To je zase týden

ohýnek
13.1.13 17:02

To je zase týden

Celý týden syn vede skoro filozofické debaty o tom co kde umře. V týdnu si udělala kočka něco s packou, celej den hučel, že na to umře.
A jako bonus týdne před chvilkou chcípnul papouch. Čekám že tak do hodiny rozvede debatu o tom kdy a proč umřu já :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
13.1.13 17:08

Dnes davali Mesto andelu a tu prednasku jsem musela podat taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
13.1.13 17:09

Nam uz zase chcipla rybicka.Ta jedna spachala sebevrazdu. Vyskocila z akvarka.Uz se na to nemohla divat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
13.1.13 17:29

To je zvlastni, ale i muj syn uz par dni premysli o smrti a porad se vyptava, jestli vsichni umreme atd… 8o Nic moc tema, coz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
13.1.13 17:31
@Wennulka píše:
Nam uz zase chcipla rybicka.Ta jedna spachala sebevrazdu. Vyskocila z akvarka.Uz se na to nemohla divat :lol:
:lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
13.1.13 17:32

Ahoj, moje starší dcera si prý našla šedivý vlas, tak prý taky asi brzo umře :zed:,jo a taky, že má krátkou čáru života :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
13.1.13 17:33
@oliš píše:
Ahoj, moje starší dcera si prý našla šedivý vlas, tak prý taky asi brzo umře :zed:,jo a taky, že má krátkou čáru života :roll:

fixu, vlas přemalovat, čáru domalovat :-D

• Citovat
  • Upravit
1219
13.1.13 17:33
@Wennulka píše:
Nam uz zase chcipla rybicka.Ta jedna spachala sebevrazdu. Vyskocila z akvarka.Uz se na to nemohla divat :lol:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
13.1.13 17:36

Puboš procedil mezi zuby,,ty s tátou snad už nesexuješ,, (nevím, jestli to měl být vtip), praštila jsem ho utěekou :mrgreen:, je mi 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
13.1.13 17:38

@Lenka002 neteř taky říká příteli že nejmladší už není ( 28 ) :-D

• Citovat
  • Upravit
4885
13.1.13 17:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
13.1.13 18:05
@ohýnek píše:
fixu, vlas přemalovat, čáru domalovat :-D
:lol: :lol: :lol: zkusím, snad si toho nevšimne :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.1.13 18:13

Já to mám na denním pořádku už min. 2 roky a to je klukovi 10 let :roll:
Vygradovalo to před vánoci s tím koncem světa, tak jsem ho nechala vykecat a vysvetlila mu, že nesmí věřit kde jaké blbosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.1.13 18:31
@Lenka002 píše:
Puboš procedil mezi zuby,,ty s tátou snad už nesexuješ,, (nevím, jestli to měl být vtip), praštila jsem ho utěekou :mrgreen:, je mi 40.

Ted jsem vyprskla smíchy :mrgreen: :mrgreen:… holt pro ty naše puboše jsme asi už těsně před hrobem :lol:
Ten můj má poznámky typu - stará matka; mami, vždyt víš, že ty jsi z minulého století a pod. :lol:

O smrti psal v devítce úvahu, docela jsem čučela, co vytvořil a dostal za to jedničku. Bohužel nemůžu najít ten jeho text. Ale děti v každém věku o smrti uvažují, tím že to vidí, slyší nejen ve zprávách, ale i v okolí, v rodině :think:

Příspěvek upraven 13.01.13 v 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
13.1.13 18:33
@ohýnek píše:
Celý týden syn vede skoro filozofické debaty o tom co kde umře. V týdnu si udělala kočka něco s packou, celej den hučel, že na to umře.
A jako bonus týdne před chvilkou chcípnul papouch. Čekám že tak do hodiny rozvede debatu o tom kdy a proč umřu já :roll:
:mrgreen: Tak to je mazec…asi je to infekční…já tu včera rozvinula debatu, co by se stalo s mojí dcerou, kdybych umřela???
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová