Jaký Apple?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2276
19.9.21 13:50

@Proseccová taky mi to prijde naprosto zbytecny. Ja mam teda taky 6s, ale kupovala jsem ho jako uplnou novinku a letos uz budu kupovat iphone 13. Myslim, ze je to super investice. Nikdy mi telefon nevydrzel tak dlouho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15826
19.9.21 14:24

Šestku mám v šuplíku a chtěl jsem to vyhodit do elektrošrotu… když to tu tak čtu, tak to zkusím dát do nějaké aukce, abych měl na rohlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
19.9.21 14:29

Nemusí to být jen Apple, jenom chci aby byl malý do ruky a měl ty požadavky co jsem uvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
19.9.21 14:30

A co jsem našla tak malé telefony dělá jen Apple nebo Samsung

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.9.21 15:09
@Proseccová píše:
Ten zas ale nemá dual sim, plus si myslím, že teda proč takto už v podstatě starý model, když se za podobné peníze dá pořídít podstatně lepší telefon jiné značky… ale je to na zakladatelce no, jen mi to přijde ne úplně ekonomické rozhodnutí, kdyby teď šla do 6S jen proto, aby měla Apple.Ty už ho máš skoro 3r., to je zas něco jinýho.

jasně, však já neříkám, že by to bylo nejlepší rozhodnutí. Já musím říct, že to je můj první Apple produkt a rozhodně jsem překvapena jaký je to držák oproti Androidům :palec:
Ale ano, do toho staršího produktu už bych nešla, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
19.9.21 19:00
@korneli píše:
Zdravím dámy, chci si koupit nový hlavně malý mobilní telefon. A asi to bude Apple.. Nechci dát za něj moc tak max. do 5000 Kč.
Chci aby měl dobrý foťák, dobrou paměť, dual sim.
Poradíte?

To je vtip, ta cena? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
19.9.21 20:30

Jaký Apple? Žádný. K čemu taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
19.9.21 20:46
@peta1003 píše:
@Proseccová taky mi to prijde naprosto zbytecny. Ja mam teda taky 6s, ale kupovala jsem ho jako uplnou novinku a letos uz budu kupovat iphone 13. Myslim, ze je to super investice. Nikdy mi telefon nevydrzel tak dlouho. :D

Jj jsou super, zaprvý fakt držák, já mám teď tu 12 a musím pochválit i baterku, což mě překvapilo, skrz práci jsem na telefonu hodně často a ačkoli máme nabíječku do auta, tak se málokdy stane, že by se nějak zásadně vybíjel přes den, plus teda i kvůli kompatibilitě s ostatní elektronikou, jak nejsem moc ajťačka, tak mi vyhovuje, že to maj fakt tak jednoduchý, že se s tím naučí (a neroze**re to :mrgreen: ) i cvičená opice pomalu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
19.9.21 21:28

@Bobule321

Ano, na tenhle komentář jistě všichni čekali a byl velice užitečný. :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
19.9.21 22:32

Takže do starších modelů za 4000 Apple raději nejít..? O značku mi zas až tak nejde. Když vidím ty dnešní plácačky, to aby si člověk koupil zvlášť na to kabelu a měl pořádný pracky na to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
19.9.21 22:48
@korneli píše:
Takže do starších modelů za 4000 Apple raději nejít..? O značku mi zas až tak nejde. Když vidím ty dnešní plácačky, to aby si člověk koupil zvlášť na to kabelu a měl pořádný pracky na to :nevim:

Za sebe bych nešla, operační systémy se neustále aktualizují a hrozí, že pak z toho budeš nešťastná, ten telefon to pak už moc nebude dávat… plus foťák u takto starších modelů (třeba ty šestky, 6s…) už taky nic moc, když to srovnám s tím, co máme teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
20.9.21 14:23

Tak jaký tedy.. kdo poradí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
20.9.21 14:27

@korneli co samsung? Ten mne velikostně přijde podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
20.9.21 16:29

@Markéta80 ale jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
20.9.21 16:46

@korneli tady máš menší https://mobilni-telefony.heureka.cz/…4:15467;p:4/?o=4 tak si tam zadej parametry a uvidíš. Já měla samsung a ten byl fajn, ten sem si rozbila tak sem si koupila xiaomi a ten oproti samsungu větší a ted mám iphone a ten se drží určitě lépe. Ale než kupovat starý typ tak bych koukla na samsung. ty se taky řadí k lepším a výběr tam je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová