Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Právník nejsem, ale sauto není smlouva, pouze nabídka. Pokud tam dám audi q7 za 100 tisíc, zavolá mi 200 lidi, tak přece to nemůžu prodat každýmu. Print screen nebude nikdo brát jako důkaz, o ten bych se neopírala.
Právník nejsem, ale pochybuju o tom, možná je kdybys měla závaznou objednávku, ale pokud nemáš nic…
Bez šance…můžeš si dát jakýkoliv inzerát na cokoliv, to není žádná závazná objednávka.
@Seizdra a máš ještě? já bych měla zájem, možná bych vzala i pro manžela ![]()
@K.Black píše:
@Seizdra a máš ještě? já bych měla zájem, možná bych vzala i pro manžela
Hele že to jsi ty… Ale už jen bílá perleť s černou kůží ![]()
@Seizdra píše:
Hele že to jsi ty… Ale už jen bílá perleť s černou kůží
tak bílá perleť je ok, s tou kůží si nejsem jistá
ale jsem skromná tak beru ![]()
@K.Black píše:
tak bílá perleť je ok, s tou kůží si nejsem jistáale jsem skromná tak beru
@Seizdra mě zajímá vzhled, možná je to povrchní ale pro mě nejdůležitější. Nejvíc jezdím po městě tak mě ani ta rychlost moc nebere, stačí 80, a zrychlení? furt se tady někdo courá, třeba chodci
na dálnici si koupím jiný ![]()
edit. jo ty jsi myslela spotřebu? to je jedno, můj milenec má benzínku ![]()
@K.Black píše:
@Seizdra mě zajímá vzhled, možná je to povrchní ale pro mě nejdůležitější. Nejvíc jezdím po městě tak mě ani ta rychlost moc nebere, stačí 80, a zrychlení? furt se tady někdo courá, třeba chodcina dálnici si koupím jiný
edit. jo ty jsi myslela spotřebu? to je jedno, můj milenec má benzínku
@K.Black na dálnice můžu nabídnout bugatti veyron, ta by byla za 120 teda… Ale na ty naše dálnice spíš tak H2
hele jsem zvědavá, kdy mě nějakej rýpal pošle inzerovat do bazarku ![]()
@Seizdra beru H2, můj sen
akorát bych si musela koupit půl ulice abych zaparkovala ![]()
No tak syn o milenci neví že jo?
nemohu tahat potěšení do rodiny ![]()
@K.Black píše:
@Seizdra beru H2, můj senakorát bych si musela koupit půl ulice abych zaparkovala
No tak syn o milenci neví že jo?nemohu tahat potěšení do rodiny
Jo tak, tak to je potom pochopitelný. Hele o H2 sním od doby, co ji dostal jeden známej v 18tinám. Známej od vidění a slyšení prosím. Prý než aby se syn zabil v Octavii, tak mu radši koupi pořádný auto, co něco vydrží. Hm, já tenkrát ve Felicii 1.3 z 96 roku, proč ne
doufám, že budete k dětem taky takhle obezřetní a dbát na jejich bezpečí na cestách
jinak mně se líbí i Dodge Ram
ale ta ulice by byla potřeba ![]()