Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu co má paralen společnýho s psychickými problémy, ale já skoro stejně zobu brufen už několik let
Ti to reknu: znicis si ledviny jako ja. hodne stesti, je to fakt hnusny.
Anonymko, má kamarádka takhle taky zobala paralen, nevim co jí to jako dávalo, ale bylo to prostě nutkavé jednání a pomohli jí až na psychiatrické klinice
kde se léčila asi dva měsíce a odešla tamodsud jako nový člověk.
@ohýnek takové množství brufenů? na co to proboha bereš? aby sis neodpálila játra ![]()
@Mar__tanka1983 není to každý den, někdy si i týden nevezmu. A na záda a na hlavu.
@Mar__tanka1983 Mě k tomu dohnala dost psycholožka, protože mě udala soudu, kvuli memu extremnímu vypětí. Což mě drželo nad vodou nešlo přemýšlet nebyl čas. A mam zákazbýt s dítětem spoustu volného času na myšlení. Mam takových problému s kterýma nejsem vyrovnaná, že to trvá 3 roky a furt ne všechno jsem zvládla zpracovat. Prášky pomáhají nemyslet i když játra to zničit mužou. Už mam za sebou rok na 50 paralenech týdně a já tra asi jednou přestanou fungovag
@Anonymní píše:
Už 3 měsíce si beru kvůli psychickým problémum 15 paralenu obden. Chci s tim skonči, ale nejde to. K psychologovi chodim, ale taky kvůli němu to dělám. Mam strach, co se se mnou muže stát neumim, ale normálně žít
když potřebuješ léky na psychické problémy zajdi za psychiatrem a ten ti dá léky co potřebuješ paralen ti nepomůže a 15 paralenů ob den, proboha jak dlouho myslíš, že to tvé tělo unese než někde s kolabuješ?
@ohýnek píše:
Nechápu co má paralen společnýho s psychickými problémy, ale já skoro stejně zobu brufen už několik let
no taky hezké
![]()
Napíši ti jen toto není to normální kup si místo toho třeba lentilky a vždy když tě popadne chut na paralen skus místo něho spolknout lentilku
Ne vážně porad se raději s doktorem at si nepřivodíš otravu ![]()
Anonymko, přesně jak píše @IvkaH vím, že to trochu shodím, nemyslím to zle, ale pokud potřebuješ zobat a je ti jedno co, tak si kup vitamíny nebo lentilky, jinak bych uvažovala o změně lékaře. Nevíme, co ti je nebo není, ale pokud potřebuješ AD a pod. tak ti jen tak něco krom adekvátních léků moc nepomůže a ještě ti to může hodně uškodit.
A jak že tě lékařka udala? neexistuje něco jako lékařské tajemství? nebo to došlo tak daleko, že jsi byla svému okolí nějak nebezpečná?
Brufenama jsme si total zničila žaludek, po 3 letech užívání při menzes (jindy jsme je enbrala) tak 6-8 denně. je to pěkný svinstvo. jinak zakladatelce-a co třeba najít soukromýho psychologa/terapeuta, pokud si to mužeš dovolit? já to tak dřív měla aby nikde nebyl záznam, bála jsme se do budoucna mít něco v papírech. vím jak dopadla moje máma
Jinak když máš teda psychické problémy, tak se rozepiš co tě trápí?
Jsi jako anonymní, tak se nemusíš vůbec stydět napsat cokoliv, třeba když se i tady vypovídáš malinko se ti uleví
.
Tak se rozepiš ať pochopíme co tě nutí jíst tolik paralenů.
Neblbni!!!se odrovnas!!!no a brufen??boze to je na znoceni ledvin a zaludku!!!ja teda taky zobu, mam bolesti, ale teda o hooodne mene a na zaludku se to podepsalo.na psychiku si kup treba magnesko, nevo jine prirodni…treba alegra, nebo prirodni antidepresivum je modim, ale paralen ti nepomuze!!!
@wildcherry píše:
no a brufen??boze to je na znoceni ledvin a zaludku!!!
mě ti začne bolet hlava a když si nevezmu tři brufeny naráz, tak mi do půl hodiny ochrne ruka, tak na hodinu a někdy i půlka obličeje…U doktorů, různejch jsem byla několikrát a stejně mi neřekli proč a co s tím. Takže si zobu a kdybych nezobala a měla v poho ledviny, tak bych se bolestí stejně už dávno oběsila. Ale jako jinak jsem happy ![]()
Už 3 měsíce si beru kvůli psychickým problémum 15 paralenu obden. Chci s tim skonči, ale nejde to. K psychologovi chodim, ale taky kvůli němu to dělám. Mam strach, co se se mnou muže stát neumim, ale normálně žít