Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dcera nesnesla zadne. Zkoušela jsem ze zdravotnich potreb, lidlu… Ve finale jedine co snesla bylo neco spesl pro citlivou pokožku ze zdravotních potreb, to ale zase vubec nedrzelo ![]()
My používali na tejpování pupíčku tyto (Nasara) do 4. měsíce a bez problému ![]()
Ještě mi ho víc jak půlka zbylo, tak kdyby náhodou, ráda prodám.
Tak vám holky dekuji a zuzce i za nabídku,ale bojím Se,aby to zase nebylo to samé.Nasla jsem na netu nějaké senzitivni s dobrými recenzemi,tak už jsem to objednala.Snad to bude ok.
Potom možná taky záleží, na správném sundávání a nevím jak je to u diastázy, ale my jsme měli 4dny a pátý den při koupání sundali (pomocí spreje a olejíčku), promazali a přes noc nechali odvětrat a až ráno zase zalepili.
jo a vždycky jsme střídali + a x tak, že ty tejpy nebyly pořád na stejném místě
Přejeme ať se vám sedí a pomůžou ![]()
@zuzka6 Děkujeme.No malému to taky lepím na stejně dlouhou dobu a vzdycky po odmoceni pri koupání. Akorát mu potom nechávám 2-3 dny od tejpu pokoj.
Doporučila bych Bo- Tape nebo Nasaru a nebo Kira Tape. A hlavně nebarvený (takže bílý). Pokud se vyskytují kožní reakce, je to často na barvivo.
ať se daří
@matkaiva děkuji,snad už tentokrát bude vše ok,uvidíme po sundání.Objenala jsem K-active.