Jakou panenku s příslušenstvím?

Anonymní
22.2.19 00:00

Já dcerkám uháčkovala a jsou spokojené,hrají si sní každý den a to mě moc těší :-)Jinak nevím ,kterou poradit.A nemůže si vybrat sama? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
123
22.2.19 00:02

Já milovala chou chou byla to nejooblíbenější panenka :D a má hodně vaariant, může být nemocná a tak, za mě nejlepšší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
22.2.19 00:17

Jako miminko? Kupovala jsem Nines (totálně bez funkcí), taky se mi moc líbily Llorens.
Z „velkých“ panenek je u nás totální favoritka Gotz, jako jo, sice panna za dva litry, ale fakt kvalita, dlouhé česací vlasy, které i víc jak po roce „péče“ furt vypadají skvěle a necuchají se. Pořizovala jsem na zemepanenek.cz, můžu maximálně doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
22.2.19 07:35

Co Baby Born starší sestřička? Mě teda na miminko přijde už docela velká, ale každé dítě je jiné. Tahle panenka má lahvičku, ale má i vlásky, co se dají krásně česat, což by mohla tak velká holčička taky ocenit. Dělat účesy a tak. A oblečky se dají dokupovat. Má teda funkci, že roni slzy, ale když do ní nenalijes vodu, tak z ní nic nepotece. Tak jsme to udělali my :D. Bohužel u nás panenky tohoto typu úspěch nemají (miminko apod.), tak jsem poslala dál, ale jiná holčička je z ní nadšená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.2.19 09:39
@Fazulina píše:
Co Baby Born starší sestřička? Mě teda na miminko přijde už docela velká, ale každé dítě je jiné. Tahle panenka má lahvičku, ale má i vlásky, co se dají krásně česat, což by mohla tak velká holčička taky ocenit. Dělat účesy a tak. A oblečky se dají dokupovat. Má teda funkci, že roni slzy, ale když do ní nenalijes vodu, tak z ní nic nepotece. Tak jsme to udělali my :D. Bohužel u nás panenky tohoto typu úspěch nemají (miminko apod.), tak jsem poslala dál, ale jiná holčička je z ní nadšená :lol:

Tak ta vypadá dobře!;) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22775
22.2.19 11:26

Já vybírala hrozně pečlivě první panenku - miminko k druhým narozeninám, nakonec vyhrála nějaká malá varianta baby born, docela drahá… a moc nezaujala. Loni (to bylo dceři už necelých 7) jsem úplně náhodně po Vánocích ve výprodeji v Albertu neodolala miminku v župánku, za stovku, je docela mrňavý a ve finále se ukázalo, že nemá ani ohábací ruce (což je opravdu „super“ na oblíkání :mrgreen: ) - a holka se do něj úplně zbláznila a „Emičku“ nedala snad až do konce prázdnin z ruky :) Čímž chci říct - nechala bych vybrat dceru (nebo aspoň nějak nenápadně sledovat v obchodě, co by se jí líbilo, jestli chceš překvapení) ;) Mně se docela líbily miminka v Tesku, jejich značka, ale nevim, jestli nebyly zrovna čůrací. Jo, a u nás by už neobstála panenka s hadrovým tělem - jednou ze zásadních věcí pro dcerku je, aby se dala koupat. A taky by bylo fajn, kdyby mrkala (což teda naše Emička nemrká - jediný mínus :lol: )

Jinak vlasatý panenky máme dvě značky Paola Reina (ty menší, Amigas) - a za nás spokojenost, zvlášť s vláskama, který vypadaj stále docela slušně a ne po pár česáních jako zplstnatělej chemlon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
14.9.19 10:21

Ahojte holky, rada bych si nechala poradit, jakou chodící panenku pro 4 letou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
14.9.19 12:03

Já taky vybírám panenku, sice tedy ne chodící, ale mrkni na zemepanenek.cz ;)
Tam najdeš neobvyklé a krásné panenky.

Jinak mě se moc líbí španělské panenky Berbesa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
14.9.19 13:09

@Káťa19 Na ně jsem se taky dívala. Vypadají krásně. Dcerka právě chtěla chodící, ale jak se na všechny ty chodící dívám, tak chodí strašně trhaně a nebo co jsem četla, tak u toho zpívají a jak skončí, tak panenka spadne. Tak jsem se teď dívala, na panenku adélku, jestli by se jí nelíbila. https://panenky-barbie.heureka.cz/…6cm/recenze/#… Akorát když koupím starší, tak bude jí chtít i nejspíš mladší 2 letá a na ní mi přijde velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
14.9.19 14:59

@Verunka17 heled a není lepší nechodící - přece jen to rozvíjí lepší fantazii a hraní.
Vidím to třeba u vláčků, děti si raději hrají s nejezdícíma a jezdí si samy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
14.9.19 15:13

@Káťa19 Právě jsem se kvůli tomu dívala na tu Adélku, ta je nechodící, že by jí to nemuselo vadit. Právě u nás vláčky co jsou na baterky nejezdily, vždy je vypnula a jezdila jak ona chtěla. Akorát se teď u té Adélky bojím, protože jsem četla v recenzích, že hodně šišlá. Tak jsem se dívala ještě na https://panenky-barbie.heureka.cz/…50-vet-38cm/#… u té nikdo nepsal, že by šišlala. Jsou asi v 5ti provedeních, tak uvažuji, že bych každé holce koupila jinou. Nebo neřešit šišlání a vzít jí tu větší a potom mladší koupit tuto https://panenky-barbie.heureka.cz/…specifikace/#… To je hrozné vybírat panenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí