Jakou vybrat um

171
14.10.15 18:12

jakou vybrat um

Ahojky uz si pripadam jako blazen.. Potrebuju poradit.. Mam maleho 5 tydenniho drobecka a od zacatku silene bojujem..prvni s kojenim a to uz od porodnice..davali nam prikrm pac prdola byl ctyrkilovy a moje mu nestacilo…no a uz v porodnici zacali silene koliky…z porodky jsme jeli s prikrmem nutros frofutura..ja mela mlika dost ale tvrdili mi ze si ho mam koupit…prvnich par dni silenych porad u prsa a porad rev…po 14 dnech kdy jsem parkrat dala nutros na vecer aby jsme usli jsem sla k dr ze ty koliky uz nejsou normalni…( a ano zkouseli jsme vse…vsechny kapky, masticky, nahrivani, masirovani) ale vylozene se prcek kroutil a trapil…nenaspal mi dokupy ani 8 h..dr rekla ze to tak je a nashle..koliky pokracovaly a do toho krev ve stolici..tak jsem koupila nutros ha a trochu se to zlepsilo ale ted jsme plne na nurltrosi ha a maly se krouti, place, prdi strasne moc a dneska mel penivou stolici s kterou jsrm mu musela pomoct..predtim zeleny smradlavy hnus..i po rource se porad krouti a tlaci…podotykam ze ja nesnesu ani mliko ani laktozu…mam koupit nutros pro alergiky na mliko nebo jinou znacku? Jo uz nekojim..z nervu uz nemam mliko…nechci nic sloziteho jen aby prdola byl spokojeny…jo a pribyva…omlouvam se za delku a chyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
14.10.15 18:40

No ja byt alergik, tak nevaham a vyberu mleko v souladu s moji alergii :nevim: Dite se tim neotravi, neuskodi mu to, tak proc to nezkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.10.15 18:47

Jenze jake zkusit :nevim: na alergii na kravske mliko nebo na al na laktozu :nevim: nechci z nej delat pokusneho kralika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.10.15 18:56

Tak jsem vyčetla, že se rozlišuje u mléka intolerance laktózy a alergie na kravské mléko. Za závažnější se považuje alergie, takže bych volila asi tak :nevim:
To mi jako chceš říct, že to vaše doktorka neřeší? Ty jsi z jakého kraje zase, že ti vlastně zakázali kojit? :nevim: Ono by to pro něj bylo snad i nejlepší, kdybys kojila, když sama musíš dodržovat dietu. To mléko je v háji úplně?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
14.10.15 18:57

A já osobně bych šla hlavně z řad Nutrilonu na Hipp nebo Bebu, ta se taky dělají na alergie.

• Citovat
  • Upravit
171
14.10.15 19:13

Nezakazali mi kojit..ale byl hladovy..pak ksem par dni nejedla a uz se to vezlo…a mliko fuc:( byli jsme pak znova u dr ( v mesici) a rikala prospiva pribira proste to prejde…byl tyden na nutrosi uplne ( jeste jsem se snazila kojit) a byl relativne oproti predchouim tydnum klid…( teda byl schopny spat v kocarku hodinku..) ale ted je situace zpet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.10.15 19:25
@axellera píše:
Nezakazali mi kojit..ale byl hladovy..pak ksem par dni nejedla a uz se to vezlo…a mliko fuc:( byli jsme pak znova u dr ( v mesici) a rikala prospiva pribira proste to prejde…byl tyden na nutrosi uplne ( jeste jsem se snazila kojit) a byl relativne oproti predchouim tydnum klid…( teda byl schopny spat v kocarku hodinku..) ale ted je situace zpet…

To vyjde skoro nastejno, řekli ti kravinu. Ale to už je teď jedno. Byla jsi u doktorky s tím, že měl ve stolici krev? Jestli jo a neřešila to, tak bych ji prostě změnila a nazdar. Od toho tam je, aby ti pomohla. Jako fakt bych se úplně vyprdla na ten Nutrilon, o tom se ví, že ucpává.

• Citovat
  • Upravit
171
14.10.15 19:47

Rikala ze to je z toho ze tak tlaci…ale kdyz si prectu cokoliv o alergii nebo intoleranci tak to presne sedi…kamaradka mi doporucovala bebu…taky delaji ha..druha zas sunar…tak ja nevim…a zmenit dr tady? Jsou tu tri…a tady tu jsem brala pac je stara a zkusena…a pry ma dobry pristup..necpe prasky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
14.10.15 19:51

Je to zase jak ktere dite, moje mala, kamaradky mala…Nutrilon a nez problemu, tak jako dalsi a dalsi deti. Ale kdyz ma takoveto problemy, tak urcite zkusit jine mleno. A co klidne ten Hipp ci Sunar…?

• Citovat
  • Upravit
3569
14.10.15 20:03

Urcite bych zmenila mleko. My mame Sunar a musim zatukat maly bez problemu, na prdiky netrpel vubec. Znama zase Bebu a taky spokojena. I kdyz se ti to nelibi tak je to vazne o zkouseni, kazde dite je jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.10.15 09:13

Moc dekuji za nazory…fakt uz si pripadam jak blazen..ja chapu ze miminka placou ale kdyz je to neutisitelna krec tak to neni normalni…budu proste zkouset..zkusim bebu ha a uvidime..bozatko moje doufam ze se brzo trefim… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 09:22

@axellera Hlavně ale nezkoušej moc často. Jestli ses teda rozhodla pro Bebu, tak ji kup a drž se jí. Ono to časté střídání taky není dobrý. Preventivně s malým pořád cvič, masíruj bříško, pořiď kapičky a snad bude líp.

• Citovat
  • Upravit
171
15.10.15 10:20

Kapicky mame vsechny, masticky taky, cvicime nekolikrat denne..ale ze by se dostavilo nejake zlepseni to se neda rict…ale vydrzime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 12:00

@axellera Kapičky nedávej všechny, jedny si vyber a nemíchej to. Já tím myslela, ať v tom pokračuješ i s tou Bebou a chvilku vydržíš a uvidíš, jestli přijde zlepšení.

• Citovat
  • Upravit
235
15.10.15 12:27

@axellera
Takové to „kámoška říká, že Beba/Hipp je lepší než Nutrilon“, to jsou kecy v kleci :-) Každému děcku sedí jiná značka a to bez ohledu na to, nakolik je ta značka sympatická matce. V ideálním případě sedí miminu více nebo všechny značky. Sacharidy jsou ve všech, všechny firmy se je snaží co nejvíce přiblížit MM, každá má nějaký marketingový tah… Pokud má mimi i ty problémy se stolicí, co popisuješ, tak bych spíš zdůraznila Dr., že ty máš intoleranci laktózy a že to samé se nabízí u mimi, a proto bys prosila doporučit nějaké mléko pro tyto případy. Zrovna u toho Nutroše je Low Lactose a další varianty, ale to by měl nasadit lékař. Jsou blbě dostupné, možná dokonce na předpis, proto bych to primárně řešila s Dr. Střídání značek mléka se u takhle malého mimi nedoporučuje (my jsme střídali až kolem roku) a musela by to být fakt haluz, abys třeba zkusila Sunar a najednou se ta špatná stolice hned vyřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová