Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nezdají se mi zadní kola, bude to dost hlučné a pásy pro tak malého raději přes ramena, ale to si můžete dovyrobit z kšírů. Máme sice jinou, ale jsou to postřehy z používání.
My jsme měli podobnou. Také jsem ji v nadšení koupila a pak jsme to využili jen párkrát. Strašně špatně se to ovládalo, bylo to hlučné a dítě z toho nebylo až tak nadšené. Byla jsem ráda, že jsem to udála skoro zadarmo…
Synovec měl podobnou, rachot teda dělala to jo, ale vyřádil se v ní… Bohužel ale nevím, od kolika let ho do ní švagrová dávala… Na fotce mu byly dva roky.
@emmicka106 meli jsme podobnou a male dite nedosahne na slapky, vetsi dite (kdyz dosahne) je neuslapne a kdyz uz to dite uslapne, tak ma nohy dlouhe a neni pro nej jizda pohodlna. Pokud trikolku, tak klasickou se slapkama pod sedlem. Vozit se dite muze i v kocare a bude to pro nej pohodlnejsi.
Kluk má Sun baby Super Trike, ale taky žádná lambáda. Hlučná až tak není, ty kola jsou něco mezi gumou a plastem, ale skoro po roce užívání se povolila pneu a hrozně to vrzalo o ráfek. To tatínek opravil, protože je líný vyřizovat reklamace, ale už to nikdy nechce vidět. Kluk to dostal asi v 10m a miluje ji do teď. Je mu 2,5 a na šlapky stále nedosáhne. Stejně si myslím, že ten pohon na přední kolo nedá. Řídí se mi to dobře a zatím to drží. Jsme městský, tak většinou chodníky, ale moc se s tím nemažu. A brzda mi u toho chybí. Když zastavíme, aby mi neujel, tak strkám pod kola bábovičky.
Jo a koukám, že ta Smoby asi nemá řiditelnou vodící tyč, s tím se bude špatně jezdit.
Mě tyhle tříkolky přijdou jak kočárky se slapkama, jen prcci to nemaj šanci ušlápnout, stejně je hlavně tlačíš. Taky jsme se v roce rozhodovali, nakonec jsme mu dali k prvním narozeninám to autíčko 3v1, a teda u nás fakt spokojenost. Je to stabilní, nepřevrátí to, dokud byl malej, jen jsme tlačili, jak povyrostl, oddělali jsme se ty serepetičky okolo a drandil na tom sám, dodnes na něm doma vyřádí (skoro tři) a je to jedna z nejvyužívanějších věcí když máme dětskou návštěvu. Je vyborný na doma, ale blbnul s tím i venku. Klasika odrážedlo je vhodný, až když opravdu jistě chodí a dokáží sami nasednout a sesednout hlavně, to pak bylo topka, ale to auto taky hodně využil. https://www.3jahudky.cz/…car-red.html Tak možná tip ![]()