Velikost oblečení na mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
15.8.05 06:26

Velikost oblečení na mimi

Ahoj všichni,
jsem sice zatím jen v 18tt, ale už mě chytá nakupovací mánie. Protože se s manželem chystáme na nákupy do většího města než je to naše tak bych si chtěla koupit něco nejen na své rostoucí bříško ale hlavně na mimíska. Jenže jsem naprosto nezkušená a vůbec nevím jakou velikost bych měla kupovat na nově narozené miminko. Můžete mi někdo poradit jak jste nakupovali Vy?
Budeme mít zimní miminko - TP 11.1.06.

Taky bych chtěla poradit jaké věcičky na takové miminko kupovat, teď myslím aby se mi to na něj pohodlně oblékalo - jestli cvočky na ramínkách, nebo radějí mašlišky někde na zádech a tak?

Budu vděčná za každou radu, zkušenost a nápad.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
15.8.05 07:34

Ahooj…nedá mi nereagovat na tvůj příspěvek ač mám mimčo zatim malé a je letní.Filípkovi jsou nyní necelé 3měsíce a nosíme vel. 62-68 ta nám snad chvíli vydrží.Z velikosti 50-56 velice brzo vyrostl a mne se osvědčilo na spaní overálky přes den dupačky a takové ty zavazovací košilky nosili sme je ještě i my.Bodíčka 50-56 ani nekupuj měla sem jen dvě a malý z toho velice rychle vyrostl a díky širokému balení se ti ani nemusí do nich vlézt to samé dupačky.Já měla dupaček cca 6tery a stačilo to ze začátku stejně stále pereš prádlo,pleny a dokola.Velmi vděčná velikost do začátku je ta 62-68.Tu doporučuji jinak v červenčátkách číslo 023 je toho také hodně napsáno a určitě ti někdo poradí lépe než já.Toto sou mé postřehy mám teda mimko větší nyní máme 6,20kg a cca 62cm /11týdnů/ jen pro představu, jak rychle ti může mimi růst.Já ted začínám řešit velikost zimní kombinézy a vážně nevim,zda vel.74 či větší.Tak ještě holt musim počkat.Pěkné nakupování a pa Nikkol

• Citovat
  • Upravit
17718
15.8.05 08:36

ahoj,
my máme únorové miminko, tak snad ti pomůžu. Nejvíce se mi osvědčily overálky s cvočkami na břišku a mezi nožičkama. uplně super,nic přes hlavu a když chceš přebalit jen rozepneš uz pleny. Těch jsem jsem měla několik velkosti 0-3m a vydržely některé i do 5m. Můžeš jich mít skutečně více, protože Štěpán je pak nosil jako "domácí oblečení "pro chladnější letní dny. Moc se neosvědčily dupačky( sundat přes celé tělo ) a košilky ( přes hlavu - to mimi namají rády). Ven jsem pak přes overálek oblekla pletené dupačky a teplejší svetřík, pak do fusaku a deku. Stačilo a že byla letos zima :-)

ahoj Irias + Štěpán 6m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
15.8.05 08:42

ted čtu předešlý příspěvek a je tam řeč o bodýčkách. Já jsem na ně úplně zapomněla :-) ! Tak ty já moc vychválím a zvlášt na zimu, ty jsme totiž dávaly ještě pod overálky. Neboj, že jsou mimi nejdřív trochu velké, patří tam ještě plena :-) za pár měsíců budou akorát. Těch doporučuji taky trochu víc, mimi dost prokaká :-))) a na zimu fakt jsou skvělé .
 Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.8.05 09:15

Ahoj taky ti doporučuju spíš bodýčka nikde se nehrnou a krásně sedí k tomu pár overálků a dupaček velikost záleží na velikosti mimi :) od 56 si ale asi moc věciček nepořizuj aby jste to unosily a hlavně můžeš vždycky dokoupit. Krásné těhu a šťastnou ruku při nákupu.

• Citovat
  • Upravit
377
15.8.05 09:30

Ahoj,

já jsem výbavičku z části podědila,ale taky dokupovala pár věciček a to moc ráda.Jak už holky psaly,bodýčka jsou k nezaplacení a kort v zimě.Krásně sednou na tělíčko,nikde se nehrnou a nekoukají zádíčka :P
Já přes zimu měla pár kousků i s roláčkem.Na úplně malé mimi jsou vhodné kombinézky a overálky,co jdou rozepínat mezi nožičkami,perfektní při přebalování.Na zimu bych pořídila venkovní kombinézu spíše už větší tak 62-68,když ještě mimi budeš pod ní oblíkat.
Ty velikosti bych taky kupovala tak pár věciček 56 a pak už větší.Miminko moc rychle roste a něco jsme ani nestihli unosit.Určitě taky dostanete spoustu dárečků.
Tak hezky nakupuj,krásný zbytek těhu a zdravé miminko.
Ahoj Naďa a Niki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
15.8.05 10:25

