Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No pěkný, chtěla bych vidět tvoje játra. Na poškození ti stačí vzít naráz 7,5g paracetamolu, což ty splňuješ
Stojí to za to? CO jít spíš za psychiatrem a tam to všechno probrat a on ti nasadí adekvátní léčbu někakými antidepresivy nebo tak podobně
Držím palce, jsi závislá a měla by jsi se léčit
![]()
@Mia82 Už jsem skoro rok v tom jela daleko huř než ted a k mému překvapení nemam zdravotní problémy. Zavislá si mysli, že nejsem, protože když nejsem vystresovaná nedělám to. Psychiatr ví o tom a proto mi z důvodu velkého rizika předávkovaní antidepresiva nedá. Psycholožka doufá, že mě to nezabije.Na psychiatrii jsem se chtěla nechat hospitalizovat ( vzali by mě tam s miminem). Vyřešilo by to problém, že chci být s dítětem a neměla bych duvod se předávkovávat tam mě nevezmou prý neni duvod
Možná že teď jsi bez příznaků, ale co tvé jaterní testy
Ale jsi dospělá, mrzí mě, že máš takové psychické problémy, ale takhle odděláš svoje zdraví ![]()
Mam strach o kamarádku. Vzala si vcera večer asi 10 coldrexu a 13 paralenu. Ted ji neni dobre, sice ne pry nejak hrozne, ale potí se, kdyz vyleze z postele, tak ji je zima, a ma pocit na zvracení. Ale k doktorovi ji nemůžu dostat.
@Anonymní píše:
Mam strach o kamarádku. Vzala si vcera večer asi 10 coldrexu a 13 paralenu. Ted ji neni dobre, sice ne pry nejak hrozne, ale potí se, kdyz vyleze z postele, tak ji je zima, a ma pocit na zvracení. Ale k doktorovi ji nemůžu dostat.
Být s ní a až zkolabuje, zavolat záchranku, když k doktorovi nechce… ![]()
@Anonymní píše:
ona se chtěla zabít???
živočišné uhlí nasadit, ty můžeš zavolat na toxikologii.
@Anonymní píše:
@kve-tinka … Chtela
To je teda blbej způsob. Akorát jí zkolabujou játra a skončí v nemocnici v komatu… zrovna ráno o tom byla reportáž na Čt24.
Tvoje kamarádka požila toxickou dávku paracetamolu, právě si odrovnala játra, dle tvého popisu prochází první fázi otravy..okamžitě jí zavolej záchranku ať se dá ještě něco dělat..jak se dostane do čtvrté fáze už bude pozdě, smrt nastává 7 až 10 dní po požití..takže volej..držím palce ![]()
@Anonymní píše:
Volej okamzite 155!!! Pozila toxickou davku!!! Sebevrazda se ji prave dari, tak nepremyslej a volej!!!
@Lightsunn jsem u ni ale ze ji nic neni, ze se z toho vyspí. Vyvadi ze se stydí a ze neví co na te pohotovosti rict.
@Anonymní píše:
@Lightsunn jsem u ni ale ze ji nic neni, ze se z toho vyspí. Vyvadi ze se stydí a ze neví co na te pohotovosti rict.
to snad není pravda!!! Na co si to tam hrajete? Volej 155, hned! Požila toxickou dávku!!! Zvedni telefon a nahlas, že včera požila přes 40 tablet 500mg Paralenu! Tvoje ohledy na její stydění se ji zabijou.
Hlásím adminům, podle IP můžou volat policii, náhodně čtoucí, hlaste taky, ať to nezapadne.
Pokud je to jen for idiota, co se nudí na prázdninách, tak hodně blbý.
@Lightsunn 40 tablet nesnedla ale. Prosim te klid, uz volam na tu TIS linku.