Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky,prosím poraďte jakou jídelní židličku??? Je jich tolik a já vůbec nevím, Honzíkovi budou 3 měsíce a chcem si o židličku napsat ježíškovi,ale jak,když nevíme o jakou??? Děkuji zdraví Denisa
No to zalezi na tom, jestli hned po Jeziskovi chces chlapecka v ty zidlicce krmit. Muj starsi sel do klasicky jidelni zidlicky az ve skoro roce, do ty doby byl na jidlo v sedatku-lehatku. Zidlicku jsme kupovali uplne obyc a spokojenost. Omyvatelna, 5-ti bodovy pasy (to je zasadni, kluk chtel zdrhat a to by si namlel).
Já jsem krmila malého do osmi měsíců v lehátku, pak jsme koupili klasickou dřevěnou jídelní židličku TON - může být klasická vysoká ke stolu nebo se dá složit jako sedačka se stolečkem - to využíváme hodně teď, když se začíná sám krmit.
chicco polly.polohovatelna,pasy,da se snizit no proste parada.
Mám Babypoint Fábula,polohovatelná,omyvatelná,pásy,odnímatelný pultík.Malá v ní sedí asi od 7měsíce a naprostá spokojenost.
souhlasím, záleží, od kdy ji chcete využívat. Vojta krmený v lehátku dokud neseděl (jenže on seděl v 7m), pak Ikea antilop, kterou si nemůžu vynachválit, mám dokonce 2, jednu u našich… používali jsme ji snad do 2 let, apk přešel na vysokou židličku z Ikei.
pokud nemáte lehátko a chceš krmit od počátku v židličce, kamarádky si chválí židli Fábula (babypoint?), která je polohovací…
AHoj, my máme babypoint - fábula a jsem max. spokojená. Malej v ní je asi od 9ti měsíců… Je omyvatelná což je super ![]()
Nedám dopustit na IKEA. Když je špinavá, což je často, osprchuju ji nad vanou a je to
![]()
Ale krmit se v ní dá až sedící dítě, to je fakt.
Ahojky,
já mám také Babypoint Fábula a nedám na ní dopustit.
Je naprosto skvělá, celá omyvatelná, má několik poloh a zmenšovací vložku ![]()
milhaus píše:
Mám Babypoint Fábula,polohovatelná,omyvatelná,pásy,odnímatelný pultík.Malá v ní sedí asi od 7měsíce a naprostá spokojenost.
Taky tak,máme jí cca 1-2 měsíce.
rozhodně IKEA Antilop - levná, praktická - my jsme s ní naprosto spokojeni.
A za ušetřené peníze si řekněte ještě o jiný dárek ![]()