Jakou značku pračky?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mám Miele cca 8 let. Druhý nejlevnější model - ty dražší měly víc elektroniky a víc funkcí. Moje má z cool funkcí jen odložený start, víc nepotřebuju.
Zatím s ní nebyly žádné problémy.
Vybrala jsem si ji právě kvůli deklarované dlouhé životnosti, tak doufám, že mě nezklame.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo ještě dodatek. Miele stojí od cca 22 000 do 65 000 (koukala jsem teď tady na Alze ). Nedošlo mi, že i 22 000 se někomu může zdát jako pálka. Ale jestli vydrží déle než běžná pračka, tak to stálo za to. Moje heslo je „nejsem tak bohatá, abych si mohla kupovat levné věci“.
Jak jsem psala, i ty levnější Miele by měly být kvalitní, jen jsou prostě jednodušší.
Jo a pere dobře.
Příspěvek upraven 10.05.24 v 17:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sadman píše: Více
Taky mam LG a jsem nadsena z toho, ze kdyz dopere, zahlasi mi to na hodinkach. Mam pracku v pradelne o patro niz a neslysim kdy doprala, kdyz jsem na zahrade, tak uz tuplem ne. U stare pracky jsem porad behala tam a zpatky, abych se podivala, jestli uz je doprano, to si ted muzu usetrit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolegyni taky začala při praní hořet pračka. Od té doby nenechávám doma nic pusteneho, když tam nejsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše: Více
To naše prádlo je vždycky tak špinavý, že se pak do pračky doplazí samo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipinka1000 píše: Více
Jsem blbá jako pangejt, jenom mnou protečou tvý sr*čky a pak si zase můžu v klidu dál zarůstat kopřivami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše: Více
jen aby, nahlašuju jako o život a nic, zase je pátek odpoledne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Já taky, protože je sprostá i v dalších diskuzích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě taky ne. Ale nějakou úroveň by to tady mělo mít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iila píše: Více
My jsme po nedobré zkušenosti s Bosch taky zkusily koupit Miele a zatím šlape. Máme pračku asi 5let a sušičku asi 7 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My meli dvakrat za sebou obycejnou levnou Indesit a obe vydrzely tak sest let, pak odchazely loziska..
Nyni Samsung a dva roky to budou v cervenci a mame objednaneho servisaka, protoze zacla byt silene hlucna pri otaceni bubnu, jsem desne zklamana ![]()
Stala dvakrat vic jak obyc Indesit a vydrzela o dost min, takze do teto znacky uz nejdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit