Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lightsunn Přesně tak. Zakladatelko, jestli ti na kamarádce záleží, tak volej. Co by jim tam asi řekla? Pěkně s pravdou ven, bude potřebovat i pomoc psychologa.
@Anonymní píše:
@Lightsunn 40 tablet nesnedla ale. Prosim te klid, uz volam na tu TIS linku.
překlep, mělo být 20. Hlavně, že jsi v klidu ty.
@Lightsunn promiň
nemyslela jsem to tak, uz se obléká a jedeme. Uff tak držte palce
Tak pak napište, jak to dopadlo. Jsem ráda, že jedete, když už nic jinýho, alespoň budete vědět, jak na tom je.
Tak si ji tam nechali na pozorování… Tak snad bude vporadku.
@Taciras tak ta diskuze není tak dlouhá, aby se nedala dočíst ještě před tím, než zareaguju.
@Taciras ne, já se podívám aspoň na konec diskuze, jestli se něco už vyřešilo.
@Taciras detektivky (stejně jako tuhle diskuzi) čtu postupně. Myslím, že je to zbytečné, to takhle rozebírat.
Tak jsem doma, ale nic moc nevim tedy. Myslíte, ze to muže mit tedy nějaké následky. Ale kdyz jsem odcházela vypadala docela dobre akorát ji pry bolí bricho, ale ze se to da. ![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem doma, ale nic moc nevim tedy. Myslíte, ze to muže mit tedy nějaké následky. Ale kdyz jsem odcházela vypadala docela dobre akorát ji pry bolí bricho, ale ze se to da.
Neboj nic se ji nestane. Pokud prijela do nemocnice 12 hodin od predavkovani tak uz nezbyva nez cekat. S jaternich testu by melo by videt jestli vubec jatra zacli kolabovat. Pokud ano tak ji zacnou zavodnovat a musi se 3 dny kontrolovat. Mam s tim zkusenosti a ne male
Mno do nemocnice prijela po 17 h.
Krev ji brali. Tak uvidim zitra az tam pujdu co a jak. Ach jo ![]()
@monrom jj uz je doma, jaterky ma v pořádku ale musi chodit k psychologovi…
@Taciras a když ty ji zminis, tak anonym je na nic, zeeeeeee. ![]()
Okamžitě záchranku!!! Já se chtěla v 16-ti otrávit Ibalginem, měla jsem jich 60!! Naštestí to byl Ibalgin, stejná dávka paralenu by mě nejspíš zabila. taky mě zachránila kamarádka.