jakou pojišťovnu?

4704
24.4.10 13:02

jakou pojišťovnu?

Holky chtěla bych změnit pojišťovnu jsme teď u Revírní Bratrské,ale jako na plavání dávaj jen 300,– a spousta dalších věcí co byla u nich výhoda je pryč:( tak kde jste vy a jake uplatnujete výhody?Děkuji moc za pomoc než zacnu prolízat kdo co ma a nema :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3358
24.4.10 13:32

Myslým, že výhody zrušila většina pojišťoven. Já jsem s dětmi u VZP a taky nic moc. Manžel u MVCR a taktéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.4.10 13:56

ale tak urcite nekde vice nekde mene,hlavne pro prcky.Je to des VZP dava prej 1000,– na plavani a RB jen 300 docela rozdil!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.10 13:59

ahoj, se podívej na stránkách pojišťoven, já to studovala, zkrouhli to fakt všichni, nevybereš si a zase je blbost přecházet jen kvůli plavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.4.10 14:27

jako u RB není snad nic jineho nez ty 300 na plavani,myslim ze 700 je jeden duvod ke zmene a ne malinkaty,a prave se ptam jak kdo ma zkusenost at nemusim vsechny podrobne procitat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
24.4.10 15:24

Já jsem u MVČR, Jakub taky. Tatínek u OZP. Nevím jak to mají ostatní pojišťovny, ale když bych chtěla využívat nějaký příspěvek na dítě - plavání, cvičení atd. tak musíme být pojištěni u ní všichni, jako celá rodina.

naposledy jsem čerapala po porodu asi 1000Kč na pomůcky související s kojením od té doby nic. Nějak nebyl ani důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
24.4.10 15:34
nymphy píše:
Holky chtěla bych změnit pojišťovnu jsme teď u Revírní Bratrské,ale jako na plavání dávaj jen 300,– a spousta dalších věcí co byla u nich výhoda je pryč:( tak kde jste vy a jake uplatnujete výhody?Děkuji moc za pomoc než zacnu prolízat kdo co ma a nema :nevim:

DNES SE UŽ NEDÁ MOC VYBÍRAT , JSME TAKY TEĎ U REVÍRNÍ , BYLI JSME ALE U METALKY KDYŽ JSME CHODILI PLAVAT , PRVNÍ SI ALE OBVOLEJ SVÉ LÉKAŘA JAKOU BEROU TO JE DŮLEŽITĚJŠÍ JAK PLAVÁNÍ ZADARMO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.4.10 15:42

tak mu jen oznamim ze jdu tam a tam,me prece nevyradi kdyz uz u nej jsem kvuli pojistovne :D tak asi zvitezi VZP,ja tam byla od narozeni až dacani z RB me naverbovali a pak sliby chyby.Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
24.4.10 15:57

My jsme s dětmi u OZP a spokojení. Na plavání ještě loni přispívali, nevím jak teď - už nechodíme…
Ale přispívají 1000 kč/rok/dítě na očkování nehrazevé z veřejného pojištění a to celkem využíváme.
A ty doktory si fakt zjisti - obzvláště u malých pojišťoven nemusí mít smlouvu - a lékař pak může požadovat platbu za ošetření!! Od VZP jsem taky kdysi odešla kvůli výhodám a i když to OZP trochu zkrouhla, pořád se nám vyplatí. A mají na stránkách seznam všech léařů, s kterými mají smlouvu, tak se stačí podívat..

Zdraví

Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
24.4.10 17:18

http://www.vzp.cz/…0/index.html
To jen pro představu VZP, na plavání myslím už nepřispívají nic. Ale třeba se pletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.4.10 18:17

Ahoj.

My sme z VZP prešli k VOZP.Prispieva na plavanie 1000,–,na vit. 200,–…

Kým VZP nezrušila tie príspevky,tak trvalo mesiac kym mi to preplatili.Z VOZP mam do týždňa penize na učte :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.4.10 18:49

Ahoj. My byli u VZP a přešli k MVCR celá rodina. Loni super, čerpali jsme příspěvky na pomůcky v těhotenství, na autosedačku a ochranné sportovní pomůcky. Docela dost peněz. Letos to zkrouhli tak, že nebudeme čerpat nic :-( Ale myslím, že kvůli krizi to bude podobné všude.
Pokud chceš změnit pojištovnu, opravdu si zjisti, zda tvoji lékaři mají smlouvy.

• Citovat
  • Upravit
378
24.4.10 19:02

Oba kluky jsem měla u VZP, ale naštvali mě, že veškeré příspěvky na očkování, plavání, helmy atd. zrušili a tak jsem kluky přehlásila k Zaměstnanecké pojišťovně Škoda, zatím velká spokojenost, přispívají hodně na všemožná očkování, např. malého jsem nechala očkovat na Pneumokoka - v jeho věku 4 vakcíny, přičemž každá stála cca 1800 a na každou vakcínu jsme 1000 Kč od ZPŠ dostali a to velice rychle (myslím ve středu jsem posílala účtenku a následné úterý byly penízky na účtu :palec: ). Dále přispívají na opalovací přípravky, zubní hygienu, helmy atd. 300 Kč ročně, první rok registrace myslím dvojnásobek, je tam spousta výhod. Nejsem z Boleslavi a tak jsem se bála, že nebudou mít naši lékaři se ZPŠ smlouvy, ale mají všichni (najde se to na www.zpskoda.cz). Zatím jsme moc spokojení :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.4.10 19:12

Tak teď koukám, že ZPŠ těch 300 kč na opalovací přípravky, helmy atd. asi taky zrušila, ale na očkování přispívá stále dost, jestli chcete mrkněte na jejich příspěvky http://www.zpskoda.cz/…_komplet.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
24.4.10 19:39

Tak my máme OZP. V těhu mně a pak Natálce dali celkem slušný příspěvek (1200 + 1500 kč), to už možná teď taky zkrouhli, to nevím. Ale v kažedém případě na plavání dávají 500 na rok, mají i příspěvek na očkování 1000 kč na rok (pro novorozence navíc na pneumokoka 1163,–)
Zrovna v úterý se mě recepční na plavču ptala na naší pojišťovnu, když jsem řekla OZP, tak říkala, že ta ještě dává dětičkám celkem dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat