Odkoupení inzerovaného automobilu, potřebuji radu právníka

21848
11.1.13 14:00

Právník nejsem, ale sauto není smlouva, pouze nabídka. Pokud tam dám audi q7 za 100 tisíc, zavolá mi 200 lidi, tak přece to nemůžu prodat každýmu. Print screen nebude nikdo brát jako důkaz, o ten bych se neopírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101745
11.1.13 14:01

Právník nejsem, ale pochybuju o tom, možná je kdybys měla závaznou objednávku, ale pokud nemáš nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
11.1.13 14:39

Bez šance…můžeš si dát jakýkoliv inzerát na cokoliv, to není žádná závazná objednávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.1.13 18:44

@Seizdra a máš ještě? já bych měla zájem, možná bych vzala i pro manžela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
11.1.13 20:11
@K.Black píše:
@Seizdra a máš ještě? já bych měla zájem, možná bych vzala i pro manžela :mrgreen:

Hele že to jsi ty… Ale už jen bílá perleť s černou kůží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.1.13 21:01
@Seizdra píše:
Hele že to jsi ty… Ale už jen bílá perleť s černou kůží :think:

tak bílá perleť je ok, s tou kůží si nejsem jistá :think: ale jsem skromná tak beru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
11.1.13 21:10
@K.Black píše:
tak bílá perleť je ok, s tou kůží si nejsem jistá :think: ale jsem skromná tak beru :mrgreen:
:mrgreen: :lol: a to tě ani nezajímá motor a počet km, jo? No to si to radši nechám, než se pak s tebou soudit, že to nejezdí za 10,8 ale 10,9 :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.1.13 21:14

@Seizdra mě zajímá vzhled, možná je to povrchní ale pro mě nejdůležitější. Nejvíc jezdím po městě tak mě ani ta rychlost moc nebere, stačí 80, a zrychlení? furt se tady někdo courá, třeba chodci :roll: na dálnici si koupím jiný :mrgreen:

edit. jo ty jsi myslela spotřebu? to je jedno, můj milenec má benzínku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
11.1.13 21:25
@K.Black píše:
@Seizdra mě zajímá vzhled, možná je to povrchní ale pro mě nejdůležitější. Nejvíc jezdím po městě tak mě ani ta rychlost moc nebere, stačí 80, a zrychlení? furt se tady někdo courá, třeba chodci :roll: na dálnici si koupím jiný :mrgreen:edit. jo ty jsi myslela spotřebu? to je jedno, můj milenec má benzínku :mrgreen:
:mrgreen: milenec má benzínku a chudák syn si musí ohřívat vysočinu v mikrovlnce :D ať tě tu nakonec ještě někdo neosočí z podvádění manžela, víš jak to tu chodí :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.1.13 21:28

@K.Black na dálnice můžu nabídnout bugatti veyron, ta by byla za 120 teda… Ale na ty naše dálnice spíš tak H2 :think: hele jsem zvědavá, kdy mě nějakej rýpal pošle inzerovat do bazarku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.1.13 21:31

@Seizdra beru H2, můj sen :jazyk: akorát bych si musela koupit půl ulice abych zaparkovala :mrgreen:
No tak syn o milenci neví že jo? :roll: nemohu tahat potěšení do rodiny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
11.1.13 21:36
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
@K.Black píše:
@Seizdra beru H2, můj sen :jazyk: akorát bych si musela koupit půl ulice abych zaparkovala :mrgreen:
No tak syn o milenci neví že jo? :roll: nemohu tahat potěšení do rodiny :mrgreen:

Jo tak, tak to je potom pochopitelný. Hele o H2 sním od doby, co ji dostal jeden známej v 18tinám. Známej od vidění a slyšení prosím. Prý než aby se syn zabil v Octavii, tak mu radši koupi pořádný auto, co něco vydrží. Hm, já tenkrát ve Felicii 1.3 z 96 roku, proč ne :D doufám, že budete k dětem taky takhle obezřetní a dbát na jejich bezpečí na cestách :D jinak mně se líbí i Dodge Ram :srdce: ale ta ulice by byla potřeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová