Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ohýnek píše:
mě ti začne bolet hlava a když si nevezmu tři brufeny naráz, tak mi do půl hodiny ochrne ruka, tak na hodinu a někdy i půlka obličeje…U doktorů, různejch jsem byla několikrát a stejně mi neřekli proč a co s tím. Takže si zobu a kdybych nezobala a měla v poho ledviny, tak bych se bolestí stejně už dávno oběsila. Ale jako jinak jsem happy
@78mamina píše:![]()
![]()
Já jsem taky happy
já jsem došla k tomu, že ty nemoci budu ignorovat a ono to třeba začne ignorovat mě ![]()
@ohýnek píše:
já jsem došla k tomu, že ty nemoci budu ignorovat a ono to třeba začne ignorovat mě
No nevím nevím víš jak všeho z mírou já teda beru platíčka brufenu jen když mě chytnou zuby
![]()
@78mamina píše:
No nevím nevím víš jak všeho z mírou já teda beru platíčka brufenu jen když mě chytnou zuby![]()
tak to je jedna z mála věcí co mám v pořádku a nebolí ![]()
@Anonymní píše:
Už 3 měsíce si beru kvůli psychickým problémum 15 paralenu obden. Chci s tim skonči, ale nejde to. K psychologovi chodim, ale taky kvůli němu to dělám. Mam strach, co se se mnou muže stát neumim, ale normálně žít
Chceš spáchat pomalou sebevraždu zničením jater? To se fakt může stát.
@78mamina píše:
Tak to se máš![]()
No to moc ne, já k zubařce chodím ráda, ale nemám proč ![]()
Tak Paralen ti nepomuže, a jen ti zničí ledviny
Pokud máš ěnjaké problémi, zajdi si k psychologovi ten ti napíše nějaký lék
tohle je fakt darda pro tvoje tělo
Dělám to, protože se nejsem schopná vyrovnat se zneuživáním vlastním dědou. Ted mam čerstvé miminko a nějak je toho hodně. Řešim jak bude děda vidět vnouče. Potřebovala bych u nich bydlet. Mam zákaz být s dítětem sama nejsem schopná ho nechat celý den v jeslích, tak že to ruzně porušuji. Tento zákaz mam po tom, co jsem jednou na něho začla histericky řvát a svěřila jsem se o tom psycholožce. Ta to nahlasila jako ohrožování dítěte. Muj psychiatr mi prášky nenapíše kvůli memu předávkování jinými leky
@Anonymní píše:
Dělám to, protože se nejsem schopná vyrovnat se zneuživáním vlastním dědou. Ted mam čerstvé miminko a nějak je toho hodně. Řešim jak bude děda vidět vnouče. Potřebovala bych u nich bydlet. Mam zákaz být s dítětem sama nejsem schopná ho nechat celý den v jeslích, tak že to ruzně porušuji. Tento zákaz mam po tom, co jsem jednou na něho začla histericky řvát a svěřila jsem se o tom psycholožce. Ta to nahlasila jako ohrožování dítěte. Muj psychiatr mi prášky nenapíše kvůli memu předávkování jinými leky
proboha, musis si koupit nejake placebo, k tomu si kup modim..holka ale delej neco…co na to tvuj psychiatr? vi co ted delas? kdo te hlida a dite? dedka jsi nahlasila? Jsou zaznamy? moc tomu nerozumim…
@wildcherry Psychiatr i psycholog to vědi. Dítě je v jeslích a přítel vyzvedá, ten to taky ví. Dědu byl nahlasený po té, co se to stalo, stejně je problém, co ted. Je to pro mě hodně blízký člověk
Ahoj zakladatelko, nemůžu se zbavit pocitu, že máš klasické projevy závisláka. Nebrala jsi někdy drogy? Možná se to nezdá, ale podle literatury existuje i malé porcento lidí závislých na alcypirínu, paralénu a tak. Vyhledej nějaké centrum pro drogově závislé (tohle je beze srandy a bez snahy tě urazit), možná se dobereš v čem se potácíš. Ale nějak nerozumím postojům tvých lékařů-psychiatra a psychologa
já bych se zkusila poohlédnout po jiných-buď nerozpoznali, co se s tebou děje anebo jim neříkáš všechno(nebo zkresluješ info),jinak si to vysvětlit neumím.
Přeji ti hodně sil v boji s démony. Sama musíš chtít-to je základ, bez toho ti nepomůže nikdo a nic…vždycky stojí pro co se těšit z každého dne…třeba to maličké, co tě bezmezně miluje… ![]()
@Anonymní píše:
@wildcherry Psychiatr i psycholog to vědi. Dítě je v jeslích a přítel vyzvedá, ten to taky ví. Dědu byl nahlasený po té, co se to stalo, stejně je problém, co ted. Je to pro mě hodně blízký člověk
deda? v tom pripade si fixovana na osobu co ti ublizila a to psychiatr musi resit, vi ze s nim bydlis? proc te pritel neodtahne pryc, kdyz to vi i on? to chces, aby takove prase bylo blizko tveho ditete? tady selhava lekarska pece!!!neboj se pomoci, ale neco delej! mam strach, ze sama to ale opravdu nezvladnes, muzes prijit i o dite…citim, ze tato diskuse byla zalozena jako volani o pomoc, tak mas silu jeste neco udelat! obrat se na psychiatra a vse mu rekni, pomuzou ti!
https://www.emimino.cz/…iteublizene/
Jestli chceš pojd k nám do skupiny ![]()
Tak holka já před pár lety jsem brala ibalgin cca. krabičku denně pak se to zvrtlo začala jsem ktomu ještě brát paralen a to jsem brala taky denně ktomu jsem to zapíjela vodkou… to všechno ve škole… brala jsem to že když si ktomu dám vodku tak zabare víc…
Pak mě vzali rovnou se školy do nemocnice na výplach žaludku a byla jsem nějaký ten čas na psychiatrii od tehdy ibalgin, paralen ani nic podobnýho nechci ani vidět!!!