Ahoj
Nedá mi to nereagovat na předchozí příspěvky ohledně bodýček.Já jsem tedy upřednostňovala první dva měsíce co se malá narodila hlavně košilky měli zavazování ze strany,nebo byli na knoflíčky ve předu žádné přetahování přes hlavičku no prostě ty se mi opravdu osvědčily nejvíc,ale můžu tu napsat,že jsem si také asi 4 ks ve vel-56 a 62 pořídila a co myslíte malá je neměla ani jednou na sobě ,protože to opravdu bylo nepraktické přetahovat ho přes tu malinkou hlavičku(a to mý známí radili at si pořídim košilky,že se mi to bodýčko bude špatně přetahovat,ale já samozřejmě nejchytřejší na světě,že se mýlí,ale měli pravdu),když jsem pak přijela s porodnice tak jsem si jela pár košilek ještě dokoupit.Tedy když už malé pak bylo po tom druhém měsíci a začla se trochu víc hýbat tak jsem bodýčka začla dávat a nedám na ně dopustit.Samozřejmě dupačky se zapínáním na ramínkách a v rozkroku ty se moc osvědčily,měla jsem od každé velikosti tak 4-5 ks ,u vel-74 jsme pak přesli na tepláčky to bylo tak v tom půl roce.Takže já doporučuji košilky,dupačky,overálky na spaní.A ještě tu někdo psal o té zimní kombinéze malá se narodila 18.11 a kombinézku jsme jí kupovali v prosinci a brali jsme 56 vel a zdála se nám strašně velká,ikdyž už jsme oblékali normálně 62 a malá kombinézku nosila snad až někdy do půlky dubna a to už měla 5m takže vel-56,ale obrovská rezerva co se týče délky kombinézy,a to už jsme v těch 5m. měli normálně 68 vel.
Přeji co nejvíc krásný oblečků na vaše mimi
Eli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
15.8.05 10:27

holky diky moc za info. taky se pomalu zacinam zajimat o informace o velikostech a dost v tom plavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
15.8.05 11:11

a co velikosti čepiček? chtěla bych koupit pro ročního klučíka…ale ty obvody - mám v tom zmatek. Poradíte prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.8.05 11:17

Ahoj
My měli zavazovací košilky v porodnici a měla jsem vždycky pocit že se do těch šnůrek zamotám :D na doma jsem si pořídila body a i přetahování přes hlavičku bylo v poho, ale jak vidíš každému vyhovuje něco jiného takže ti asi nezbude než si sama vyzkoušet co ti a mimču bude vyhovovat víc, tak si kup radši míň věčí a co ti bude vyhovovat tak dokup

• Citovat
  • Upravit
868
15.8.05 11:18

...

Ahojky,
ohledně velikostí jsme nedávno debatovali …

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Hezké nákupy!!! :lol:

Peťula + Pavlík

http://tickers.TickerFactory.com/…f4c1/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
15.8.05 11:20

...

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
15.8.05 12:10

ještě k těm bodýčkům, už se to tu v nějaké diskusi psalo.nekupuj ty v supermarketech 3 za 150Kč.jsou velice úzké, spíš jsou lepší v obchodě měkká 100% balvna,které jdou u hlavičky pěkně rozevřít,některé mají i cvočky na ramínku.

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
15.8.05 12:57

Ahoj holky,
bodýčka jsou super,myslím i pro mimi je to příjemnější než plátěný košilky.
Hlavně nedoporučuju přesně nějaký extra levný(vše za 39,– apod.),a vůbec ne od Vietnamců-jsou sice na první použití pěkný,ale po vyprání najednou ztratí tvar(široký a krátký a mají tak metr kolem krku… :( )
Velikosti doporučuju opravdu jen pár kousků 56 a pak větší,ale to už se probíralo v jedné diskusi,odkaz Ti tam myslím někdo už napsal.
Pa ,užívej si těhu a pěkné mimčo!!! :wink:
Pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.8.05 13:24

Desty,

pro ročního kulíška myslím je vhodná velikost 80.Já mám hlčičku/trochu drobnější/ a ještě oblékne něco i 74,ale to už jsou trocu ustřelýný rukávky.V 80 je v pohodlíčku,ikdyž je jí to volnější.Oni pak prckové už zas tak nerostou do výšky.
Ahoj Naďa a NIki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport