Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj narazila jsem na článek na internetu že konec světa bude tento týden v neděli.. pak na další článek který tvrdí že měl být v roce 2012 a taky na článek který tvrdí že v roce 3000 co si o tom myslíte vy? Bude konec světa či ne?
Moje křišťálová koule mi říká, že to bude 15.března 2185. Ale podle polohy měsíce a venuše možná až 18.října 2246 ![]()
Jo, někdy bude. Až se planeta země naštve tak s námi zatočí, pár tisíc let ji to potrvá se vrátit do původního stavu a pak se třeba začne znovu a lépe. Nebo taky ne.
@Sára Maráčková píše:
Ahoj narazila jsem na článek na internetu že konec světa bude tento týden v neděli.. pak na další článek který tvrdí že měl být v roce 2012 a taky na článek který tvrdí že v roce 3000 co si o tom myslíte vy? Bude konec světa či ne?
jo, v neděli bude konec světa. ![]()
Na internetu píšou že Ježíš Kristus se vrátí na Zemi a zničí vše ![]()
@Tamtama to je napad, furt se nemuzu dpkopat k myti oken, tak ted uz nemusim
![]()
Jsem toho názoru, že lidstvo bylo stvořený k tomu, aby se samo zahubilo. Konec světa nevím, ale konec lidstva jednou určitě přijde
@ludmilaadamkova Ale teď vážně: Konec světa se nechystá, to bych se víc bál neznámých nemocí, jako je teď třeba korona. ![]()
@Sára Maráčková píše:
Na internetu píšou že Ježíš Kristus se vrátí na Zemi a zničí vše
A kde to prosím Tě čteš? ![]()
@Sára Maráčková myslím si, že by ses měla zaměřit na kritické myšlení a mediální gramotnost…