Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ohýnek píše:
Nepodceňuj IQ svý frndy.
jé ono to co tam máme má nějaké IQ? Hele a jak se to dá změřit? Prosím o radu
![]()
@sunnyho.motylek píše:
Nemám ráda ten film
Tak já ho miluju…Vlasáková a Baltzerová…excelentní výkon…
![]()
Příspěvek upraven 14.01.13 v 22:11
@ohýnek píše:
Ten náš buvol si namazal šulina i prdel tygří mastí.
Teda tos mi připoměla, me přítel masíroval a pak sme se mazlily zbytek si domysly masíroval mě tygří mastí
@ohýnek píše:
@78mamina musíš se zeptat Vilmy
VILMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HaLLoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
@78mamina píše:
jé ono to co tam máme má nějaké IQ? Hele a jak se to dá změřit? Prosím o radu![]()
Já myslím, že se to dá zjistit docela snadno…koukni se „co“ vedle tebe leží v ložnici a hned poznáš velikost IQ svojí „frndy“… ![]()
To je hrozný tady, já si lehnu k noťasu, že se jako budu koukat na seriál nebo na Ramsayho a vždy tady něco vypučí a čumim jen tady, nastřídačku s fb ![]()
@Jitka1976 píše:
Já myslím, že se to dá zjistit docela snadno…koukni se „co“ vedle tebe leží v ložnici a hned poznáš velikost IQ svojí „frndy“…
@sunnyho.motylek píše:
Teda tos mi připoměla, me přítel masíroval a pak sme se mazlily zbytek si domysly masíroval mě tygří mastí [/cittak to musely být orgie![]()
![]()
@78mamina píše:@sunnyho.motylek píše:
Teda tos mi připoměla, me přítel masíroval a pak sme se mazlily zbytek si domysly masíroval mě tygří mastí [/cittak to musely být orgie![]()
![]()
Teda uplně jsem hořela
![]()
![]()
![]()
@ohýnek píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Hlásím už to vím IQ22 ty jo to je jako hlava 22
![]()
@78mamina píše:
Hlásím už to vím IQ22 ty jo to je jako hlava 22![]()
No ještě že to není žito 44 ![]()