Jaký alkohol pijete?

456
17.6.20 10:48

Jaký alkohol pijete?

Zdravím

Dámy, jaký pijete alkohol? :D Jedeme s přáteli na dovolenou, kluci si berou pivo a my holky nevíme, co si vzít :D Máte nějaké tipy?

Jenom říkám, že my holky pivo ani víno nepijeme. Já si dám rum, kamarádky vodku, ale chce to něco ‚lehkého‘, ať nejedeme hned ve tvrdým. :mrgreen:

Co si takhle berete vy? Děkuju za všechny nápady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5236
17.6.20 10:52

Koupila bych dobre cidery. Treba Tatuv sad nebo Magnetic Apple. Bezne prodavane cidery v supermarketu jsou plne cukru a udesne sladke, ale daji se koupit/objednat i dobre, nedoslazovane cidery. Na leto super piti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
17.6.20 11:00

V létě piju aperol spritz nebo gin s tonikem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244

Takové přiměřené dámské pití je Absinth. Případně rum Stroh, či polská Soplica 80%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278

Já piju rum a colu.
Když si chci dát něco lehkého na rozjezd, tak si to mixnu na drink, s ledem a citronem třeba. A vydržím na tom celej večer a nezlejt se jak mužik. Nebo ze začátku vůbec nepiju a rozjedu se až večer.
Není potřeba tvrdej pít tak, že to do sebe člověk nakope a umře ještě před večeří ;)

Co si vozí ostatní, co nejedou pivo/víno, tak většinou cidery, nebo ochucená ovocná piva, já třeba často beru Birrella pomelo grep, ale jsou i alkoholická. Nebo třeba bowli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
17.6.20 11:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
17.6.20 11:02

Frisco, brusinka nebo lesní ovoce. A nebo ovocný birell, ale to už není alko. Ale jsou výborné, malina nebo hrozno :kytka: S tvrdým alkoholem bych další alko ale nemíchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
17.6.20 11:03

Já teda piju víno, ale dobre je také Avanti rose. Jinak třeba nějaké ovocne pivo. Třeba fialové stronbow.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
17.6.20 11:03

@ŽofkaTofka Jedině víno. Pila bych to co komu chutná…sekt, lambrusko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.6.20 11:07
@Premek_Orac píše:
Takové přiměřené dámské pití je Absinth. Případně rum Stroh, či polská Soplica 80%.

Vy si děláte srandu, ale Absintha bereme taky, se Spritem je výborný :mrgreen:
Stroh nee ani tu Soplicu nee, nerada bych na pár dní přišla o chuťové buňky :mrgreen:

@Zlatývoči píše:
Frisco, brusinka nebo lesní ovoce. A nebo ovocný birell, ale to už není alko. Ale jsou výborné, malina nebo hrozno :kytka: S tvrdým alkoholem bych další alko ale nemíchala.

Frisco lesní ovoce jsme měli vloni a to se nedá pít celý večer, po 5-6 lahvích je znát ta sladkost a už to pak ani nechutná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
17.6.20 11:11

Já piju Jagermaistera :lol: sice je to tvrdé, ale piju ho ze skleničky na whiskey, na ledu a malý panák mi vydrží třeba hodinu. Takže se jím neopíjím. Paradoxně se dříve opiju z piva nebo vína, protože slabší pití mám tendenci pít jako vodu :D no ale jestli s holkama pijete rum a vodku, tak si k tomu kupte džus a kolu, dejte si do každé sklenice jen kapku alkoholu a je to. Já osobně frisca, cidery apod. fakt nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.6.20 11:14

@Čičorečka
Právě když to řízeneme colou a džusem, tak se to celý večer nedá pít, jak je to sladký :D Je fakt, že to donutí prolívat vodou, a není po tom zle, ale není to úplně to ono :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
17.6.20 11:15

Já piju Prosecco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15210
17.6.20 11:16

Dobre je Hugo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
17.6.20 11:18

Beefeater pink + tonic = výborný, osvěžující ani sladký ani hořký, když víc naředíte vydržíte dlouho bez opití :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová