Bazének pro děti do 6 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
138
3.8.14 16:11

Jaky bazenek, poradte prosim

Ahoj maminky,

prosim spis o vase nazory. Vybirame s mamcou bazenek pro deti (1rok - 6let). A rozhodujeme se mezi dvema typy - viz odkazy. Docela nas i prekvapilo, jak je delaji velike..ale misto na zahrade je, tak to nevadi :-) Ten modry je kulaty a jeho vyska je 46cm, ten barevny je vysoky 53cm (coz neni temer rozdil), ale ma nafukovaci dno a jen jeden ventil, takze se vzdy musi dno nafouknout.
Poradte, mate nekdo zkusenosti s nafukovacim dnem? Ma to naky vyznam, nebo mam vzit jen ten obyc kulaty? Diiky.

A)MODRY: rozmer 180cm prumer, a vyska 46cm, kulaty
 https://www.mall.cz/…de-188x46-cm?…

B)BAREVNY: hranaty, resp. kytka, 180 sirka a 53 hloubka, nafukovaci dno
 https://www.mall.cz/…-kytka-intex?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.8.14 16:15

@BritChicco nafukovací dno bych nebrala - velmi rádo se to propichuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
3.8.14 16:18

@martina.se to mne taky napadlo, ze by se mohlo propichnout. a spis se priklanim k tomu modrymu..jen ze mne prekvapilo, ze vubec nafukovaci dna delaji..a jestli to prave pro ty skvrnata neni lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.8.14 16:19

@BritChicco měli jsme to na pidibazénku a naprosto nanic - i když jsem pod to dala podložku, stejně se to propíchlo.. to klasické dno mám vyzkoušené už od mrněte - úplně v pohodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
3.8.14 16:21

Tak supr..asi vemu ten bez nafukovaciho dna..diky za vase nazory.. ja se s nafukovacim dnem u bazenu nikdy nesetkala..diky holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
3.8.14 17:32

Tak my zase máme od Intexu s nafukovacím dnem a super, bazén je starý 6 let, používaný každý rok, nic pod ním není, jen tráva a zatím se nepropíchl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí