Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, potřebovala bych poradit. Synek půjde po prázdninách do 1.třídy a chtěli jsme mu koupit batoh boll falcon, akorát ho už od června nemají na skladě a prý budou mít až koncem srpna, což se mi zdá dost pozdě. Klasickou aktovku moc nechceme, byli bychom rádi, kdyby měl bederní pás, protože má trochu problém s páteři. Uvažujem ještě o batohu deuter ACT lite 16 nebo o aktovce bagmaster. Používáte někdo? Nebo máte nějaký jiný tip? Díky moc za rady!
My loni kupovali tuhle sadu http://www.tonery-zbranek.cz/…tz-1143.html . A po roce užívání stále jak nová…
Já jsem kupovala Hamu.Tady je odkaz.
http://www.e-prvnacek.cz/katalog.php?…
Je to dražší,ale velice kvalitní,počítám,že tak do 3 třídy to unosí.Sousedčina dcera jí má,je ve 4 třídě a je taky stále jako nová.
ahojky, máme zkušenost s batohem bagmaster, syn ted půjde do druhé třídy, máme žlutý s bartem simpsnem a spokojenost ![]()
Taky řeším stejný problém. Podle několika přečtených diskuzí jsem se rozhodla pro batoh Topgal, dvoukomorový. Původně jsem chtěla 3 komorový, ale v obchodě se mi zdál zbytečně těžký a velký na 1. třídu. Nemůžu se ale rozhodnout mezi dvěma typy CHI 165 a EFI 114, jeden má madlo na držení vzadu a druhý nahoře mezi zipy. Praktičtější mi přijde madlo vzadu, bojím se,aby se to později netrhalo kolem zipů, ale vzhledově se mi zase líbí víc ten s madlem nahoře. Máte někdo zkušenosti s těmito typy? Napište své postřehy.
Tobgal se ti trhat nebude nikde, syn jde do páté třídy, má jeden batoh od pololetí druhé třídy,nezachází s ním zrovna vzorně a batoh (když ho teda vyperu)je pořád jako nový.M
My jsme do první třídy kupovali aktovku. Batoh bych prvňákovi určitě nekupovala.
Já jsem pro zdravý batoh Beckmann. Dcera má sice odklad, a kdo ví, jestli vůbec do nějaké školy bude nastupovat. Spíš to u nás vypadá na domškolu, ale Ježíšek letos určitě přinese Beckmann v setu s penálem.
@Betty_nka77 píše:
My jsme do první třídy kupovali aktovku. Batoh bych prvňákovi určitě nekupovala.
Existují i batohy od první třídy. Já bych zase nikdy nekoupila aktovku.
Taky jsme kupovali aktovkum aby měla hlavně nastavittený popruhy, ergo záda a byla lehká. To všechno sprlnila aktovka od Baagl.
Taky půjde syn do 1. a jsme 100% rozhodnutí pro topgal CHI 785 takže paráda ![]()