Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Dana112 ja emily z diskusi znam, bavim se ji, ale nejak nechapu, co je spatne na tom batohu kanken? btw ja na gympl nosila presne ty 3 sesity a par propisek, v kabelce
ucebnice jsme meli ve skrinkach…
@debra.morgan píše:
@Dana112 ja emily z diskusi znam, bavim se ji, ale nejak nechapu, co je spatne na tom batohu kanken? btw ja na gympl nosila presne ty 3 sesity a par propisek, v kabelceucebnice jsme meli ve skrinkach…
Na batohu asi není nic špatného, jen podle příspěvku zakladatelky mi přijde, že se jedná o zš. Dcera chodí do tercie, když mají odpoledku, má její batoh 13 kg, a to nosí jen to, co musí, nic navíc. Do těch pidiskříněk, co mají, je v zimě problém nacpat bundu, boty a tělák.
@Dana112 aha, evidetne asi necetla, ten nick neznam.
jasne ze ma detskou velikost, vsak to pisu…
@bartsch píše:
Obě děti (téměř 14 a 10 let) mají teď Meatfly - studentský batoh. Ergonomické, lehké, dobře vyvážené. Netáhnou dozadu. Před tím měli Topgal, ale tyhle vedou
Mohu se zeptat, právě vybírám batoh pro syna. Mezi Topgalem a Meatfly. Vede meatfly, ale má jen jednu kapsu uvnitř a kapsu na nottebok. Kam si dávají děti svačinu?
Děkuji za odpověd.
@Lena1 píše:
Mohu se zeptat, právě vybírám batoh pro syna. Mezi Topgalem a Meatfly. Vede meatfly, ale má jen jednu kapsu uvnitř a kapsu na nottebok. Kam si dávají děti svačinu?Děkuji za odpověd.
Batoh má jednu velkou kapsu, v ní je vnitřní kapsa na notebook - do ní dávají také sešity atd. Pak má batoh druhou menší kapsu, do ní se dává svačina, peněženka, pouzdro (obě děti používají ten válec). A pak je na batohu vepředu ještě malá kapsa na zip, tam mají třeba klíče. V batohu je ještě malá skrytá kapsička na boku, která má přístup zvenku, ta je na mobil. Syn má tady ten typ batohu, jen v barvě černé se zeleným: https://www.meatfly.cz/…dro-c-black/
@kamila44455 píše:
Ahoj holky, poradíte mi? Jakou tašku maji vase pubertaci? Dcera si přeje k narozeninam novou tasku (tu tašku bude mit jeste dalsi dva roky), ale sama nevi, jaky by presne chtela.
Tak kdyby jste mi sem prosim napsali, jakou majii tasku vasi pubertaci a treba kdybyste mi na ni poslali odkaz.
Cena tak do 4 tisic, ale cim levnější, tim lip. A nechce zadnou kabelku, ale nejaky hezky batoh( ma i spatne zadá a v kabelové mit ucebnice to by nebylo dobre)
4 klacky za batoh do skoly? Wtf
Dej ji litr at si zajde koupit co uzna za vhodne ![]()