Jakou rasu pejska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
21.12.10 20:54

Ahoj. Co takhle pinč? Je to vlastně taková zmenšenina dobrmana (cca 50 cm). Je to srdečný a inteligentní psík,u kterého není problém s výcvikem a díky své povaze je to velice dobrý společník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
2.2.11 02:04

Já Rhodézského ridgebacka mám a je ÚÚÚÚÚÚÚŽASNÝ. Jinýho psa nikdy nechci, kdyby byla možnost tak by sme si pořídili celou smečku :) podle mě je to jeden z nejchytřejších a nejučenlivějších pejsků, je to jedinečný pes! Také jsme si říkali že je moc velký, ale to je jen zdání, náš má 47 kg a bez problémů se s náma vyspí i v posteli a nevíme o něm. Jezdí s náma na výlety, na dovolené k moři i do zoo a vždy je jedinečný a suprový. Není náročný. takže žádné dlouhé procházky nepotřebuje, v létě ho občas vytáhnu sebou na brusle a po pár kilometrech už se musíme vrátit domů, protože už sotva plete nehoma. Neustále by jenom spal :) Na cvičák jsme s ním chodili od jeho 4 měsíců asi do 8 měsíců a postoupili jsme ze Štěnátek do dospělých psů, kde jsme se naučili ještě některé kousky během pár dní a od té doby není potřeba abychom tam chodili :) Je velmi vychovaný a nekonfliktní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
2.2.11 02:16

A ještě Typ jakého psa rozhodně ne! Z vlastní skušenosti bych nikdy nepořídila Boxera (Našeho nerouška dva boxeři na cvičáku zcela bez důvodně, a to si jich v té době muj pěti měsíční pejsek nevšiml, napadli. Měli nasazený železné košíky, ale i tak mu dali co proto, boxerce bylo 5 a boxerovy tak 3 roky) Dále bych nebrala staforda a pitbula feny, jsou to velmi dominantní psy a bez vícviku nezvladatelní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
8.2.11 16:45
Meredit píše:
Americký staford :srdce:

Přesně tak :pankac: :srdce: :srdce: Ale zakladatelka nechtěla nic velkýho, tak bych jí možná poradila stafordšírskýho bulteriera, ty jsou taky úžasní. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10 letá holčička
25.12.11 14:49

Do bytu

Jaké plemeno můžeme mít v bytě bez toho aby rozkousal všechno co vidí ale nebyl to
gaučák jako Shit-zu? Aby si uměl hrát?

• Citovat
  • Upravit
690
25.12.11 19:27

Neradila bych teriéra. A jaké velikosti ? Co francouzký buldoček nebo Border kolie? To ho chceš pro sebe ? Hodně záleží, jaké aktivity jsi schopna pejskovi nabídnout, podle toho vybírej vhodné plemeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
25.12.11 19:35

Pejsek ale není na hraní, nedá se pak odhodit do kouta jako panenka, až tě přestane bavit. Je to živý tvoreček, který má jen tebe a je na tobě plně závislý - staneš se jeho nejdůležitějším člověkem v psím světě,a jsi za jeho život a výchovu zodpovědná. A každé štěnátko si rádo hraje, at je to čivava nebo doga, ale o tom hraní to není - je to pouze příjemná součást výchovy a třešinka na dortu :) To, co do štěnátka dáš - ti v dospělosti tisíckrát vrátí. Ale bohužel vrátí i to, co mu nedáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10 letá holčička
26.12.11 12:11

Cilka

Já pejsky miluji a nikdy bych se na ně nevykašlala. Můj táta učil psy na cvičáku.
My máme krásného Labradora a jeto velmi přítulný pes. Já si se psy hraji tak že by to jiný pes nevydržel a kousl by mě. Třeba se s nimi peru atd. Cilku (našeho labradora) to baví. :D

• Citovat
  • Upravit
690
26.12.11 14:51

Aha, já to nemyslela špatně :) tak vaši mají labradora a ty chceš pro sebe ještě psa zvlášt ? :roll: jako aby byl jen tvůj, nebo jak ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10 letá holčička
3.1.12 20:04

Moji rodiče se rozvedli. Mamka si chce vzít alergika. Asi před 4 roky jsme si ho koupili. Po roce se zjistilo že i na něj má alergii, takže letěl k tátovi. Teď se z
toho ten alergik léčí a zřejmě se uzdraví. Ale labradora mít v bytě nemůžeme. :,(

• Citovat
  • Upravit
10 letá holčička
3.1.12 20:13

Můj taťka má ale 2 psy. Ten druhý je pudl. Kdo viděl ve správách jak v roce 2011 hodili zápalnou láhev do bytu cikánům, tak si dokáže pomyslet, jak vypadal jejich pes. Šíleně hubený,bojí se a neměl žádný přístřešek. Kdyby jsme ho nezachránily ležel by u plotu mrtví. On byl celý svůj život venku. Jmenuje se Jenny a jsou jí podle nás 3 roky.Asi pudl s jorkšírem. Pokud jste to v tv viděli tak jste určitě viděli i starou paní s pejskem. To byla moje babička 8) :D :D :D :D :D . Tv hvězda.

• Citovat
  • Upravit
690
3.1.12 20:53
10 letá holčička píše:
Můj taťka má ale 2 psy. Ten druhý je pudl. Kdo viděl ve správách jak v roce 2011 hodili zápalnou láhev do bytu cikánům, tak si dokáže pomyslet, jak vypadal jejich pes. Šíleně hubený,bojí se a neměl žádný přístřešek. Kdyby jsme ho nezachránily ležel by u plotu mrtví. On byl celý svůj život venku. Jmenuje se Jenny a jsou jí podle nás 3 roky.Asi pudl s jorkšírem. Pokud jste to v tv viděli tak jste určitě viděli i starou paní s pejskem. To byla moje babička 8) :D :D :D :D :D . Tv hvězda.
Tak jestli to dobře chápu, ten alergik je maminky přítel ? Ale to by měl i na tvého pejska alergii, a kdyby ano, to by také " letěl " k tátovi :roll: a co čínského naháčka ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný