Ahoj, dnešní diskuze o nočním počůrávání mi vnukla myšlenku zeptat
se tady - už dlouho mi vrtá hlavou, jak to budeme dělat do budoucna… syn
má 3 roky a na spaní pořád plínku. Protože plena má ráno 10 kilo tak vím, že ještě není připravený, že to
prostě nevydrží. Budit v noci nechci, už tak špatně spí poslední dobou.
No každopádně má 18kg, dost robustní postavu a jediné pleny, které mu
ještě trochu jsou, jsou Pampers Pants 6. Větší velikost jsem nikde
neviděla, ale brzo z nich fakt vyroste a co pak? Měly jste některá podobný
problém? Dají se sehnat nějaké třeba tréninkové kalhotky, co pojmou
hodně tekutiny a jsou větší velikosti? Děkuji za odpovědi
Jakou plenu na noc?
Pětiletému (17 kg) kupuju v Albertu ty jejich bílé s fialovým pruhem, jsou do 18 kg, mají pak ještě větší s oranžovým pruhem
@králíkovna A tyhle jsou větší než šestkové Pampersky jo? Mi jde hlavně o to, aby se mu ten pásek nezařezával do bříška, ráno to má úplně červené bobek…
@Akivasha šestky konkrétně nevim, ale obecně je stejné číslo happyn o trochu větší než pampersky. Ve špitále jsme fasovali jen velikosti 3 a 5 a fungovaly na všechny děti, jsou hodně flexibilní. Svejm děckám kupuju taky hapyny a červený bříško nikdy neměli a to jsem vždycky vypotřebovala nakoupené zásoby, když jsem naznala, že už budou potřeba větší
Mame taky PP 6.dcera ma 19kg a je to v pohode. Jeste se delaji jedny nocni, maji je na feedu. Je to male baleni, ale me prisly neprijemny a vysly tusim draz.
Dříve jsme na dvojčata používali pleny z Alberta, bohužel je inovovali
a plenky celou noc nevydrží. Teď na noc kupujeme plenky babylove z DM. Mají
i vel.6 na 16-30kg Ty sedí dobře a neprotékají.
Používám pleny z DM Babylove, cenu sem přestala řešit a řeším zda
plena sedí, není dítě opruzené a aby vydržela i v noci a nikde
neprotíkala…u prvního syna sem šla i po ceně, ale nakonec mu
vyhovovali Tesco pleny když byli v akci nakoupila sem jich hodně, jenže má
opožděný vývoj a ten má i vliv na noční čůrání takže pleny měl
ještě ve 4letech a to mu bylo vše malé, ale našla sem ty v DM tam mají
pleny do 30kg teď bude mít 5 let a konečně 2 měsíce je bez
nehod…u druhého syna používám od 2.měs jen ty babylove a max.
spokojenost v noci nepřebaluji nic neproteče, malý není opruzený…
Navíc mají i pleny jako kalhotky a ty sou taky do 30kil
Ježiš to se používají plenky tak dlouho? A já si vždy říkám třeba
je to poslední várka kterou kupuju.. to noční čůrání mi vůbec nedošlo
ach jo hold první dítě, jinak já
používám plenky z lidlu přes den a na noc zlaté pampersky
@Dermabion třeba ne dlouho, fakt záleží na dítěti. První syn byl bez plen na noc ve dvou letech a dvou měsících… No tak mi to vynahradil ten mladší. Ten zahodil plinky před dvěma týdny… brzo mu bude pět. A abych odpověděla na otázku, právě pro toho skoro pětiletého jsem koupila latkove plinky značka majab.
@Dermabion píše:
Ježiš to se používají plenky tak dlouho? A já si vždy říkám třeba je to poslední várka kterou kupuju.. to noční čůrání mi vůbec nedošlo ach johold první dítě, jinak já používám plenky z lidlu přes den a na noc zlaté pampersky
Ne, obzvlášť když se používají látkové pleny, zbavíte se plenek po druhém roce. Ideálně odplenkovat indiánskou metodou. Nám se kompletně včetně noci odplenkovala během 14 dní, plenku na noc měla další 3 měsíce jako pojistku na noc a na dlouhé cesty, pak už ani to ne.
@Dermabion Promiň,
ale u tvého příspěvku jsem se pousmála
Přeju ti, aby to balení bylo poslední, ale zrovna my jsme ten případ, kde syn jezdil s plenkami na spaní ještě do školy v přírodě. Ano, ŠKOLY. Ještě jako druhák, totálně zdravý, jezdil s plenkami.
Kupovala jsem babylove, velikost 6. Pampersky mi přišly zbytečně drahé, a ještě mi smrděly…
@alhena píše:
Ne, obzvlášť když se používají látkové pleny, zbavíte se plenek po druhém roce. Ideálně odplenkovat indiánskou metodou. Nám se kompletně včetně noci odplenkovala během 14 dní, plenku na noc měla další 3 měsíce jako pojistku na noc a na dlouhé cesty, pak už ani to ne.
To je tak trochu fáma s těmi látkovkami. U mě to nefungovalo, mám příbuznou, co jede jenom na látkovkách, odplenkovávala zhruba ve stejném věku jako já. Záleží na dítěti - některé to zvládne dřív, jiné později…
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.