Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sára Maráčková píše:
Na internetu píšou že Ježíš Kristus se vrátí na Zemi a zničí vše
A co bylo dřív? Vejce nebo slepice?
Nikdo neví, tohle je otázka, kterou ti vědec pojme jinak, filozof jinak a farář také.
V neděli pravděpodobně ne…
Ježiě už v neděli? To nestíhám svoje plány sakra. A co budeme všichni dělat s těma našetřenýma milionama na učtech?
![]()
Taky jsem to četla. To je fajn, hned dnes si dám večer skleničku něčeho dobrého a ktomu něco těžce nezdravého prudce kalorického. Kašlu na hubnutí do plavek! A úklid! Na všem se dá najít něco pozitivního. Jen škoda, že to bude už tuhle neděli. Anebo že to nenapsali dřív. Nebyla bych uklízela spajz.
@inkakřivák píše:
Taky jsem to četla. To je fajn, hned dnes si dám večer skleničku něčeho dobrého a ktomu něco těžce nezdravého prudce kalorického. Kašlu na hubnutí do plavek! A úklid! Na všem se dá najít něco pozitivního. Jen škoda, že to bude už tuhle neděli. Anebo že to nenapsali dřív. Nebyla bych uklízela spajz.
@onajeblond píše:
Ježiě už v neděli? To nestíhám svoje plány sakra. A co budeme všichni dělat s těma našetřenýma milionama na učtech?![]()
Mám ti poslat číslo účtu? Se klidně obetuju.. ![]()
@Tamtama píše:
Mám ti poslat číslo účtu? Se klidně obetuju..
To je dobrý nápad, někteří asi přežijem ![]()
@Tamtama píše:
Mám ti poslat číslo účtu? Se klidně obetuju..
Je mi to jasný
ale myslím že jsou tu větší milionáři, jen s Nima soucitim
![]()
Zajímavé je že to je jenom na jedné stránce a na tn.cz a podobně vůbec nic
Upřímně si myslím že vědět datum konce světa je nemožné.. A silně i já pochybuji o této neděli.. takže jestli se to vážně nestane jsem zvědavá co napíšou potom..v pondělí
@Sára Maráčková píše:
Ahoj narazila jsem na článek na internetu že konec světa bude tento týden v neděli.. pak na další článek který tvrdí že měl být v roce 2012 a taky na článek který tvrdí že v roce 3000 co si o tom myslíte vy? Bude konec světa či ne?
A nepíšou v kolik hodin? V neděli obvykle celé dopoledne spím, ale ráda bych byla u toho.
Kdyby to mělo být tak jak někdo řekne, už by byl konec světa několikrát.. To nikdo neví, co nás potká, jestli bude 3. světová, nebo příjde nějaká přírodní katastrofa.
@Sára Maráčková to je zvláštní, že to není v hlavních zprávách, skoro jako kdyby to byl nesmysl, viď?
@Sára Maráčková píše:
Upřímně si myslím že vědět datum konce světa je nemožné.. A silně i já pochybuji o této neděli.. takže jestli se to vážně nestane jsem zvědavá co napíšou potom..v pondělí
Nebudou psát nic. Protože je to nesmysl
@DeeSocialWorker píše:
@Sára Maráčková to je zvláštní, že to není v hlavních zprávách, skoro jako kdyby to byl nesmysl, viď?
Nevěříš? Najdi si to na internetu.. napiš do vyhledávače konec světa 21.6.2020