Silný odstraňovač skvrn

468
19.9.21 09:17

silný odstraňovač skvrn

Ahoj, prosím o tip na odstraňovač skvrn, který si poradí s kojeneckým oblečením pozvraceným od příkrmů. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
19.9.21 09:34

Teď jsem se ustálila u Nefleku, borůvky vyčistil, bublifuk ne, ale ten asi nevypere nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21590
19.9.21 09:34

Mě na to fungoval tekutý Ariel na skvrny. Ale s něčím si neporadil, tak holt dítě nosilo flekaté oblečení a pak to letělo do popelnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.9.21 09:40

Namočit do studené vody, vymáchat, namydlit žlučovým mýdlem, nechat nějakou dobu působit (alespoň třeba hodinu) a vyprat. Případně namočit do sody. A případně do praní přidávat nějaký rozjasňovač na bázi kyslíku, kdyby jen žlučové mýdlo nestačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
19.9.21 10:22

Žlučovým mýdlem (nejlépe obyč tuhé, kupuji v DM) co nejdřív po ušpinění namočím, namydlím a nechám působit. Pak normálně vyperu. Co nepustí, dávám mokré na sluníčko, klidně opakovaně. To odstraní úplně všechny fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
19.9.21 11:41

Taky používám Neflek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
19.9.21 12:43

Žlučové mýdlo nebo bleaching agent od eurony. Namočím klidně na půl dne, a pak vyperu v pračce. Vyčistí skoro všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
19.9.21 21:19

Sluníčko je nej. Jinak teď jsem začala zkoušet chante-clair a paráda. Ale máme už větší děti.

Používala jsem hodne žlučové mýdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová