Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a co se domluvit přímo s tím útulkem, že bys měla právě jejich záštitu? Oni určitě nějakou pávnickou identitu mají, většinou teda bývají pod obecním úřadem, nebo to bývají neziskovky, obecně prospěšné společnosti…
Ahoj pomalu uvažuji nad podobou další sbírky pro zvířátka. Sama ale nemůžu dělat finanční sbírku, to musí jen právnická osoba, nebo bych musela být pověřena právnickou osobou. Já ale takovou možnost nemám, tak mě napadlo udělat to následovně: oslovila bych školy, školky i jiné dobrovolníky, zda by byli ochotní ve prospěch zvířátek tvořit (malování, tvoření z polymerových hmot, keramiky, pedig, quilling, korálkování atd),domluvila bych si termín výstavy na naší hasičské zbrojnici. Výrobky bych neprodávala za peníze, ale za nějaký odpovídající dárek pro zvířátka v té hodnotě. Takže lidé by mi neplatili penězmi, ale přímo by materiálně přispívali ve prospěch daného útulku. Bylo by to takhle možné naplánovat, nebo se ani v tomto případě nejedná o materiální sbírku? Materiální sbírka jde totiž údajně dělat bez nutnosti obíhání jednotlivých úřadů a vyřizování potvrzení. Může ji dělat i jednotlivec, fyzická osoba.
Příspěvek upraven 12.01.13 v 14:20