Jaký botičky k moři?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
12.8.10 14:22
Misula.vdf píše:
Petro upřímně, koukala jsem na ně ve značkovém obchodě i u vietnamců a dle mého názoru žádný rozdíl. Ani ze značkového bych je malému na běžné chození nevzala. Takže jsem je koupila u vietnamců. Měl je jen na týden, denně na pár hodin.

Věř, že rozdíl tam je a to velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
12.8.10 14:25

A jaký??:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
12.8.10 14:46

já přemýšlím nad těmito, jsou neoprenový
http://www.4babies.cz/…mse-0-626678

určo se nechci nikoho dotknout, ale botky od vietnamců bych dítěti na nohu nedala, kor naboso… dáváte si určitě pozor na kdejaký sajrajty v hračkám a ve všem…

nedělám si iluze že ty jejich fabriky bůhvíkde jedou v souladu s nějakou ochranou ŽP, bez toxických látek apod…
já bych se bála, že se z toho budou vyluhovat nějaký sra*ky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
12.8.10 14:52

Oskárek, mému dítěti kupuju kvalitní botky ze značkového krámu. Chci, aby měl nožku dobře vytvarovanou, ale na týdenní nošení bot od vietnamců, denně cca dvě, tři hodiny…to se svět nezboří.
Stačí se dívat na černé ovce a čučím…vadné hračky, boty, kojenecké lahve a to od vyhlášených značek…atd.
Od vietnamců bych hračku nekoupila, ale dnes není záruka nikde…asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.8.10 16:30

Ahoj, já přemýšlím o těhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… nebo těhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Crosek bych se možná bála,ať už značkových nebo ne :nevim: :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
13.8.10 16:28

Macinko, tak to je úplně nejlepší volba :palec: a nejsou vůbec drahé…super, škoda, že jsem na ně nenarazila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
13.8.10 16:40

Ahoj, prave jsme se vratili od more, tak taky predam zkusenost.
Nas mrnous ma vel.22 a prakticky nic jsem nemohla sehnat, tak jsem koupila pred dovolenou aspon kvalitni sandalky z prirodni pryze (recyklovatelne), ale vedela jsem, ze na chozeni ve vode nebo s mokryma nohama to nebude, protoze jsme to zkouseli u nas u bazenku a klouzala mu nozicka. Ale na prejiti kolem vody idealni.A nakonec jsme hned prvni den v Chorvatsku koupili neoprenove boticky, byly super na tapkani po kaminkach ve vode, ale stejne jakmile se namoci, musi se zout a dat suche, na to ty sandalky byly super, byly neustale suche. Neoprenove schnu :lol: ly pomerne dlouho.
Tak nevim, jestli jsem poradila, ale nam to takhle stacilo a na vecer na chozeni uz mel kvalitni kozene botky.
Preju peknou dovcu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
15.8.10 13:31

Já loni malé v Chorvatsku koupila takové botičky, na jaké má odkazy Macinka82. Byli super, i když je fakt, že schnuly dýl. Ale měla jsem jistotu, že má malá boty pořád na noze a nikde ji neuplavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
15.8.10 22:25
ibolia píše:
Já loni malé v Chorvatsku koupila takové botičky, na jaké má odkazy Macinka82. Byli super, i když je fakt, že schnuly dýl. Ale měla jsem jistotu, že má malá boty pořád na noze a nikde ji neuplavou.

Děkuji za kladnou odezvu,tak asi do nich půjdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect