Jakou vybrat z těch všech???

13
27.9.10 10:30

Jakou vybrat z těch všech???

ahoj holky,prosím poraďte jakou jídelní židličku??? Je jich tolik a já vůbec nevím, Honzíkovi budou 3 měsíce a chcem si o židličku napsat ježíškovi,ale jak,když nevíme o jakou??? Děkuji zdraví Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
27.9.10 10:35

No to zalezi na tom, jestli hned po Jeziskovi chces chlapecka v ty zidlicce krmit. Muj starsi sel do klasicky jidelni zidlicky az ve skoro roce, do ty doby byl na jidlo v sedatku-lehatku. Zidlicku jsme kupovali uplne obyc a spokojenost. Omyvatelna, 5-ti bodovy pasy (to je zasadni, kluk chtel zdrhat a to by si namlel).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.9.10 10:39

Já jsem krmila malého do osmi měsíců v lehátku, pak jsme koupili klasickou dřevěnou jídelní židličku TON - může být klasická vysoká ke stolu nebo se dá složit jako sedačka se stolečkem - to využíváme hodně teď, když se začíná sám krmit.

• Citovat
  • Upravit
24320
27.9.10 10:39

chicco polly.polohovatelna,pasy,da se snizit no proste parada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
27.9.10 10:40

chicco polly 2v1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
27.9.10 10:48

Mám Babypoint Fábula,polohovatelná,omyvatelná,pásy,odnímatelný pultík.Malá v ní sedí asi od 7měsíce a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.9.10 10:48

souhlasím, záleží, od kdy ji chcete využívat. Vojta krmený v lehátku dokud neseděl (jenže on seděl v 7m), pak Ikea antilop, kterou si nemůžu vynachválit, mám dokonce 2, jednu u našich… používali jsme ji snad do 2 let, apk přešel na vysokou židličku z Ikei.
pokud nemáte lehátko a chceš krmit od počátku v židličce, kamarádky si chválí židli Fábula (babypoint?), která je polohovací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
27.9.10 10:52

AHoj, my máme babypoint - fábula a jsem max. spokojená. Malej v ní je asi od 9ti měsíců… Je omyvatelná což je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.9.10 11:21

Nedám dopustit na IKEA. Když je špinavá, což je často, osprchuju ji nad vanou a je to :palec: :lol:
Ale krmit se v ní dá až sedící dítě, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
27.9.10 11:38

Ahojky,
já mám také Babypoint Fábula a nedám na ní dopustit.
Je naprosto skvělá, celá omyvatelná, má několik poloh a zmenšovací vložku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.9.10 13:06
milhaus píše:
Mám Babypoint Fábula,polohovatelná,omyvatelná,pásy,odnímatelný pultík.Malá v ní sedí asi od 7měsíce a naprostá spokojenost.

Taky tak,máme jí cca 1-2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
27.9.10 14:21

rozhodně IKEA Antilop - levná, praktická - my jsme s ní naprosto spokojeni.

A za ušetřené peníze si řekněte ještě o jiný dárek :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko