Jakou plenu na noc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
20.2.17 21:54

Babylove v DM dělá i mnohem větší pleny.

@alhena Hele, já nevím. Mám srovnání. První dítě na jednorázovkách, druhé v látce. Odplenovaní na den byli v podstatě stejně (první v 26 měsících, druhý ve 24 měsících). Jen na noc byl mezi nimi rozdíl, ale na tom nemá zásluhu žádná plena, jen vyzrálost mozečku a příslušných nervových center, která komunikují s močákem. A dřív bez pleny v noci byl ten na jednorázovkách.

Příspěvek upraven 20.02.17 v 21:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
20.2.17 21:56

@J_Doe mi to nevadí :jazyk: však jsem se sama se svou naivitou naprášila…až budu mít další dítě tak budu zkušenější :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
21.2.17 08:15

@Fima Ono je to o tom, jak moc se to spojení v mozku trénuje. Jako první krok k odplenkování je přebalovaní po každém ucurnuti, a to si děti lépe uvědomí v látkové, když cítí mokro (přestat dávat separačky) a také si na ní i potom můžou sáhnout, že je opravdu mokrá, to s jednorázem nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
21.2.17 08:17

@J_Doe není to fáma, záleží na přístupu… Samotné látkové opravdu k dřívějšímu odplenkování nestačí, je důležité trénovat spojení v mozku a přebalovat po každém ucurnuti, tam samozřejmě mají látkové výhodu, a také přestat používat separační vložky, aby dítě mohlo cítit mokro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
21.2.17 09:36

Děkuji za tipy, vyzkoušíme :)

@alhena Každé děťátko je jiné ;) Buďte vděční, že se vám to povedlo, ale univerzálně to opravdu neplatí. Kamarádka látkovala, praktikovala důsledně postup, jak píšeš, a kluk do tří let stejně učůrával a doteď má v noci plínku. Holčičky jsou navíc někdy šikovnější v tomto, kluci jsou línější :lol: opět neříkám všichni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí