Vzhled prsou = depka!

Anonymní
16.6.20 21:46

Vzhled prsou = depka!

Ahoj všem :)

Prosím o anonym, citlivé téma :roll: :oops:

Poslední dobou mám pořád v hlavě jednu a tu samou věc a to svoje prsa. Dřív jsem se cítila přitažlivá(trošku sexy), prostě nestyděla jsem se nikdy za svoje poprsí. Ale teď? Mám šílený délky. Jsem ve vztahu 10 let, přítel říká, že mám pořád nádherný prsa apod. ale já se cítím nespokojená. Mám velikost D-E ale mám opravdu velké prsní dvorce, mám doma jedno dítě a čekám druhé a hrozně se bojím, že se ty prsní dvorce ještě zvětší :oops: Všude vidím holky (televize, časopisy apod) které mají i větší prsa ale mají krásné bradavky či dvorce. Já se za svoje stydím, začalo to asi 3mesice zpátky. Velikost mi nějak nevadí, už jsem si na ní od základní školy zvyklá ale ty dvorce ???? chci hrozně moc kojit pokud to půjde ale bojím se, že to pak bude ještě horší. Přemýšlela jsem i o úpravě dvorců, ale bojím se toho :roll: Čtu různé diskuze na netu a vím, že každému se líbí jiná prsa ale já se už stydím svlect úplně před přítelem i přesto, že vím, že to celé je v mé hlavě. :zed: :zed: Na to, že mám větší prsa si nemyslím, že bych je měla bůh ví jak povislá apod. Samozřejmě to nejsou pevná prsa jak když má žena silikony ale v tomto směru problém nemám. Je tu některá z vás, která měla taky dilema z prsou? Co vám pomohlo? Přešlo to?

Děkuji :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
16.6.20 21:49

Nikdy jsem to neřešila.. Ztmavnuti, zvětšení, to vše patří k těhotenství.. Pak to zase zmizí.. Neřeš.. Pokud a tím máš takový problém, tak po kojení plastika dvorcu a je to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
16.6.20 21:49

Ženská, vzpamatuj se, časopisy a televize jsou jenom média, iluze, ty hokky tam ve skutečnosti vypadají jako každá jiná z nás, kašli na to, jinak si zaděláváš na problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35681
16.6.20 21:51

Nevěřit tomu co vidím v televizi a časopisech. 98% z toho není pravda. Mít ráda sama sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
16.6.20 21:53

Máš málo co dělat. (Dneska marodím, dneska také řeším život brouka.) Žádné dítě nemám a mám od přírody věšáky a velké dvorce no a co, chlapi na mě letí až moc :D Neřeš, kraviny.

• Citovat
  • Upravit
4443
16.6.20 21:59

Mně se prosím Dvorce v těhotenství a při kojení dost zvětšily a i ztmavly a to samé bradavky. Nekojim rok a prsa mám jako před těhotenstvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
16.6.20 22:03
@Anonymní píše:

Poslední dobou mám pořád v hlavě jednu a tu samou věc a to svoje prsa. Dřív jsem se cítila přitažlivá(trošku sexy), prostě nestyděla jsem se nikdy za svoje poprsí. Ale teď? Mám šílený délky. Jsem ve vztahu 10 let, přítel říká, že mám pořád nádherný prsa apod. ale já se cítím nespokojená. Mám velikost D-E ale mám opravdu velké prsní dvorce, mám doma jedno dítě a čekám druhé a hrozně se bojím, že se ty prsní dvorce ještě zvětší :oops: Všude vidím holky (televize, časopisy apod) které mají i větší prsa ale mají krásné bradavky či dvorce. Já se za svoje stydím, začalo to asi 3mesice zpátky. Velikost mi nějak nevadí, už jsem si na ní od základní školy zvyklá ale ty dvorce ???? chci hrozně moc kojit pokud to půjde ale bojím se, že to pak bude ještě horší. Přemýšlela jsem i o úpravě dvorců, ale bojím se toho :roll: Čtu různé diskuze na netu a vím, že každému se líbí jiná prsa ale já se už stydím svlect úplně před přítelem i přesto, že vím, že to celé je v mé hlavě. :zed: :zed: Na to, že mám větší prsa si nemyslím, že bych je měla bůh ví jak povislá apod. Samozřejmě to nejsou pevná prsa jak když má žena silikony ale v tomto směru problém nemám. Je tu některá z vás, která měla taky dilema z prsou? Co vám pomohlo? Přešlo to?

Vubec jsem netusila, ze exidtuje pojem krasne bradavky a dvorce, to se taky resi 8o..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
16.6.20 22:09

To se ti zase po kojení vrátí do normálu. Jsi těhotná a to k tomu patří, tak neřeš ptákoviny a děkuj svému tělu za to, že tvoří nový život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.6.20 22:10
@Anonymní píše:

vždyt to je tím těhotenstvím, ne? Taky se mi vždycky zvětšily a ztmavly dvorce a bradavky, to je normální. Nikdy mě nenapadlo to řešit nebo se srovnávat s modelkama z časopisů. Beztak je většina fotek retušovaná a neodpovídá realitě…
A jak už tu padlo, užívej si, že v tobě vzniká nový život!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.6.20 22:22

V těhotenství se mi prsa měnily jak co do velikosti, tak tvaru, barvy a velikosti dvorcu.. Nějak jsem to neřešila, zas se to vrátilo do normálu (i velikost bohužel :lol: ). Před týdnem mi půlku jednoho prsa ufikli :roll: Ani teď to nijak zvlášť neřeším. Jen jsem to ještě nepředvedla manželovi, aby mi neutekl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
16.6.20 22:23

Já asi stejná prsa jako ty velká a obrovské dvorce každopádně mě se během tehu nezměnila velikost pouze byli hnědší kojila jsem skoro dva roky už jsou to tři měsíce co nekojim dvorce zesvetlali ale furt jsou stejně velké hold máme Pešek netrap se tím každý máme něco třeba sestra má po druhem dítěti každé prso jiné jedno ji visi dolů a druhé je větší a visi nahoru myslím že to má mnohem horší než velké Dvorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
16.6.20 22:25

Vždyť je to úplně jedno :lol: bradavky z tebe vážně nedělají ani super manželku, ani super mamku, ani nejlepší kámošku. Prd na to, zbytečnost… A navíc kde je ukazujes, že se za ně stydíš? Manžel je spoko, tak na to hod bobek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 22:35

Já zas mám dvorce uplně miniaturní. Ve 34 letech vypadají moje prsa jak u jiných v období prvního pubertálního rašení :lol: a co? odkojila jsem s nima 2 děti a jsem na ně pyšná!

• Citovat
  • Upravit
7205
16.6.20 22:45

Já mám taky malá prsa, aspoň bradavky mám hezké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
16.6.20 23:37
@Anonymní píše:

Buď za to ráda vzdit velké dvorce jsou krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová