Stavebnice pro 3léteho kluka

85
30.7.14 17:43

stavebnice pro 3 léteho klukk

Chci koupit synovi k narozeninam nejakou stavebnici. máte nějaký tip na nejakou zajimavou, myslim treba nejakou spojovaci s které jdou vytvaret různé veci a takové typy stavebnic.lego nemyslim. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3368
30.7.14 17:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
30.7.14 18:02

Seva- jsou různé druhy, jednoduché spojování, dá se vytvořit ledacos. Syn si s tím celkem pohraje (a manžel s ním- nostalgie, měl jí taky jako malý :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
30.7.14 18:06

Tu Sevu máme tuto http://www.mall.cz/…/seva-seva-2?…
máme 1 a 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.7.14 18:22

Taky jedeme na sevě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
30.7.14 18:26

Máme podobnou magnetickou jako psala makapi, ale bez výplně, jen kuličky a různě barevné tyčinky. Skvělé :palec: :palec:
a pak klasické dřevěné kostky různých barev a tvarů, jako malí jsme z toho stavěli hrady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
30.7.14 18:34

Též máme tu jak @makapi ale bez výplně, jak píše @Clementine Zatím si s tím celekem hraje a to je co říct, mu nic moc dlouho nevydrží. Pak si hraje i jen s těma samotnýma kuličkama, dělají jim dráhu a různě je kutálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.7.14 19:31

Tak to se jmenuje Seva, jo? Když jdu pro syna do školky, tak si s tím hraje docela často. Doma to nemáme. Myslela jsem si, že to tam mají ještě po komunistech. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
30.7.14 19:31

Ahoj, tak u nás seva byla propadák 8o. Nikoho nebavila. Čtřletého syna, mě ani manžela. Jsme asi nešikovný, ale přijde mi, že to jde strašně ztuha ;)

Můžu se zeptat na ten geomag, zaujme i 7 letého nebo už je pozdě. Teď k narozeninám dostal Merkura a zatím to odložil na dobu až bude tatínek doma.
Staví malé lego, ale nadšení jako u dupla nevidím. Vánoční letadlo sestavil tak 10×.

Pak ještě máme srubovou stavebnici střední a též to jednou za dva měsíce sestavý a stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
30.7.14 19:39

@helickav ten Geomax je super i pro starší, myslím, že by to syna bavit mohlo. Synovci si s tím v tomhle věku vyhráli hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.7.14 19:41

@helickav mě přijde, že má stavebnic dost. Co dalšího ho zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
30.7.14 19:49

@omites já vlastně moc nevím. Chce být zedníik. Tak staví nejlíp z dupla vše. Domy, lodě, letadla, autobusy, metro, věže… stále něco výmýšlí. Občas si před tím nakreslí plán na papír, hodně kreslí. Zajímajjí ho mapy, vesmír, druhy ( rychlosti)tetadel, lodí…už nestíhám, stačí mu jen tatínek a děda.
Je to náš koumák :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.7.14 19:57
@helickav píše:
@omites já vlastně moc nevím. Chce být zedníik. Tak staví nejlíp z dupla vše. Domy, lodě, letadla, autobusy, metro, věže… stále něco výmýšlí. Občas si před tím nakreslí plán na papír, hodně kreslí. Zajímajjí ho mapy, vesmír, druhy ( rychlosti)tetadel, lodí…už nestíhám, stačí mu jen tatínek a děda.
Je to náš koumák :*

no vidíš, tak se nestresuj tím, že nějakou stavebnici postaví jen 2× za půl roku. :kytka:
Ten můj třeba nekreslí vůbec. Zato furt něco staví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
30.7.14 20:01

Já se zrovna tím to nestresuji ;) ale jen tak sonduji. Merkura má menší sadu kdyby nezaujala.
Ale ta magnetická stavebnice se líbí mě. Asi si jí budu přát já, a budu jí dětem půjčovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.7.14 20:35

Holky a ta Seva takhle malým dětem jde? Jsou schopni to dávat do sebe? Měla jsem ji jako malá, pamatuji si, jak jsem ji dostala ve třech letech k Vánocům. Taťka se s tím hrozně vyřádil, postavil mi z toho kde co, ale já si a tím určitě nijak závratně nehrála. :mrgreen: U tchánovců je toho zase spousta po muži a švagrovi, takže bychom to když tak mohli dotáhnout domů, ale právě nevím. :think: Náš 3-leťák ujíždí momentálně šíleným způsobem na Duplu, z toho staví dnes a denně neustále nějaká auta, budovy… hrozně ho to baví. Tak přikupujeme pořád další a další kostky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí