuuzasna a na uuuplne stejnem principu jako Avent.
Ted ji doporucuje a take ma k dispozici velky pocet porodnic.
Muzu vrele doporucit!!!!A nejsem jedina:)