Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím o tip na odstraňovač skvrn, který si poradí s kojeneckým oblečením pozvraceným od příkrmů. Děkuji
Teď jsem se ustálila u Nefleku, borůvky vyčistil, bublifuk ne, ale ten asi nevypere nic
Mě na to fungoval tekutý Ariel na skvrny. Ale s něčím si neporadil, tak holt dítě nosilo flekaté oblečení a pak to letělo do popelnice.
Namočit do studené vody, vymáchat, namydlit žlučovým mýdlem, nechat nějakou dobu působit (alespoň třeba hodinu) a vyprat. Případně namočit do sody. A případně do praní přidávat nějaký rozjasňovač na bázi kyslíku, kdyby jen žlučové mýdlo nestačilo.
Žlučovým mýdlem (nejlépe obyč tuhé, kupuji v DM) co nejdřív po ušpinění namočím, namydlím a nechám působit. Pak normálně vyperu. Co nepustí, dávám mokré na sluníčko, klidně opakovaně. To odstraní úplně všechny fleky.
Žlučové mýdlo nebo bleaching agent od eurony. Namočím klidně na půl dne, a pak vyperu v pračce. Vyčistí skoro všechno.
Sluníčko je nej. Jinak teď jsem začala zkoušet chante-clair a paráda. Ale máme už větší děti.
Používala jsem hodne žlučové mýdlo.