jakou pojišťovnu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jakou pojišťovnu?
Holky chtěla bych změnit pojišťovnu jsme teď u Revírní Bratrské,ale jako na plavání dávaj jen 300,– a spousta dalších věcí co byla u nich výhoda je pryč:( tak kde jste vy a jake uplatnujete výhody?Děkuji moc za pomoc než zacnu prolízat kdo co ma a nema ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslým, že výhody zrušila většina pojišťoven. Já jsem s dětmi u VZP a taky nic moc. Manžel u MVCR a taktéž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale tak urcite nekde vice nekde mene,hlavne pro prcky.Je to des VZP dava prej 1000,– na plavani a RB jen 300 docela rozdil!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, se podívej na stránkách pojišťoven, já to studovala, zkrouhli to fakt všichni, nevybereš si a zase je blbost přecházet jen kvůli plavání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jako u RB není snad nic jineho nez ty 300 na plavani,myslim ze 700 je jeden duvod ke zmene a ne malinkaty,a prave se ptam jak kdo ma zkusenost at nemusim vsechny podrobne procitat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem u MVČR, Jakub taky. Tatínek u OZP. Nevím jak to mají ostatní pojišťovny, ale když bych chtěla využívat nějaký příspěvek na dítě - plavání, cvičení atd. tak musíme být pojištěni u ní všichni, jako celá rodina.
naposledy jsem čerapala po porodu asi 1000Kč na pomůcky související s kojením od té doby nic. Nějak nebyl ani důvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nymphy píše:
Holky chtěla bych změnit pojišťovnu jsme teď u Revírní Bratrské,ale jako na plavání dávaj jen 300,– a spousta dalších věcí co byla u nich výhoda je pryč:( tak kde jste vy a jake uplatnujete výhody?Děkuji moc za pomoc než zacnu prolízat kdo co ma a nema
DNES SE UŽ NEDÁ MOC VYBÍRAT , JSME TAKY TEĎ U REVÍRNÍ , BYLI JSME ALE U METALKY KDYŽ JSME CHODILI PLAVAT , PRVNÍ SI ALE OBVOLEJ SVÉ LÉKAŘA JAKOU BEROU TO JE DŮLEŽITĚJŠÍ JAK PLAVÁNÍ ZADARMO
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak mu jen oznamim ze jdu tam a tam,me prece nevyradi kdyz uz u nej jsem kvuli pojistovne
tak asi zvitezi VZP,ja tam byla od narozeni až dacani z RB me naverbovali a pak sliby chyby.Děkuji za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme s dětmi u OZP a spokojení. Na plavání ještě loni přispívali, nevím jak teď - už nechodíme…
Ale přispívají 1000 kč/rok/dítě na očkování nehrazevé z veřejného pojištění a to celkem využíváme.
A ty doktory si fakt zjisti - obzvláště u malých pojišťoven nemusí mít smlouvu - a lékař pak může požadovat platbu za ošetření!! Od VZP jsem taky kdysi odešla kvůli výhodám a i když to OZP trochu zkrouhla, pořád se nám vyplatí. A mají na stránkách seznam všech léařů, s kterými mají smlouvu, tak se stačí podívat..
Zdraví
Gábina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.vzp.cz/…0/index.html
To jen pro představu VZP, na plavání myslím už nepřispívají nic. Ale třeba se pletu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
My sme z VZP prešli k VOZP.Prispieva na plavanie 1000,–,na vit. 200,–…
Kým VZP nezrušila tie príspevky,tak trvalo mesiac kym mi to preplatili.Z VOZP mam do týždňa penize na učte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. My byli u VZP a přešli k MVCR celá rodina. Loni super, čerpali jsme příspěvky na pomůcky v těhotenství, na autosedačku a ochranné sportovní pomůcky. Docela dost peněz. Letos to zkrouhli tak, že nebudeme čerpat nic
Ale myslím, že kvůli krizi to bude podobné všude.
Pokud chceš změnit pojištovnu, opravdu si zjisti, zda tvoji lékaři mají smlouvy.
- Citovat
- Upravit
Oba kluky jsem měla u VZP, ale naštvali mě, že veškeré příspěvky na očkování, plavání, helmy atd. zrušili a tak jsem kluky přehlásila k Zaměstnanecké pojišťovně Škoda, zatím velká spokojenost, přispívají hodně na všemožná očkování, např. malého jsem nechala očkovat na Pneumokoka - v jeho věku 4 vakcíny, přičemž každá stála cca 1800 a na každou vakcínu jsme 1000 Kč od ZPŠ dostali a to velice rychle (myslím ve středu jsem posílala účtenku a následné úterý byly penízky na účtu
). Dále přispívají na opalovací přípravky, zubní hygienu, helmy atd. 300 Kč ročně, první rok registrace myslím dvojnásobek, je tam spousta výhod. Nejsem z Boleslavi a tak jsem se bála, že nebudou mít naši lékaři se ZPŠ smlouvy, ale mají všichni (najde se to na www.zpskoda.cz). Zatím jsme moc spokojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak teď koukám, že ZPŠ těch 300 kč na opalovací přípravky, helmy atd. asi taky zrušila, ale na očkování přispívá stále dost, jestli chcete mrkněte na jejich příspěvky http://www.zpskoda.cz/…_komplet.asp
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my máme OZP. V těhu mně a pak Natálce dali celkem slušný příspěvek (1200 + 1500 kč), to už možná teď taky zkrouhli, to nevím. Ale v kažedém případě na plavání dávají 500 na rok, mají i příspěvek na očkování 1000 kč na rok (pro novorozence navíc na pneumokoka 1163,–)
Zrovna v úterý se mě recepční na plavču ptala na naší pojišťovnu, když jsem řekla OZP, tak říkala, že ta ještě dává dětičkám celkem dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit