Jakou tašku na X-Lander?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
990
6.12.16 10:09

Jakou tašku na X-Lander?

Ahoj, byla bych ráda, kdyby jste mi mohl někdo poradit. Budeme pořizovat tento kočár X-Lander http://www.aaakocarky.cz/…xx-2015.html v černé barvě. Potřebuji ještě dokoupit tašku, ale nevím jakou :,( přímo od x-landeru se mi žádná nelíbí :( hlavně bych chtěla nějakou která se dá na kočárek zavěsit (má tam takové dva výstupy na přichycení) nechci tašku která se přidá na suchý zip. Máte někdo nějaký tip, nebo zkušenost jaká taška by ke kočárku seděla nejlépe?? Snad jsem to popsala srozumitelně :mrgreen: díky za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3313
6.12.16 10:12

Dobrej dotaz. Já tašku taky ještě neobjevila co by se mi líbila a ten můj X Lander X pulse je téměř to samý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
6.12.16 10:36

Ahoj, mám také XLandera, ale jinou tašku než od nich na to neseženeš. Ty výstupy na přichycení jsou tak specifické, že to nikdo jiný nedělá. Já jsem si nechala ušít od paní na mimibazaru a chytám jí tam za sucháče, ale to ty nechceš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.12.16 11:17

Jedine nejakou pres celkove ucho napr od Pinkie atp. Ja mam tasku x lander z te kolekce 2013 a libi se mi. mam x-run

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20782
6.12.16 15:27

Dobrý den,

příslušenství ke kočárku najdete také v Bazaru eMimina.

Tak dobře vyberte :-)
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí